kelimesi kelimesine yaşadım, mantigimla duygularim cok cakisti.
bu zamanlarda hep en yakın dostumla konustum,beni hep anladi,arkadaslarimla vakit gecirmeye calisiyorum.
ugras icerisinde olmaya calisiyorum.. ben de dinden soguyacak duruma gelmistim ,ama yanlis yapmisim,vazgecmemem gerektigini anladim..
oyle iste..
iyi bir uzmana görünmenizde fayda var. sohbetinizi sadece doktorla yapın
aplaları felan boşverin
iyi bir uzmana görünmenizde fayda var. sohbetinizi sadece doktorla yapın
aplaları felan boşverin
neden boşversinki ablaları :44: sohbetlere katılsın kuran okusun uzmana da görünsün tabiki..
bunların hepsini bir arada yapabilir bence
kafanda cozum bulamadıgın sorunların var sanırım ve hayatındakı ınsanları kaybetme dusuncenden dolayı boyle dusunuyorsun
once sorunlarını masaya yatır cozulmeyecek hıcbırsey yoktur bence ve yasayacak gorecek ne varsa mutlaka yasanır o yuzden yasadıgın gunun tadını cıkarmaya bakmalısın
insAnların inançlarını bilmeden böyle bir öneride bulunmuşsunuz. belki konu sahibi o tür şeylerden hoşlanmıyor?
bu aplalar psikolojk bi eğitim mi almışlar? nesse ya
evet rahatlayabilirim belki ablalarla ama böyle şeyleri tanımadığım birine anlatmak çok doğru değil ancak bir uzman olablir dediğiniz gibi.
yinede çözüm arayışları için teşekkürler.
İnsan kendisiyle konuşur elbet...
Senin bastırılmış duyguların o sesler...
Böyle düşünmem, etmem diyorsun ama istiyorsun demektir bu.
Din de zorlama yoktur.
Uzaklaşmak istiyorsan amenna.
Yanlız sana namazdan, KURAN-I KERİM' den uzaklaşmanı söyleyen o ses vesveseden başka birşey değildir.
Demek ki Rabbim senden daha çok dua bekliyor.
Bir uzmana görünebilirsin. Dedikleri gibi sohbet dinleyebilirsin.
Ama içinden gelmiyorsa yapacak bir şey yok, sen vazgeçersen Rabbimin yapacağı birşey de yok.
Umarım çözüm bulabilirsiniz.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?