• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde nefretten başka hiç bir şey yok

canım mutlaka bi psikologa görünmelisin, sen de rahatlayacaksın bak boşuna eziyet etme kendine, en kısa zamanda git, sağlık her şeyden önemli.. bol bol da dua oku, ihmal etme.

Rüyanda kabuslar görüyorsan psiatriye git canım, ihmale gelmez

sadece kabus görsem hani dicem tamam normal. ama aynı rüyanın devamı niteliğinde arka rkaya 5 defa görmem, ve her gece her gece kabus görmem normail değil. randevumu aldım salı günü için. gidicem psikiyatriye. aslında gitmekten korkuyorum. korkmaktan ziyade çekiniyorum. ne dicem nasıl anlatıcam. bilmiyorum.

psikoloğa git ihmal etme bize burda nasıl anlattıysan onada aynılarını anlat
ayrıca abdestsiz heleki gusl abdetsiz sakın dolaşma
baş ucuna bi ayetel kürsi as.
odanda kuranı kerim falan varmı? varsa yattığın odada bulundurma yada başucunda olacak şekilde yüksek bi yerde olmalı. birde ayakların kıbleye karşı uyumamalısın.

sadece kabus görsem hani dicem tamam normal. ama aynı rüyanın devamı niteliğinde arka rkaya 5 defa görmem, ve her gece her gece kabus görmem normail değil. randevumu aldım salı günü için. gidicem psikiyatriye. aslında gitmekten korkuyorum. korkmaktan ziyade çekiniyorum. ne dicem nasıl anlatıcam. bilmiyorum.

kabuslar gördüğünü anlat,için huzursuz olduğunu en önemlisi uyku uyuyamadığını dr. Bu söylediklerini değerlendirecektir

yattığım odada btün dua kitapları din üzerine kitaplar ve Kuran var. ve ben kıbleye karşı ayaklarımı uzatark yatıyorum ayrıca Kuranlar,dua kitapları vs de ayak ucumda kalıyor. şu an abdestsizim,gusül abdestim bile yok. ama banyoya girip alamam.:50: çok korkuyorum. ancak öğlen de girebilirm.

yattığım odada btün dua kitapları din üzerine kitaplar ve Kuran var. ve ben kıbleye karşı ayaklarımı uzatark yatıyorum ayrıca Kuranlar,dua kitapları vs de ayak ucumda kalıyor. şu an abdestsizim,gusül abdestim bile yok. ama banyoya girip alamam.:50: çok korkuyorum. ancak öğlen de girebilirm.

canım bu şekilde olmaz. kuran asla belden aşağı seviyede ve ayağına karşı olmaz. bak burda anlatmıcam ama kuranı kerim ayağına karşı biyerde olduğu için bi ark. başınada hoş olmayan şeyler geldi. bir bilene sorduklarında bu durumdan olduğunu söylemiş.hemen kaldır onları. bunlar önemli şeyler. sen dediğim şeyleri yap bu yüzdende daralıyor olabilirsin.

tabikide aşağıda değil. yukarıda. ayak ucumda derken ayaklarımı uzattığım tarafta dolap var orada. yani baş ucumda değil. canım bence de o olayları yani arkadaşının başına gelenleri anlatma çünkü hepten kötü olucam :50:

bence sen bunları kafana çok takmış bilinç altı yapmışsın
bende korkarım ama dualardan uzak kalmam
Allaha sığınırım
yardım alamaya çalış derim

sen kuranı falan al ordan güzelce abdestii al duanı et ferahla
sonra dr.ada gidersin güzel şeyler düşün
kaç yaşındasın merak ettim

psikolojik yardım alıcam. yarın bir güzel abdestimi alıcam. ve dua okucam. umarım kısa zamanda rahat uykulara kavuşurum

Kuran!ı kaldırmaktansa diğer tarafa yatsam? yani başım Kuranların olduğu tarafa gelse? 16 yaşındayım:50:

psikolojik yardım alıcam. yarın bir güzel abdestimi alıcam. ve dua okucam. umarım kısa zamanda rahat uykulara kavuşurum

Bence gusül için yarını beklemese bedenen bir sakınca yoksa iyi edersin
Nasıl rahat edeceksin ki yarına kadar
Bak sebebler bunlarda olabilir

Kuran!ı kaldırmaktansa diğer tarafa yatsam? yani başım Kuranların olduğu tarafa gelse? 16 yaşındayım:50:

olur canım üstteyse
kötü şeyler düşünme . Allaha sığın kötü herşeyden sen çok vesvese yapmışsınn rahat ol huzurlu olmaya çalış

gusül almam için bütün bedenimin yıkanması lazım. ama gece oldu. banyoya giremem. korkuyorum. şu an o kadar çok kuran okumak istiyorum ki. ama yapamam. gusül abdesti almam lazım. ama yapamam. gece oldu. banyoya giremem.

Benim kardesimde seninkine benzer birşeyler yaşadı.
Kardesim Balıkesir ünivde okuyor bir gün yurta yatarken 1 kac kez üst üste garip garip rüyalar görüyo uyanıyor.
Bir gece gene yatağina yatmiş birileriyle boğusuyormus yarı uykulu yarı uyanık onlari itmeye calişirken ayak bileğinde kuran yazılari görmüş zorla uyanmiş ağlayarak. Daha sonraasında ensesinde saçlarinda dokunmalar hissetmiş birileri okşuyor gibi.
Kardesim 1 hafta süreyle hep havanın aydınlanmasını zorla bekleyip uyuyordu.
Simdilerde düzeldi, Ebruya wcye girip cikarken bir dua varmiş onnu vermişti biri okuması için birde mutalaka abdest alarak yatti ve tabi dualarla.

Bana da bi ara öyle şeyler cok olurdu. insanda huzur muzur kalmaz gercekle rüyayı ayırt edemez olmuştum..

Bzimki gecti, insallah seninkide gecici olur? Ne zmandan beridir böylesin ki ?

mutlaka bir psikologa git, bence bilinç altında baya şeyler birikmiş. tamda çağındasın zaten, sakın ihmal etme.

biksç hsfts oldu. bide geçen sene ramazandada böyle olmuştum. umarım benimki de geçer. dün akşam güneşin doğmasını beklemedim kıbleye karşı yatmadım. ama uyuyamadım sürekli yarı uyanık haldeydim. ve uykudan kalktım çok bitkinim.

Back
X