Sırf despot dediniz diye sınıfa gelmiyecek mi ?
Geliyor ama beni görmezden geliyor, hiç sorun değil benim için öyle insanlarla muhabbete gelemem zaten
oda kendince tepki göstermiş gruptan çıkarak...sınıfa gelmemezlik yapmaz..bence sende yanlış anladın beni diyerek durumu izah et..
Kız anlıcağını anlıyor, neden özür dileyerek suçluluk duygusuna gireyim ki. Öz eleştiri yapıp bu kız neden bana böyle bir cümle kurdu demesi gereken o, sınıf benimle aynı fikirde açık sözlü olmakla kötülük yaptığımı sanmıyorum
Bence aşırı tepki vermiş
Gerçi kişiden kişiye değişir
kaç yaşındasınız buarada
27 yaşında ama konuşmaları aynı 4 yaşındaki gibi
Despot yerine daha bi yumusak kelime kullansaydin keske..yine medeniymis böyle tepki vermis..
Arkadaş dedi ortamı yumuşatıp onun egosunu karartmak için 'otoriter' otoriter bir insan kesin kararını direterek yapmaz benim bildiğim olası şekilde davranıp yine istediğini elde eder
Sen kurgulamış olmayasın.. gruptaki muabbet sarmamıştır çıkmıştır neden her şeyi kendine bağladın anlamadım..
Despotum olmaya da devam edeceğim varmı diceğin bir insan lüzumsuz bulduğu için mi çıkmıştır
Uvvv kavgada söylenmez yarın annesine söyler gelir seni döver ben sana söyleyeyim
Neden böyle bir şey söyleme gereği duydun ki?
güzel ve etkili konuşmaya hoca örnek verin dedi. oda ben çok etkileyiciyim hocam yapılacak dedim mi yapılacak dedi. Bende bu etkili ve güzel konuşma değil despot bir konuşma dedim. Açıklamamıda yaptım. O aklında Despotu nasıl canlandırdıysa bilemiyorum
hayır sınıfta
sen mi değiştirceksin insanları :)
değiştirmek benim haddim değil ama insanları yaptığı yanlışı olur gibi göstermesine müsade etmek hiç tarzım değil
Kotu kız var dediler geldik..
fason haber yapmayın yaaa! Evde çoluk çocuk koca beni bekliyor!
Kötü değil miyim çok çalışmam lazım o zaman
Dobralıkla patavatsızlık arasındaki ince çizgi
patavatsızlık neresinde,durduk yere söylenmiş olsaydı patavatsızlık olarak algılayan bilirdim, olayı bilmeden bu şekilde yazabilirsiniz hiç önemli değil saygı duyarım