- Konu Sahibi Gulenay4040
Slmlar...5 yıllık evliyim eşimle saygılı ve sevgi dolu bi evliliğim var yada bana göre öyle bilemiyorum..ilgili alakalı bi eştir...yaklaşık bundan 1 yıl önce eşimin whatshap aramasından bi bayanla görüntülü konuştuğunu gördüm sordum kavga ettim klasik erkek tavrı ile yeminle itiraz etti yok öyle bişey bi iş için konuştuk dedi neyse daha fazla canım yanmasın diye kurcalamadım daha sonra eşime msj atmış tesadüf eseri onu gördüm msjın içeriğine girmek istemiyorum ama adım gibi eminim bu kadınla arasında küçük çaplı bişey yaşandı ne kadar üzerine düşsemde kurcalasamda eşim hep inkar etti bide suçlu ben oldum bana nankörsün çok sevdim şımardın kafanda kuruyorsun bi psikiyatri ye git dedi kavgalar büyüdü her seferinde yeminler sözler olayı kapattı göz yaşları döktü seni severken mutluyken neden yapayım dedi hangi kadın inanmazki eşinin bu sözlerine yeminlerine ve takip ettim sürekli telefonunu kurcaladım kıyafetlerine baktım arabayı kurcaladım yok bişey bulamadım ama kadın hisseder ya bu kadınla bişeyler yaşadı yada kadın buna musallat oldu yine bi kadın bi kadına düşmanlık etti...neyse bu kadın sürekli sanal alemde manalı paylaşımlar yapıyor onu takip ettiğimin farkında bunu da hisseddim yaşça benden de büyük bi kadın bu kadına karşı içimde bi kin bi nefret var ki bunu kimse anlayamaz diyceksinizki esinle neden birlikte sin bu kadar eminsinde yukarda anlattığım gibi yeminler gözyaşları beni bastırdı şimdi gecem gündüzüm bu kadın oldu hergün kafamın içinde onunla kavga ediyorum onunla yaşıyorum deliricem artık hiç çıkmıyor aklımdan aklımda sürekli ona nasıl zarar verebilirim beni bu hale getirdiği için ben ona ne yapabilirim ve düşünmekten alı koyamıyorum kendimi...bazen diyorum resimlerini bilbordlara asayım bazen diyorum sanal alemde resimlerini deşifre edip bu kadın böyle bi kadın diyeyim diyorum...benim gibi içinde şüphe olanlar aldatılıp affedenler neler yaptınız nasıl atlattınız bunu içinizden nasıl söküp attınız o kişiyle bunun hesabını gördünüzmü neler oldu....yada neler yapılabilir evde eşle kavga ediyorsun öfkeni kusuyorsun ama buna sebep olan bu tarz kadınlara karşı suskunmu kalmalı yaptığı yanına mı kalmalı