• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde ukte kalanlar tam liste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Manolyamla

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
100
-2
11
25
Konumun başlığı aslında içimde ukte kalanlar olmalıydı olamadı herşeyim icimde ukte kaldı, çocukluğum ukte kaldı köy hayatı yaşıyordum koyde bile çocukluğumu yaşatmadılar bana koyuna kuzuya annelik yapıyordum çocukluğum ukte kaldı anneme babama evlat abilerime ablalalrima kardeş olmak istedim beni sevsinler saysinlar istedim kimsenin sevgisine muhtac olmadan onların sevgileriyle doymak istedim sevgiye doymak içimde ukte kaldı sevgi vermelerini geçtim daha çok benimle dalga gecmelerine fiziki yapımla alay etmelerine maruz kaldım bi güne bi gün başımı okşamadılar daha sonra köyden taşındık şehir hayatı yaşadım dışarı çıkmak arkadaşlarımla oynamak içimde ukte kaldı yaşıtlarımın hayatlarına özeniyordum ailem izin vermedi daha sonra okula gittim okuldan çıkardılar beni orada kira hayatı yaşadığımız için başka bir eve taşındık orada da yine arkadaşlarımla oynamama izin verilmedi çalışıp hiç değilse kafa dağıtmak istedim o da işin verilmedi içimde ukte kaldı daha sonra herkesin telefonu vardı yani sıkılmamak için benim de hani hiç değilse bir telefonum olsun istedim sıkılmıyayım diye bir telefonum olmasını istedim o bile çok görüldü bana vermediler daha sonra bir şekilde telefonum oldu külüstür bişeydi zorla sahip olduğum bir telefondu Instagram kullanmama izin vermediler onu da gizli kullandım Instagram üzerinden birisiyle tanıştım çok mutluyduk evlenmeyi de düşünüyorduk yakalandığım için hayatı bana zindan etti ailem annem babam abilerim resmen o evde bir yabancıymışım gibi davranıyorlardı yani yabancıya yine hürmet edilir ama aşağılanıyordum resmen yaptığım çok ayıp bişeymiş gibi beni insan içine çıkarmadılar orada kendimi çok yalnız hissettim beni o konuştuğum kişiyle de evlendirmediler daha sonra onların o kadar beni üzmesine karşılık bir görücü çıktı bana ben o yobazlaşmış aileden kurtulmak istedim evlendim her ne kadar evlendiğim kişi kriterlerime uymasada yani dedim bu aileden kurtulayım da ne olursa olsun yani yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ne kınam düzgün bir şey oldu ne düğünüm düzgün bir şey oldu yangından mal kaçırır gibi öyle bir evliliğim oldu eşim çok baskıcı çok kısıtlayıcı tip olarak da çok kriterlerimin altında daha sonra çocuğum oldu çocuğumla hayata bağlanmak istedim onunla daha da çok bunalttılar beni Daha çok darladılar beni bilmiyorum böyle işte şimdi diyeceksiniz seninki de dert mi ama öyle yazmak istedim içimi dökmek istedim size

Zor ama geçmiş gitmiş olsun, olmuşa çare yok ama olabilecekler biraz da bizim elimizde.

Zorunlu eğitim almışsınızdır , evden tahsil hayatınıza devam etmekle başlayın bence henüz çok gençsiniz hiç bir şey bitmiş değil, geçmişin acılarıyla değil geleceğin umuduyla bir yerlerden hayata yeniden tutunmanız lazım kabullenmeyin.

Zor ama geçmiş gitmiş olsun, olmuşa çare yok ama olabilecekler biraz da bizim elimizde.

Zorunlu eğitim almışsınızdır , evden tahsil hayatınıza devam etmekle başlayın bence henüz çok gençsiniz hiç bir şey bitmiş değil, geçmişin acılarıyla değil geleceğin umuduyla bir yerlerden hayata yeniden tutunmanız lazım kabullenmeyin.
Hani ne gibi, nereden tutunabilirim ki😔

İlköğretim mezunu görünüyorsun dışardan liseyi bitirebilirsin örneğin.
Evet doğru söylüyorsunuz ama hani artık kafam nedense hiç bir şey almıyor yaşadıklarım ağır geliyor bana eşimle kaç defa boşanma aşamasına geldim malum ailemden dolayı bile gideceğim bir yerim yok

Son düzenleme:
Bişey yazın bari 🥹
Yorumlarınızı merak ediyorum
Hep bi var olma çabası, sevgi ihtiyacı hikayeniz bana çok tanıdık geldi.Geçmiş geçmişte kaldı diyip yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Belki kendiniz için bir şey yapamadınız ama evladınız için yapabilirsiniz. Belli ki mutlu da değilisiniz bir işe girseniz çalışsanız sonrada boşanıp çocuğunuza ve kendinize bir hayat kursanız olmaz mı? Umarım geçmişte yaşayamadığınız içinizde ukde kalan ne varsa hepsini gerçekleştirme fırsatınız olur. Kucak dolusu sarılıyorum size💖🥹

Yani hiçbir şey için geç değil neden açıktan okumadın ki seninle benzer kaderi yaşayan çok var cesaret ediyorlar bi arkadaşım açıktan lise vs okumuş 22 23 yaşında üniversite okumaya başladı ve kızın montu ayakkabısı bile yoktu atandı bile

Hep bi var olma çabası, sevgi ihtiyacı hikayeniz bana çok tanıdık geldi.Geçmiş geçmişte kaldı diyip yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Belki kendiniz için bir şey yapamadınız ama evladınız için yapabilirsiniz. Belli ki mutlu da değilisiniz bir işe girseniz çalışsanız sonrada boşanıp çocuğunuza ve kendinize bir hayat kursanız olmaz mı? Umarım geçmişte yaşayamadığınız içinizde ukde kalan ne varsa hepsini gerçekleştirme fırsatınız olur. Kucak dolusu sarılıyorum size💖🥹
Çok teşekkür ederim🤍 ama eşim de çalıştırmıyor gerçekten dediğiniz gibi hep hayata tutunmaya çalışmam hep hayata umutla bakmak çok zor çok yıprandım.

Yani hiçbir şey için geç değil neden açıktan okumadın ki seninle benzer kaderi yaşayan çok var cesaret ediyorlar bi arkadaşım açıktan lise vs okumuş 22 23 yaşında üniversite okumaya başladı ve kızın montu ayakkabısı bile yoktu atandı bile
Yeni üç senelik evliyim zaten biliyorsunuz anlattığım gibi ailem de beni çöp atamaya bile çıkarmıyordu ki kaldı ki beni açıktan okutmaya çalışsınlar

Yeni üç senelik evliyim zaten biliyorsunuz anlattığım gibi ailem de beni çöp atamaya bile çıkarmıyordu ki kaldı ki beni açıktan okutmaya çalışsınlar
Abart ya kendine bahane bulma 2020 senesinde hep online oldu sınavlar o zaman bitirseydin senin içinde yok demek ki koca bulup evlenip oturmak rahat gelmiş illa ikna olurlardı

Abart ya kendine bahane bulma 2020 senesinde hep online oldu sınavlar o zaman bitirseydin senin içinde yok demek ki koca bulup evlenip oturmak rahat gelmiş illa ikna olurlardı
Bakın ciddiyim yani yazdığımdan daha berbat bir ailem var yani en ihtiyaç olduğum zamanlardı birşeylerle meşgul olmak o dört duvar arasında sıkılmaktan patlıyordum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X