görmedim şüphelenecek bişey bu zamana kadar böyle yaparak zarar vereceğimide biliyorum ama hep bi kuku oluyor içimde durduramıyorum içimdeki sesişüpheli birşey görmediyseniz ilişkiyi bu hareketlerle sadece yıpratırsınız..
akışına bırakın biraz her erkek sadakatsiz değildir merak etmeyin
korkum o zaten giderek hastalıklı beyine dönüşüyorum kendimi sakinleştiriyorum ama bi bakıyorum gene kontrol ediyorum onuDaha önce aldatılman sarsmış ve şüpheli hale sokmuş seni.
Sakın çoğu aldatılanın yaptığını yapma,boş yere sıkıp kontrol etmen paranoyaklaştırır iyice.
Ve sonunda senin çok sıktığını düşünüp terkeder.
Kendine güven sen,aldatan kendine yapar
ona bişey söylemiyorum kendi kendime kuruyorum sonra kötü davranmaya başlıyorum ona laf arasındada soruyorum onuda şüphede bırakıyorumkendi kendinize yenmeniz lazım yoksa yıpratırsınız. yenene kadar da adama bişey belli etmeyin.
telefonda yakalamıştım normalde ben tellerin karıştırılmasından rahatsız olan insanım o gün bişey oldu istedim telini oda verdi mesajlarını gördüm silmemişti dediğim gibi kendi telime bakılmasından hoşlanmıyorum başkasınada bakmaktanDaha önce aldatıldığını Nasıl öğrenmiştin
ona bişey söylemiyorum kendi kendime kuruyorum sonra kötü davranmaya başlıyorum ona laf arasındada soruyorum onuda şüphede bırakıyorum
kesinlikle doğru kendi kendime kuruyorum ya aldatıyorsa diye düşünüp ona kötü davranmaya başlıyorumher erkek aynı değil..herkes aldatmaz..ama bunları düşünmen uygulaman zorlaşıyorsa daha fazla paranoyaya bağlamadan destek almalısın..çünkü şüphe insanı günden güne eritip bitiren bir şeydir..ilişkine sana karşındakine çok zarar verir..
farkındayım biran önce kurtulmam gerek bunlardan ki yoğun çalışıyorum hangi arada fırsat bulup bakıyorum onu bile bilmiyorumbüyük hata yapıyosun.
Hımmmm o yüzden de sürekli telde bişey yakalarım mı şüphesi var içinde. Yalnız imkanın varsa mutlaka evlenmeden önce destek al. Üç seansta çözer işini. İlerde bu durum Engel olunma bi hal alır çünkütelefonda yakalamıştım normalde ben tellerin karıştırılmasından rahatsız olan insanım o gün bişey oldu istedim telini oda verdi mesajlarını gördüm silmemişti dediğim gibi kendi telime bakılmasından hoşlanmıyorum başkasınada bakmaktan
görmedim şüphelenecek bişey bu zamana kadar böyle yaparak zarar vereceğimide biliyorum ama hep bi kuku oluyor içimde durduramıyorum içimdeki sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?