her şeyden önce şu var sen çalışan, ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın. her şeyden önce kendine güven ve kendini sev. ben senin yerinde olsam işten ayrılırdım. tamamen geride bırakman gereken biri. 3 sene çok uzun bir zaman ve 3 senede zaten sana bir ışık yakmadığı içn takılıp kalmışsın. bu böyledir yani elde edemediğin, kavuşamadığın, senin olmayan çekici gelir. bu zihnin oynadığı bir oyun mu bilmiyorum ama öyle. belki adamı elde etsen, bir ilişki yaşasan sen kendin vazgeçip soğuyacaksın? bu gerçeği de düşün. belki bir ilişki içinde saçma sapan biridir. uzaktan bakınca çekici gelir ama içine girince gözünde büyüttüğünü anlarsın. zaten adam seninle arasında bişeyler olmayacağını davranışlarıyla hep ifade etmiş. ha azıcık yüreği olsaydı ve zekasını iyi yönde kullansaydı, yani adam olsaydı madem anladı hislerini, en azından bir kez senin açılmana izin verir ve karşılığında istemiyorsa da sana gereken cevabı verirdi. bak adam olsaydı diyorum. 3 senedir neden takılıp kaldın? sürekli görüyorsun ve gördükçe de taze kalıyor çünkü. eski bir sevgilinin ya da karşılıksız aşkın sosyal medyada ekli kalması bile zihni, duyguları taze tutabiliyorken her gün görmek, sık sık görmek daha beter etki yaratır. işini değiştir ve kurtul ondan. gerekirse birimini değiştir, mümkünse başka adreste ofis varsa oraya falan geçmek iste. 3 senede insan hayatının aşkını bile bulup evlenebilirdi. yapma bunu kendine.