Bacım sana tavsiyem ne yap ne et dışardan okulunu oku, özeldede iş imkanı olan bölümlere bak. Eşine özgür olcam vs değilde okumak için hobi gibi istiyorum de, gözünün açılcağından korkmasın.
Ailenden sana fayda gelmez, eşin belki zamanla esner rahatlarsın ama koca bi ömür geçer. Üst üste çocuk yapma korun hatta eşinede söyleme kendini belli seviyeye getirmeden dahada bağlama.
Benim bi arkadaşım 18 yaşında böyle bi adamla evlendi perde açtırmazdı, üst üste 2 çocuk doğurdu her gelmesine ağlanırdı çökmüştü 4-5 senede, ailesi çok iyidi ama ailesini dinlemedi ne okudu ne çalıştı kocasına çok güveniyodu, evde açıktan okudu dini bölümler daha çok dindarmış gibi ilim bilim dedi okudu ve atandı geceleri uyumadı diyebilirim(2 sene oldu atandığı) eşide 2-3 senedir düzeldi ehliyet almasına yardımcı oldu altına araba çekti velhasıl bir şeyler rayına girdi. Eşi okul bitince baktı azimli gidiyo düzeldi biraz öyle şuan giden senelerine bin pişman, en baştan yürümem gereken yolları 10kat zorlukla yürüdüm diye o kadar pişman ki.
Sende zaman kaybetme, yaparsın başkası nasıl yaptıysa sende yaparsın