içimdeki yalnızlık

atessemanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
14
1
40
Merhaba ben siteye yeni üye oldum .amacım konuşup dertlesmek. Beni en iyi kadınlar anlar diye düşündüm. Eşim pek ilgili değil. Sohbet etmez dinlemeyi sevmez yorum yapmayı sevmez vs. Paylaşımcı değil yani. 8 yıldır evliyim ama artık kendimi yanlız hissetmeye başladım. Çocuklar olmasa evliliğimbitecek sanki. Benden uzak duygularını belli etmiyor.bu konuyu açtığımda konuşmayı kapatıyor. Sanki bir arayış içinde internet onun için vazgeçilmez.
Aldatilma gibi şeyler düşünüp duruyorum. Korkuyorum.
Ne yapsam bilmiyorum.

Ne zamandır böyle evliliklerde böyle iniş çıkışlar olabiliyor çok üzerine gitmeden konuşmayı denediniz mi

Merhaba, benimki de öyle. Ben onun Messenger da flörtözden daha ağır durumlarını gördüm. Yani diyeceğim şu; eşin seni aldatmamıştır ama bir yazışma, mesajlaşma halinde olabilir. Korkuyorum diyorsun aldatılmaktan bana göre neden korkuyorsun biliyor musun? Çünkü; ne yapacağını bilmiyorsun, bir b planın yok. Başına öyle bir durum gelse bile ağlayıp, üzülüp içine sindirmesen bile kabul edeceğini düşünüyorum. Ben de o durumdayım, ben de beni asla bırakamaz, aldatamaz demiyorum. Aldatılırsam, bırakılırsam ne yaparım diyorum? Senin çocukların var, sen benden daha haklısın böyle düşünsen bile. kendimizi yanılıyorum, bende sorun var diye teselli ediyoruz. Biraz acı, ağır yazmış olabilirim ama kusura bakma. Çocukların kaç yaşlarında?

Ne yapabilirsine gelirsek; biraz bakımlı ol, hafif makyaj yap ve onun ilgisini çekecek konulardan bahset. Aaa bak ne oldu demek yerine, ilgisini çekecek yerden söze başlayıp ortaya konuşuyormuşsun gibi yap ve çok üstüne düşme, ne ilgisiz gözük ne de fazla ilgi göster

Sende sorun yok. O ilgisiz bir eş...

Merhaba ben siteye yeni üye oldum .amacım konuşup dertlesmek. Beni en iyi kadınlar anlar diye düşündüm. Eşim pek ilgili değil. Sohbet etmez dinlemeyi sevmez yorum yapmayı sevmez vs. Paylaşımcı değil yani. 8 yıldır evliyim ama artık kendimi yanlız hissetmeye başladım. Çocuklar olmasa evliliğimbitecek sanki. Benden uzak duygularını belli etmiyor.bu konuyu açtığımda konuşmayı kapatıyor. Sanki bir arayış içinde internet onun için vazgeçilmez.
Ne yapsam bilmiyorum.

ama bu "paylaşımcı değil" değil ki
çok özür dilerim, sizi incitmek istemem ama
çocuklar olmasa evliliğim bitecek sanki ne demek? yazdıklarınızdan anladığım, evliliğiniz zaten bitmiş ama çocuklar için bir aradasınız
sohbet yok, duygu yok, sizden uzak, aynı evin içinde 2 yabancısınız
buna bir dur demeniz şart. yazık geçen yıllarınıza...

Merhaba, benimki de öyle. Ben onun Messenger da flörtözden daha ağır durumlarını gördüm. Yani diyeceğim şu; eşin seni aldatmamıştır ama bir yazışma, mesajlaşma halinde olabilir. Korkuyorum diyorsun aldatılmaktan bana göre neden korkuyorsun biliyor musun? Çünkü; ne yapacağını bilmiyorsun, bir b planın yok. Başına öyle bir durum gelse bile ağlayıp, üzülüp içine sindirmesen bile kabul edeceğini düşünüyorum. Ben de o durumdayım, ben de beni asla bırakamaz, aldatamaz demiyorum. Aldatılırsam, bırakılırsam ne yaparım diyorum? Senin çocukların var, sen benden daha haklısın böyle düşünsen bile. kendimizi yanılıyorum, bende sorun var diye teselli ediyoruz. Biraz acı, ağır yazmış olabilirim ama kusura bakma. Çocukların kaç yaşlarında?

Ne yapabilirsine gelirsek; biraz bakımlı ol, hafif makyaj yap ve onun ilgisini çekecek konulardan bahset. Aaa bak ne oldu demek yerine, ilgisini çekecek yerden söze başlayıp ortaya konuşuyormuşsun gibi yap ve çok üstüne düşme, ne ilgisiz gözük ne de fazla ilgi göster

Evet ilgisiz ama oda çocuklar için mi birarada kalmak istiyor acaba çocukların yada evin ihtiyaçlarını karşılıyor benimde tabi. Tek sorun benden uzak . Sebep olarak işini yorgunluğunu gösteriyor ama telefon hep elinde benim abarttigimi fazla kıskandım söylüyor. Içinde sıkıntının sebebini bilmek istiyorum bunu nasıl yapıcam bunu onunla nasıl konuşmam acaba

Ne yapsam bilmiyorum.

