içimdeki şüphe

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
günaydın kk sakinleri
çok uzatmadan konuya gireyim ben bundan önce 4 senelik bi ilişkiden sözlenerek ayrıldım ayrılma sebebim aldatmaydı. şimdi ise nişanlıyım mutluyum seviyoruz birbirimizi herşey çok iyi ama benim içimde hep bi şüphe var ya aldatırsa acaba aldatıyormu diye sanırım delirdim:sinirli: nişanlımın 2 tane telefonu var biri şirket hattı müşterileri için ben sürekli cevrim içimi ne zaman olmuş niye gece bu satte girmiş diye kontrol etmeye başladım sabah uyanır uyanmaz ilk işim bu oluyor ortada ne fol var yumurta tamamen kendi kuruntum bu zamana kadar hiç bir yanlışını görmedim şüphelenecek bişeyini de sevgisinden de eminim ama içimde hep bi kuşku var acaba diye sizce delirdim mi ben :halay: neden böyle düşünmeye başladım giderek piskopata bağladım gün içerisinde de bakmaya başladım ne zaman çevrim içi olmuş kime yazmışda bana yazmamış diye yardım edin hsatalıklı beyin olmak istemiyorum:KK67:

Diğer ilişkinizin acısını bu şekilde çıkararak yeni olan ilişkinizin geleceğini neden tehlikeye atıyorsunuz.İnsanlar evliyken çocukluyken hatta hamileyken bile aldatılıyor.siz henüz sözlüyken malesef bu durum olmuş.Bir an önce geleceğe odaklanıp unutun herşeyi.

şüpheli birşey görmediyseniz ilişkiyi bu hareketlerle sadece yıpratırsınız..

akışına bırakın biraz her erkek sadakatsiz değildir merak etmeyin :KK36:

Daha önce aldatılman sarsmış ve şüpheli hale sokmuş seni.
Sakın çoğu aldatılanın yaptığını yapma,boş yere sıkıp kontrol etmen paranoyaklaştırır iyice.
Ve sonunda senin çok sıktığını düşünüp terkeder.
Kendine güven sen,aldatan kendine yapar

kendi kendinize yenmeniz lazım yoksa yıpratırsınız. yenene kadar da adama bişey belli etmeyin.

her erkek aynı değil..herkes aldatmaz..ama bunları düşünmen uygulaman zorlaşıyorsa daha fazla paranoyaya bağlamadan destek almalısın..çünkü şüphe insanı günden güne eritip bitiren bir şeydir..ilişkine sana karşındakine çok zarar verir..

şüpheli birşey görmediyseniz ilişkiyi bu hareketlerle sadece yıpratırsınız..

akışına bırakın biraz her erkek sadakatsiz değildir merak etmeyin :KK36:
görmedim şüphelenecek bişey bu zamana kadar böyle yaparak zarar vereceğimide biliyorum ama hep bi kuku oluyor içimde durduramıyorum içimdeki sesi

Daha önce aldatılman sarsmış ve şüpheli hale sokmuş seni.
Sakın çoğu aldatılanın yaptığını yapma,boş yere sıkıp kontrol etmen paranoyaklaştırır iyice.
Ve sonunda senin çok sıktığını düşünüp terkeder.
Kendine güven sen,aldatan kendine yapar
korkum o zaten giderek hastalıklı beyine dönüşüyorum kendimi sakinleştiriyorum ama bi bakıyorum gene kontrol ediyorum onu

kendi kendinize yenmeniz lazım yoksa yıpratırsınız. yenene kadar da adama bişey belli etmeyin.
ona bişey söylemiyorum kendi kendime kuruyorum sonra kötü davranmaya başlıyorum ona laf arasındada soruyorum onuda şüphede bırakıyorum

Daha önce aldatıldığını Nasıl öğrenmiştin
telefonda yakalamıştım normalde ben tellerin karıştırılmasından rahatsız olan insanım o gün bişey oldu istedim telini oda verdi mesajlarını gördüm silmemişti dediğim gibi kendi telime bakılmasından hoşlanmıyorum başkasınada bakmaktan

her erkek aynı değil..herkes aldatmaz..ama bunları düşünmen uygulaman zorlaşıyorsa daha fazla paranoyaya bağlamadan destek almalısın..çünkü şüphe insanı günden güne eritip bitiren bir şeydir..ilişkine sana karşındakine çok zarar verir..
kesinlikle doğru kendi kendime kuruyorum ya aldatıyorsa diye düşünüp ona kötü davranmaya başlıyorum

telefonda yakalamıştım normalde ben tellerin karıştırılmasından rahatsız olan insanım o gün bişey oldu istedim telini oda verdi mesajlarını gördüm silmemişti dediğim gibi kendi telime bakılmasından hoşlanmıyorum başkasınada bakmaktan
Hımmmm o yüzden de sürekli telde bişey yakalarım mı şüphesi var içinde. Yalnız imkanın varsa mutlaka evlenmeden önce destek al. Üç seansta çözer işini. İlerde bu durum Engel olunma bi hal alır çünkü

Diğer ilişkinizden dolayı erkeklere güven duygunuzu yitirdiniz.Lakin durduk yere başkasının günahını almayın.Hayat bu şekilde gitmez gidemez kendinize tertemiz bir sayfa açın ve durduk yere huzurunuzu kaçırmayın.Herkes aynısı yapacak diye bir kaide yok mutluluklar diliyoru.Allah tamamına erdirsin.

diğerinin acısını bundan çıkarmayın, zarar verirsiniz ilişkiye çok .

görmedim şüphelenecek bişey bu zamana kadar böyle yaparak zarar vereceğimide biliyorum ama hep bi kuku oluyor içimde durduramıyorum içimdeki sesi

Önceki ilişkinizin üzerinizdeki travmasını atlatamamışsınız.Kendinizi durduramıyorsanız bir doktora gidin bence.

Back
X