amin inşallah . yorumunuz için teşekkür edrimAllah tez vakitte sizi çoluk çocuğa karıştırsın. Sağlıkla, hayırlısıyla :) KV'ye hiç birşeyden bahsetmeyin. Genciz gezip tozup eğlenmek istiyoruz. Çocuk büyük sorumluk. Zamanlamasınıda lütfen bize bırakın dersiniz, birşey söyleyecek olursa.
genetik normal geldi bizim de şuan da detaylı bakılıyor . ister istmez kafamda çok soru varbu kadar üzülmeyin teyzemde 2 düşük yaptı sonra çocuğunu kucağına aldı.onlarda genetik teste gitmişti birşey çıkmadı.inşallah sizinde olur.
gebeliklerim düşükle sonuçlanmadı birinin oraganları yoktu biz sonlandırdık diğerinin de kalbi durdu bi belirtisi olmadı onu da biz aldırdıkendometriyozis olma ihtimaline hiç bakıldı mi? Benim arkadaşımda o çıktı düşuklerden sonra. Hic belirtileri göstermediği halde varmis. Tedaviden sonra çocuğu oldu şükür
yaşınız kaç acaba?teyzeme belki biraz yaştan dolayı sorun olmuştur demişlerdi.ilk çocuğunda hiç sorun olmamıştı arada baya yaş var ilk çocukla ikinci arası.inşallah sorun çözülür en kötü ihtimalle tüp bebek denersiniz o şekilde sağlıklı olanı seçip koyuyorlar diye biliyorum.genetik normal geldi bizim de şuan da detaylı bakılıyor . ister istmez kafamda çok soru var
31 yaşındayım . gen problemi çıkarsa eğer ayrıştırmalı tüp bebek yöntemi kullanıyorlar . bu yöntem de izmir ve istanbulda yapılıyor . bulunduğum yere çok uzak iller . o yüzden dua etmek ve temiz gelmesini istemekten başka çarem yokyaşınız kaç acaba?teyzeme belki biraz yaştan dolayı sorun olmuştur demişlerdi.ilk çocuğunda hiç sorun olmamıştı arada baya yaş var ilk çocukla ikinci arası.inşallah sorun çözülür en kötü ihtimalle tüp bebek denersiniz o şekilde sağlıklı olanı seçip koyuyorlar diye biliyorum.
genetik normal geldi bizim de şuan da detaylı bakılıyor . ister istmez kafamda çok soru var
birinin organları oluşmadı diğerinin kalbi durdu ikisindede bir belirti olmadı kendileri düşmedi biz aldırdıkÜzüntünüzü deşmek gibi olmasin ama kayıplarinizin sebebi neydi ?
Neden soruyorum, bir arkadaşımın da 4 tane kaybı vardı meğer pıhtılaşma problemi yaşıyormuş, kan sulandırıcı kullandı ve 2 tane evladı oldu şimdi
Benimde 5 kaybım vardı Bizede testler yapıldı bebeklerim incelendi kromozom bozukluğu çıktı. Ama bu konulardan hiç kimsenin haberi olmadı. Kv söylemek zorunda değilsiniz eşinle aranızda kalsın herşey... Şu an kafana hiç bişey takma dua et bolca..merhaba hanımlar ,
içimdeki sıkıntıyı bir türlü atamıyorum . tarih yaklaştıkça elim ayağım birbirine karışıyor. ruhum bedenime ağır gelmeye başladı . 3 gebelik kaybı yaşadım . genetik test sonuçlarımız normal geldi . fakat detaylı gen taraması yapılmadı 2.5 ay önce eşim ve ben kan verdik sonuçların çıkmasına 1 aydan kısa bir zaman kaldı . ne çıkar nasıl çıkar bilmiyorum . çıkan sonuç hayatımızı nasıl etkiler onu da bilmiyorum . eşim bu konuda sorun çıkarsa tedavimize bakarız gerekli olanı yaparız fikrinde . kv lerin durumdan haberi yok bahsetmedik sıkboğaz edilmeyelim diye . fakat bu çocuk meselesi konusunda olur da ben de bir sorun çıkarsa kv evliliğimi sabote edebilecek yapıda bir kadın . kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum . dertleşmek istedim sadece.
naıl bir tedavi süreci izlediniz ? şuan bebeğiniz var mı bir de özel olmazsa eğer sorun eşinizde mi çıktıBenimde 5 kaybım vardı Bizede testler yapıldı bebeklerim incelendi kromozom bozukluğu çıktı. Ama bu konulardan hiç kimsenin haberi olmadı. Kv söylemek zorunda değilsiniz eşinle aranızda kalsın herşey... Şu an kafana hiç bişey takma dua et bolca..
5. bebeğimde araştırma hastanesine gittim kalbi durdu, kürtaj yapıldı. Eşim ve bana bi sürü test yapıldı genetik bölümde bizde bişey çıkmadı doktorum 6 ay ara ver dedi ama bebeklerimde kromozom bozukluğu çıktı ona normal dediler düşüklerin büyük bölümü bundan dolayıymış zaten... 6. gebeliğimde hiçbir test yaptırmadan 2 hafta sonra doktora gittim ve 3 ay boyunca her hafta gittim iğne ve hap kullandım 9 ay boyunca ve doktorum ne dediyse onu yaptım çok şükür 5 aylık oldu bebeğim ama her zaman dua ettim hiç aklıma kötü bişey getirmeden,daha önceki gebeliklerimi hiç düşünmeden...naıl bir tedavi süreci izlediniz ? şuan bebeğiniz var mı bir de özel olmazsa eğer sorun eşinizde mi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?