- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Canim bnede dogum evine gidiyorm.Evet canım ben beyhekime gidiyorum ertan beye arasıra doğum evine de kontrole gidiyorum sen nereye kime gdııyorsun
Musa yılmaz serkan Kumbasar canım ama Gürhan beye arkadaşım gidiyor aşırı derece memnun ben de ona gitmek istiyorum hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız inşallahh :))))Canim bnede dogum evine gidiyorm.
Bi sorun olmadikca ozele gtmem.
Dogum evinde 3doktoru cok begeniyorm.
Ben ozgur çot 'a gdyorm.
Ama Gurhan Guney ve Ilknur gezgin kuscu doktorlarini da begenyrm yani her soruna cevap veren cok ilgili doktorlar ayrica bu dr.larn hastalarida cok oluyobnde netten randevu alip gdiyorm nasipse sali gdicem.
Kalp atisi falan hcbsey duymadik daha umarm siknti yoktr. Sen dogum evnde hangi dr.a gttn? Ertan beyide duydum ii bi doktrmus.
Su serkan kumbasardan nefrettt ediyormm. Hatta sikayet ettm git git gercektn cok guzel ilgilenen birisi her sorunada cevap veriyoMusa yılmaz serkan Kumbasar canım ama Gürhan beye arkadaşım gidiyor aşırı derece memnun ben de ona gitmek istiyorum hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız inşallahh :))))
bak erdal çil de çok kaliteli ona da gitmiştim serkan son gittiğimde bana da ilgisiz gibi geldi sizin ne oldu kiSu serkan kumbasardan nefrettt ediyormm. Hatta sikayet ettm git git gercektn cok guzel ilgilenen birisi her sorunada cevap veriyo
Allah sağ salim kavuştursun bebeğinle seni canım inşallah.
Bana okadr sacma bi muamele yaptikobak erdal çil de çok kaliteli ona da gitmiştim serkan son gittiğimde bana da ilgisiz gibi geldi sizin ne oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?