- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Cok cok tesekkur ederim rabbim herkesin kalbine gore versn cok saol kibarligindan dolayi tesekkur edermİnşallah gönlüne göre olan ,hayırlı olanı nasip eder rabbim tez zamanda.
Hayırlı kandiller.
Tesekkur ederiimm insallah guzel olur herseyBen ilk yedi haftalıkken gittim gitmişken kalp atışını da dinleyelim diye. Aile hekimim öyle demişti. Dört ya da beş haftalıkken de 1197 falan çıkmıştı bhcg yani seninki de güzel görünüyor. Kimyasal olsa böyle olmazdı. Diş gebeliği ben de bilmiyorum malesef
Allah razi olsun gercekten icimi rahatlattiniz cok sevaba girdiniz dilerm cevapsiz sorularinz hic olmasinkimyasali bilmiyorum ama dis gebelikde asiri yuksek oluyo deger sizin degeriniz gayet iyi yukselmis bence bi sorun yoktur zaten olsa doktorunuz supheli gebelik derdi onlarda yukselise bakip saglikli gebelikmi diye anlamak icin 2 gunde test istiyo
Değerlerinizin artışına göre dış gebelik olduğunu sanmıyorum. İyi düşünün iyi olsun inşallah
Aminn cumlemizinkini inşTesekkur ederiimm insallah guzel olur herseysizin bebeginizide rabbim bagislasn insallah
Amon cnm saolasn seninkinide allah bagislasin.. kac haftada keseyi gormustn sen hcg kacti hatrliymusun?kimyasal olmadığı kesin...
gönlünü ferah tut..dua et..aklına kötü şeyler getirme..Rabbim hayırlısını nasip etsin..
Amon cnm saolasn seninkinide allah bagislasin.. kac haftada keseyi gormustn sen hcg kacti hatrliymusun?
Anldm.cnm baya buyumussunuz siz ayy bz de buyuruz sag salim ins.amin çok teşekkür ederim..7. haftada keseyi gördük canım...benim kan tahlilimde en son 629 u gördük sonra birdaha yaptırmadı doktor..yani keseyi gördüğümüzde hcg kaçtı bilmiyorum..
Rica ederim, Allah histeysen herkese hayırlı sağlıklı evlat versinayy gercekten mi hadi insallah allahim isteyen herkese nasip etsn cok saolun
Cnm sn skaryadasn demi hangi dr.a gdiyosunCanım iyi düşün iyi olsun ben de çok evhamlıydım değerim yüksek olduğu halde kese görünmemişti alttan muayene olmuştum insan hemen sonuç almak istiyor...
UmarıM gönlünce olur bebişin de sağlıklıdır doktora nereye gıdıyorum kıme
Evet canım ben beyhekime gidiyorum ertan beye arasıra doğum evine de kontrole gidiyorum sen nereye kime gdııyorsunCnm sn skaryadasn demi hangi dr.a gdiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?