Ya kızlar hayatım üşengeçlik
Yarın önemli bi sınavım var ve hiç bişey bilmiyorum
Zaten hep son akşam bakarımm (ama notlarım ii)
Nese sizdende benim gibi olanlar var mı ?
Bu üşengeçlik ne zaman biticek yahuu
Ayni ben :). Herseyi son ana birakirim ama yaptigim isinde arkasinda dururum ve olumlu sonuclar alirim. Ama usengeclik cok fena. Kendimi zorlaya zorlaya kalkar yaparim o isi. Bilincinde olmanizda iyi birsey
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ayni ben :). Herseyi son ana birakirim ama yaptigim isinde arkasinda dururum ve olumlu sonuclar alirim. Ama usengeclik cok fena. Kendimi zorlaya zorlaya kalkar yaparim o isi. Bilincinde olmanizda iyi birsey
kendi kendine olmaz ama o. Bence zorlayin. Bende mesela sey sorunu var. Kolay kolay konsantre olamiyorum. O yuzden ders calisirken mesela o ortami yaratiyorum kendime ki hemen sıkılıp birakmayim. Zaten üşene üşene zor basliyorum..
kendi kendine olmaz ama o. Bence zorlayin. Bende mesela sey sorunu var. Kolay kolay konsantre olamiyorum. O yuzden ders calisirken mesela o ortami yaratiyorum kendime ki hemen sıkılıp birakmayim. Zaten üşene üşene zor basliyorum..
bende çok üşengecim varya herişim son dakika
şuan bulaşıklar beni bekliyoooo
okuyorsunuz galiba daha bunlar iyi günleriniz evlenince zor oluyoo
çalışıyorum okula git gel yorgun oluyorum yemek yap birde temizlik zor geliyor valla
ertelemeyince oluyoda işte erteleme huyumu bir yenebilsem
bende çok üşengecim varya herişim son dakika
şuan bulaşıklar beni bekliyoooo
okuyorsunuz galiba daha bunlar iyi günleriniz evlenince zor oluyoo
çalışıyorum okula git gel yorgun oluyorum yemek yap birde temizlik zor geliyor valla
ertelemeyince oluyoda işte erteleme huyumu bir yenebilsem
Ya kızlar hayatım üşengeçlik
Yarın önemli bi sınavım var ve hiç bişey bilmiyorum
Zaten hep son akşam bakarımm (ama notlarım ii)
Nese sizdende benim gibi olanlar var mı ?
Bu üşengeçlik ne zaman biticek yahuu
Kesinlikle yanliz degilsin . Cevremde tanidigim bir suru insanda ve bende dahil olan sey . Sanki usengeclik tozu serpilmis gibi kimsenin icinden birsey yapmak gelmiyor . Ben bahar ayina yoruyorum havalarin degisimine insallah da oyledir . Yoksa ciddi ciddi depresyondamiim diye dusunmeye baslicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.