İçimdeKi BuRukLuk neden !!!

muzderif

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
44
0
16
Bursa
geçen Sene Nişanlımla büyük kavgalar sonucunda ayrılmıştık. onun beni sevdiğinide düşünmüyodum zaten . ayrıldık ben başkasıyla evlendim hemen 1 sene oldu eşim çok iyi biri birde kızım oldu mutluyum denilebilir tek sorun eşimin ilgisizliği ama yinede mutluyuz. dün annemlere gittiğimde eski nişanlımın ewlendiğini duydum içim bir hoş oldu bu zamana kadar onu zerre kadar düşünmemiştim ama neden bilmiyorum dünden beri bir değişik haldeyim :/

olabilir canım ya insanız sonuçta bir zamanlar senin olan bi şey şimdi başkasının olmuş en umursamaz insanda bile etki yaratır bu durum. sen boşver mutluysan daha çok mutlu olmak için çabala allah eşinle çocugunla mutlulugunu daim etsin. ben de eski sevgilimin evlendigini duymuştum o an ölmek istedim insanın kalbi acır mı ya acımıştı resmen ama o da beni sevmiyodu ondan ayrılmıştık zaten. sen en azından evlisin mutlusun şimdi o mutlu ben mutsuz hahaytt benim durum daha vahim . hissettigin şey içinin buruklugu gayet normal yani. dert etme saglıcakla kal..

Ne olursa olsun bir zamanlar sevdiğin biriydi ve sanırım eski ve ayrılmış bile olsak sevdiğimiz kişiyi bir başkasıyla düşünemiyoruz ... Tepkin bence gayet doğal ama artık yoluna bakmalısın sen de evlenmişsin sonuçta ve eminim sen evlendiğinde ona da aynısı olmuştur.Neyse olan olmuş dünde yaşamanın bir anlamı yok. Hayata gülümsemeye devam et bebişinle mutluluklar : )

çok normal. sonuçta ortak bir geçmiş var.. yaşanmışlıklar var.. ben de eski nişanlımın bi sevgilisi olduğunu duysam veya onu görsem etkilenirim.. bu yüzden bi tane bile ortak arkadaş bırakmadım, herkesle kestim irtibatımı.. iyi olsun, sağ olsun ama ben duymayayım haberini..

Benim aklımın almadığı tek bir konu var. 1 yıla ayrılık, yeni bir ilişki, nişanlılık, evlilik, hatta bir çocuk sığdırmışsınız. Tüm bunlar ne zaman oldu? Yani en azından 1 yıl kadar kendinizi toparlayıp öyle başlasaydınız yeni bir ilişki yada nişanlılığa... Bu kadar acele ederseniz, kafanızda bazı şeyleri bitirmeden yeni şeylere başlarsanız böyle bir durumda olmanız çok normal.

sağol canım evet mutluyum eşimide çok seviyorum. işte geçmiş bazen geçmemiş oluyor insan inciniyor. ama tek kötü şey geçirmiyorum içimden inşallah oda çok mutlu olur allah herkezin gönlüne göre versin. inşallah seninde durum yoluna girer ve düzelir. güzel dileklerin için saqol sende sağlıcakla kal :)

ewet herkez için bu böyle sanırım bi zaman sonra hatırlamasakta umursamasakta yaşanmışlar aklımıza gelince başkasıyla mutlu oldugunu görünce insan bir tuhaf oluyor. hayat işte kalbin zamansız öldürdükleri akılda amansız beliriyo.. hayata inat hep gülümseyeceğim. saqol cnm kib :)

çok kısa aralıklarla başka biriyle evlilik çocuk gibi önemli olaylar olmuş hayatınızda. muhtemelen yasınızı tutmaya ciddi anlamda vaktiniz bile olmamış. şu an bir şey sizi dürttü ve eksik olan dönemi yaşıyor olabilirsiniz, ya da üzerinde düşünüyor olabilirsiniz. ben sizin yaşadığınızı doğal buluyorum çünkü çok hızlı geçişler olmuş. o hızlı geçişlerinizi ama hoş bulmadım açıkcası. biraz kendinize zaman verebilirdiniz.

bir şeyi de demeden geçemeyeceğim, burada herkes buna normal diyecek şimdi, sonra birisi konu açıp kocam eski nişanlısı evleniyor diye üzüldü yazacak ve herkes adamı topa tutacak. keşke buradaki anlayışı oralarda da görsem demiyor değilim.

ewet insan içinde sewqi bile olmasa etkilenio. insanogluyuz sonuçta ne kadar kızgın kırgın olsakta hatta nefret bile etsek. mazide yaşanan güzel günler birden girio aklına. herşeyin hakkında hayırlısı arkadaşım allah seninde kalbine göre versin.

eşimle çıkmaya başladıgımda nişanlı değildim ve birbirimizi seviyorduk ama onun zamansız ayrılması ortada bir durum yokken ben çok yıkıldım hayatım karardı diyebilirim. sonra ailemin isteği ile nişanlandım hayatımı düzeltmek eşimi unutmak istemişim ve alışmıştım birazda olsa unutmuştum onu. ama nişanlımdada bende çok büyük bir sevgi yoktu 3 ay nişanlı kaldım ve ayrıldık. sonra eşim pişman oldu ve barıştık ve 1 ay içinde evlendik senesinde kızım dünyaya geldi. ben sevdiğimden değil sadece şaşkınlık içiresinde ve birden duyunca biraz şok oldum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…