• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimden bir ses dün gece boynuzlandın diyor :...(

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Erkek arkadaşımla 4-5 gündür görüşmemiştik işi cıktı pazartesi günü eniştesiyle Ankara'ya gitti. Eniştesiyle birlikte çalışıyor. Önce Çorum'a uğradılar. Orada da işleri vardı. Muhabbetimiz gayet iyiydi. Fakat dün gece 9 da whatsapp dan attığım mesajı görmedi bile. 11 de aradım açmadı. Mesajı en son 04:17 de görmüş. Hala whatsapp a tekrar girmedi ve cevap da vermedi. İçimden bir ses boynuzlanıyorsuuuuun diyo ama neyse. En son çok özlediğini işini bitirip hemen gelmek istediğini söylüyordu. Off nolcak yaa. Cevap vermedi diye günaydın mesajı da atmadım ben de :..(:50:

günahını almıyalım..sen arama;o açıklasın dun gece ne yaptığını ve nıye cvp vermedıgını..

bence de böyle düşünmek için erken de kızların da genel de hisleri doğru çıkıyor böyle durduk yere hissetmen de de vardır bir hayır . Üzülme hemen ama eğer yalan söylediğini hissedersen de seviyorum ne yapayım deyip inanma lütfen.

bizim ilişkimizin artık çivisi cıkmıs 2 gün habersiz kaldım uyuzluğundan mesajlarıma bakmamıs bile gecenin köründe aradı ankaradan dondum çoruma ugradık dönüşte. ben de bişey olmamıs gibi hıı tamam dedim niye nasıl öyle böyle desem hepten kıracaktı ve o bekleme suresınce tukenmıstım bunu göze alamadım :( dun akşam mesela konusurken laf arasında eniştesinden yakınırken anladım ki günahını almısım ama yani ne bu ilgisizlik bıktım artık ya hem seviyorum hem acaip uyuz oluyorum

Back
X