aklıma yapabileceğiniz bir tek şey geliyor
kısasa kısas
eşinizle hiç ilgilenmeyeceksiniz, ama soğuk da davranmayacaksınız
dır dır etmeyeceksiniz
bir şey sormayacaksınız, o sizinle konuşmadan konuşmayacaksınız
kendinize ait özel bir tane yoksa kendinize bir laptop veya ipad alacaksınız
çocukları yatırır yatırmaz elinizde laptop veya ipad yazışıp, güleceksiniz
bırakacaksınız o da sizden şüphelenecek
ne oluyor bu kadına deyip değişirse ne ala

ama bu "paylaşımcı değil" değil ki
çok özür dilerim, sizi incitmek istemem ama
çocuklar olmasa evliliğim bitecek sanki ne demek? yazdıklarınızdan anladığım, evliliğiniz zaten bitmiş ama çocuklar için bir aradasınız
sohbet yok, duygu yok, sizden uzak, aynı evin içinde 2 yabancısınız
buna bir dur demeniz şart. yazık geçen yıllarınıza...
Ne zamandır böyle evliliklerde böyle iniş çıkışlar olabiliyor çok üzerine gitmeden konuşmayı denediniz mi

aklıma yapabileceğiniz bir tek şey geliyor
kısasa kısas
eşinizle hiç ilgilenmeyeceksiniz, ama soğuk da davranmayacaksınız
dır dır etmeyeceksiniz
bir şey sormayacaksınız, o sizinle konuşmadan konuşmayacaksınız
kendinize ait özel bir tane yoksa kendinize bir laptop veya ipad alacaksınız
çocukları yatırır yatırmaz elinizde laptop veya ipad yazışıp, güleceksiniz
bırakacaksınız o da sizden şüphelenecek
ne oluyor bu kadına deyip değişirse ne ala

Mantıklı bunu denemek lazım ben tam tersi onun ne yaptığını sorup duruyorum.

ııı ıııhhh
bu yapabileceğiniz en büyük yanlışlardan biri
daha önce de bazı konularda yazmıştım aynı şeyi
onun ne yapıp durduğunu sormak sadece ona "seni seviyorum, kıskanıyorum, önemsiyorum" mesajı vermektir, başka birşey değil
oysa sizin ona "ben de senden soğuyorum, ilgim başka yerlere kayıyor" mesajı vermeniz lazım :KK39:
erkekler "sevilmeyi" değil "kaybetmeyi" daha çok önemsiyorlar maalesef
:63:

Peki sen nasıl anladın hatalarını nasıl gördün benimki mesajlarını falan hep siler

ııı ıııhhh
bu yapabileceğiniz en büyük yanlışlardan biri
daha önce de bazı konularda yazmıştım aynı şeyi
onun ne yapıp durduğunu sormak sadece ona "seni seviyorum, kıskanıyorum, önemsiyorum" mesajı vermektir, başka birşey değil
oysa sizin ona "ben de senden soğuyorum, ilgim başka yerlere kayıyor" mesajı vermeniz lazım :KK39:
erkekler "sevilmeyi" değil "kaybetmeyi" daha çok önemsiyorlar maalesef
:63:

Cocuklar olmasa evliligim bitecek diyosun , yani zaten duygusal anlamda bitmis aslinda.

Sief cocuklar icin surduruyosan kendine haksizlik ediyosun ozaman canim...
Kocanla bu durumu konusabildinmi peki? Kendisi demiyormu boyle böyle sebeb su diye ..

Mantıklı bunu denemek lazım ben tam tersi onun ne yaptığını sorup duruyorum.
O zaman daha cok ters tepiyor emin olun. Siz kendinizle ilgilenin guzel giyinin makyaj yapin hafif ama abartiyi sevmez erkekler, ev ortaminda da disarida da bakimli olun, ustune dusmeyin hicbir sey yokmus gibi davranin. Onun ilgisini cekecek bir konuyla ilgili konusun ama onu konusturmaya calismayin cevap vermek isterse versin, sosyal hayatiniz nasil bilmiyorum ama elinizden geldigince sosyal olun sadece esinize bel baglamayin yalniz kalirsiniz. Cikin gezin alisveris yapin. Bu arada esinizle birlikte bir seyler uapar misiniz bir yerlere gider misiniz arada da olsa?

Haklısın sıkılıyor tabi hoşuna gidiyor ama aynen devam artık benim ilgisiz olmam gerek hayırlısı bakalım ama ben Aldatilma olmak istemiyorum eğer varsa böyle bişey saklı kalmasın diye dua ediyorum hep böyle evli kalmam kabul edemem.

O zaman daha cok ters tepiyor emin olun. Siz kendinizle ilgilenin guzel giyinin makyaj yapin hafif ama abartiyi sevmez erkekler, ev ortaminda da disarida da bakimli olun, ustune dusmeyin hicbir sey yokmus gibi davranin. Onun ilgisini cekecek bir konuyla ilgili konusun ama onu konusturmaya calismayin cevap vermek isterse versin, sosyal hayatiniz nasil bilmiyorum ama elinizden geldigince sosyal olun sadece esinize bel baglamayin yalniz kalirsiniz. Cikin gezin alisveris yapin. Bu arada esinizle birlikte bir seyler uapar misiniz bir yerlere gider misiniz arada da olsa?
Çocuklar biraz engel oluyor ama dışarda zaman geçiriyoruz

kadın diyor ki
kocam benimle konuşmuyor, beni görmüyor, duymuyor, ilgilenmiyor
sadece internette diyor
siz hala diyorsunuz ki olsun, sen onun üzerine düşmeye devam et
hafif makyaj yap çünkü erkek abartıyı sevmez
onun ilgisini çekecek konuyu konuş
yani diyorsunuz ki "inatla üzerine düş, peşini bırakma, alttan al, sus, yut"
nereye kadar??????????????

ha pardon bir de
"çıkın, gezin, alışveriş yapın"
çıkmak, gezmek, alışveriş yapmak mı dolduracak duygusal boşluğu? değer verildiğini, sevildiğini bunlar mı hissettirecek???????

X