Icimdeki vesvese

dilaraheycan

:)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
12
12
18
37
Merhaba
Buyuk bir vesvese iccinde olmasam inanin yazip zamaninizi almazdim. Bunda yaklasik 3 ay once emzirmeyi biraktim. Son bir aydir cok agrim oldu. Korktum ve genel cerraha gittim. Tam 1 ay once. Doktor ultrasona yonlendirdi. Raporda fibredenom? Laktasyon adenom ? Yazilmism 2 benin bulgular rutin kontrol diyor. Ultrasonu is yerimden iki dakika izin alip yakindaki ozel hastanede cektirdim. O hastanedeki doktorum. Sut birikmis damatlarin daha genis cok dolu degil ama apse gibi olmus dedim korkulacak bisey yok 6 ay sonra gel dedi. Yetinmedim dogum yaptigim ozel hastaneye ciktim ultrasonumla oda fobreadenom var korkma rahat olabilirsin 6 ay sonra gel bakalim dedi. Ama ben cok korktum nedenini bilmiyorum. Birde ullrasonumla arastirma hastanesinde meme cerrahina gideyim diyorun tum cevrem sen bir psikiloga git kotu bisey olsa iki genel cerrah bir radyolog anlardi diyorlar. Sanirim saplanti haline getirdim. Cok kafaya takip dusunuyorum. Sanirim psikolojim bozuk. Ne yapmaliyim kizlar normal degilmlim farkindayim neyse hakkinizi helal edin. Uzun oldu. Iy aksamlar.

Arastirma hastanesine gitseniz daha detayli bakarlar bence. Ozellerde devlette vakit kaybetmeyin.

İyice araştırdığınız ve size güven verecek bir uzmana gidin vaktiniz ve maddi gücünüz yetiyorsa.
O da bir şey yok dediği halde bu vesveseniz ;uyku problemi,iştahsızlık,bebeğinizle ilgilenmeme,aşırı titizlik,başka hastalıklardan korkmak,günlük hayatınızı sürdürememek gibi şikayetlerin birkaçına yol açıyorsa o zaman psikologa gidersiniz.

Back
X