içimdeki canavar :(

benımde aılem kızıma bakıyor kv sag degıl vefat ettı zaten kı yaslıydı bakamazdı...
aılem arada kızımı da alıp memlekete gıdıyor, bızde yalnız kalıyoruz, onlar burda ıken evde tabıkı ıs bıtmıyor bırken ıkı oluyor ama Allah razı olsun bın kere bırakacak kımsemız ve bakıcıya verecek paramız olmadıgından buyuk fedakarlık yapıyorlar bızde ıdare edıyoruz ama eşim bir başkasını çağırmaz eve , kendi de çoğu zaman yok iş nedeniyle olsada hep yorgun çok fazla ilgilenmez...
Bence siz artık kreşe verin annenizde kendi evine gitsin , kv dede gelemez böylelikle, ben seneye sonbaharda krese verecegım mesela su an yası tutmadıgından veremıyorum ama o zaman yası tutacak...
her daım aıle olarak yalnız olmak en guzelı...

Ben 3 gunde cildirirdim net. Esinizle paylasin bu durumu ortak bi cozum bulmaya calisin. Anlamadigim anneniz varken esinizin anne babasina gerek kalmaz diye dusunuyorum neden gelip bide 20 gun kaliyorlar ki dusuncesizlikten baska bir sey degil. psikolojik destek de alabilirsiniz rahatlatir
psikolojik destek şart oldu güzelim sürekli temizlik halinde ve sinirli buluyorum artık kendimi :( elimde değil.

benımde aılem kızıma bakıyor kv sag degıl vefat ettı zaten kı yaslıydı bakamazdı...
aılem arada kızımı da alıp memlekete gıdıyor, bızde yalnız kalıyoruz, onlar burda ıken evde tabıkı ıs bıtmıyor bırken ıkı oluyor ama Allah razı olsun bın kere bırakacak kımsemız ve bakıcıya verecek paramız olmadıgından buyuk fedakarlık yapıyorlar bızde ıdare edıyoruz ama eşim bir başkasını çağırmaz eve , kendi de çoğu zaman yok iş nedeniyle olsada hep yorgun çok fazla ilgilenmez...
Bence siz artık kreşe verin annenizde kendi evine gitsin , kv dede gelemez böylelikle, ben seneye sonbaharda krese verecegım mesela su an yası tutmadıgından veremıyorum ama o zaman yası tutacak...
her daım aıle olarak yalnız olmak en guzelı...
csnım ksç yaşında küçükler ikiz ve 2 bucuk yaşındalar bende düşünüyorum artık.

ben bu durumda olsam işten çıkardım. net.

herkes keyfinde bi siz köleden beter. çocuklara da yazık yorgun ve mutsuz bir anneden ne kadar ilgi görebilirler ki

o zaman herkese bir iş verin. iş bölümü yapın. işten gelip çocuklarınızla oynayın.yemek kahve isteyene de mutfağın yolunu gösterin. ben olsam böyle yapardım sonuçta yardıma geliyorlarmış dimi ama
biraz kurnaz olmak lazım bu dediğini uygulamaya koyayım aynı şekilde devam ederse bu düzen.:KK53: süper fikir vallahi

maaşınız bakıcı tutmaya kreşe yetmiyorsa çalışmayın. sanırım ben böyle yapardım. evde bakıcı varken bile ben oturamıyorum. mesela azıcık işe geç gidecek olsam bile çıkıyorum markete falan uğruyorum. ne ben rahat edebiliyorum ne bakıcı

kamudaymışsınız şimdi okudum. o zaman çıkmak olmaz. biz ne için çalışıyoruz çocuklarımız için. o zaman çocuklar biraz büyüyene kadar senin maaş çocukların bakıcısı kreşi okulu ve cep harçlığına gidecek. yapacak bir şey yok

Back
X