- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
günaydın kk sakinleri
çok uzatmadan konuya gireyim ben bundan önce 4 senelik bi ilişkiden sözlenerek ayrıldım ayrılma sebebim aldatmaydı. şimdi ise nişanlıyım mutluyum seviyoruz birbirimizi herşey çok iyi ama benim içimde hep bi şüphe var ya aldatırsa acaba aldatıyormu diye sanırım delirdim
nişanlımın 2 tane telefonu var biri şirket hattı müşterileri için ben sürekli cevrim içimi ne zaman olmuş niye gece bu satte girmiş diye kontrol etmeye başladım sabah uyanır uyanmaz ilk işim bu oluyor ortada ne fol var yumurta tamamen kendi kuruntum bu zamana kadar hiç bir yanlışını görmedim şüphelenecek bişeyini de sevgisinden de eminim ama içimde hep bi kuşku var acaba diye sizce delirdim mi ben
neden böyle düşünmeye başladım giderek piskopata bağladım gün içerisinde de bakmaya başladım ne zaman çevrim içi olmuş kime yazmışda bana yazmamış diye yardım edin hsatalıklı beyin olmak istemiyorum
çok uzatmadan konuya gireyim ben bundan önce 4 senelik bi ilişkiden sözlenerek ayrıldım ayrılma sebebim aldatmaydı. şimdi ise nişanlıyım mutluyum seviyoruz birbirimizi herşey çok iyi ama benim içimde hep bi şüphe var ya aldatırsa acaba aldatıyormu diye sanırım delirdim