o kadar doluyum ve o kadar yorgunum ki benimle aynı durumda olanlar var mıdır bilmem...
kayınpedrimle aynı apartmanda altlı üstlü oturmak zorundayım çünki ev onun ve kayınvalidem vefat etmiş...
sorun şu ki babasına asla laf söyletmeyen bir kocamm...sürekli beni laflarıyla huzursuz eden bir kayınpederim var... bazen canıma tak ediyor çocuğumuda alıp kapıyı çarpıp çaıkasım geliyor ama yapamıyorum... ama evliliğime çok zara veriyor bu durum . kızlarının ilgilenmedği kadar ilgilendim tam dört senedir ama asla memnun edemedim... işten ayrıldım çocuğuma bakcak kimsem yok diye... ama evde de kafayı yedirtecekler bana....anneme herşeyi anlatamıyorum kadın rahatsız çok üzülüyor. ama eşim o oradaki dengeyi hiç bulamıyor ve olan bana oluyor..[/QUO
meraba canım genelde herkes kayınvalıdesınden sıkayet eder ama bu sefer durum bıraz farklı sanırım.ne dıo kı sana mesela cokmu karısıyo?en iyisi calısman canım 4 yasında olmusbuyumus artık bı krese verme ımkanın olmazmı
o kadar doluyum ve o kadar yorgunum ki benimle aynı durumda olanlar var mıdır bilmem...
kayınpedrimle aynı apartmanda altlı üstlü oturmak zorundayım çünki ev onun ve kayınvalidem vefat etmiş...
sorun şu ki babasına asla laf söyletmeyen bir kocamm...sürekli beni laflarıyla huzursuz eden bir kayınpederim var... bazen canıma tak ediyor çocuğumuda alıp kapıyı çarpıp çaıkasım geliyor ama yapamıyorum... ama evliliğime çok zara veriyor bu durum . kızlarının ilgilenmedği kadar ilgilendim tam dört senedir ama asla memnun edemedim... işten ayrıldım çocuğuma bakcak kimsem yok diye... ama evde de kafayı yedirtecekler bana....anneme herşeyi anlatamıyorum kadın rahatsız çok üzülüyor. ama eşim o oradaki dengeyi hiç bulamıyor ve olan bana oluyor..[/QUO
meraba canım genelde herkes kayınvalıdesınden sıkayet eder ama bu sefer durum bıraz farklı sanırım.ne dıo kı sana mesela cokmu karısıyo?en iyisi calısman canım 4 yasında olmusbuyumus artık bı krese verme ımkanın olmazmı
ay pardon 4 senedır evlısın sanırım cocugun kac yasında
sorun şu ki babasına asla laf söyletmeyen bir kocamm...sürekli beni laflarıyla huzursuz eden bir kayınpederim var... bazen canıma tak ediyor çocuğumuda alıp kapıyı çarpıp çaıkasım geliyor ama yapamıyorum... ama evliliğime çok zara veriyor bu durum . kızlarının ilgilenmedği kadar ilgilendim tam dört senedir ama asla memnun edemedim... işten ayrıldım çocuğuma bakcak kimsem yok diye... ama evde de kafayı yedirtecekler bana....anneme herşeyi anlatamıyorum kadın rahatsız çok üzülüyor. ama eşim o oradaki dengeyi hiç bulamıyor ve olan bana oluyor..
Ben senin yerinde olsaydım bu kadar fedakarlığın ardından, fedakarlıklarımı azaltırdım.
Beğenmiyorsa yaptığım yemeği, yapmazdım. Veya eşim ile kendime yetecek kadar yapardım.
Tamam o senin kayınpederin, hiç bir zaman kötü davran demiyorum, fakat herşeyin bir haddi hududu olmalı. Benim görüşüm eğer benim yaptığım fedakarlıklar kimsenin umurunda değilse, hala mana bulunuyorsa, yapmamın bir anlamı yok demektir. Arada bir "teşekkür ederim, eline sağlık " gibi cümlelerin ağızdan çıkması, kimsenin ağzını aşındırmaz. Takdir görmek herkesin hakkıdır.
Kaldı ki bir de bebeğin var, onunla da uğraşıyorsundur haliyle. Eşin ne kadar tepki gösterse de, biraz ara vermeni tavsiye ederim. Çocuğuna daha fazla vakit ayır, çocuğunu bahane et. Ailen ne kadar uzaklıkta bilmiyorum, fakat arada aileni ziyarete git.
İnşallah herşey yoluna girer...
Bence eşinden boşan, babasını huzurevine gönder, çocuğu çocuk esirgeme kurumuna yolla, sen de baba ocağına dön.
eşleri vefat eden amcalar pek bir nazlı oluyorlar benim arkadaşımın dedeside öyle her yemeğe kusur buluyor köfteler tam kızarmamış bu yemek çok salçalı olmuş bunda hiç yağ yok vs..alışmaışlar yıllardır kendi düzenlerine senin canını yakıyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?