- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
İçimdeki canavar hafta sonları ortaya çıkıyor arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım çok var bana çok iyi geliyorsunuz.8-5 çalışıyorum Eve yetişemiyorum.Çocuklara annem bakıyor eşimde anneme yardımcı olması için her ay kv çagırıyor yüküm daha da artıyor.Yemeği el birliğiyle yapıyorlar sağ olsunlar.Ya sonrası 3 cocuk 3 yetişkin biz kv ve kayınpederimle evde 7-8 kişi oluyoruz bu aylardır böyle .Haftasonu ve haftaiçi çamaşırı,bulaşıgı temizliği hiç bitmediği gibi yardımcı tutamıyorum kendimiz zor geçiniyoruz sinirden kuduruyorum arkadaşlar bu 2 bucuk yıldır böyle çocuklarımın menfaati için geliyor olsalar da 20 gün den aşağı kalmıyorlar tabi.Fakat ben tükendim artık.Hayattan bıktım terapi ya da ilaç bana iyi gelecek sanrım 
edit:artık canavara döndüm yüzüm gülmüyor ev işleri bitmek bilmeyen bir çileye dönüştü.Her akşam ve hafta sonları moral bozuklugu ile işleri yapıyorum.

edit:artık canavara döndüm yüzüm gülmüyor ev işleri bitmek bilmeyen bir çileye dönüştü.Her akşam ve hafta sonları moral bozuklugu ile işleri yapıyorum.
Son düzenleme: