- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfenölecek gibi hissediyorum
#askacısı #birderdimvar
Bazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .
Bir gerçek hikaye de benden gelsin, bendeki hikayede delikanlı doğulu, belirtmekte ki amacımda sizin erkek arkadaşınız Karadeniz'liymiş ve onlarda ailenin delikanlı istemeden kız istemesi normalmiş ya, hikayeyi okuyunca benzerliği yakalayacaksınız :))) kız ve delikanlı yıllarca flört eder, artık ilişki öyle bir ilerler ki kız sevdiğiyle evlenme işine kesin gözüyle bakar, delikanlı annemlerle memlekete gidiyorum deyip 1 hafta kadar ortadan yok olur, döndüğünde parmağında bir yüzük, o da ne meğer onların orada annenin lafı üstüne laf olmazmış, memleketten delikanlıya kız istemişler, eh o da annesinin lafını çiğnememek için mecbuuuuurrr yüzük takıp sözlenmiş ama sözlendiği kızı hiiiiç sevmiyormuş, bu hikayeye inanır delikanlıyı seven kız ve arkadaşlıkları yüzüğe rağmen devam eder.bende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?
Valla Karadeniz’de adamdan habersiz kız istemdiğini ilk kez duyuyorumbende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?
hayir oralarda boyle seylee yok ben de karadenizliyim damatsiz kız istenmez o da gitmis icmis tuzlu kahvesini malesefbende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?
Yapamıyorum diyerek ayrılanların yeni sevgili bulması ya da nişanlanması genelde bir ayı geçmemiştir hiç. O an yeni biri var demeye toto yemez karşıdaki hır çıkaracak diye . Kendimden biliyorum :) yani kanmayın. Ayrılıklar eğer çok aşırı kavga gürültü yoksa hep başka birine gitmek içindir(uzun süreli sevgililik durumlarını kastettim) acı ama gerçek. Ve bazı beyinsiz erkekler bu yalanı hala bir güzel kullanıp ikisini de idare etmeyi başarabiliyor. Siz tecrübesizdiniz, o kadar. Şimdiyse oldukça tecrübe sahibi oldunuz. Kötü lakırdılara kulak asmayın. Hangimiz kandırılmadık ve kandırmadık ayol? Masum değiliz hiçbirimiz. Ama bir gün herkes mutlu olacak yeter ki inanınArkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfenölecek gibi hissediyorum
#askacısı #birderdimvar
Bazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .
Adam seni çatır çatır kandırmış canım. Kimse kızını istemeye bile gelmeyen adama kız vermez. Yani ondan habersiz yapılmamıştır bu iş. Çok daha öncesi vardır. Buradaki ablalarının hayat tecrübelerine güven. Ayrıca böyle bir konuda bile ailesinin sözünden çıkamayan adam zaten daha adam olamamıştır. Kurtulmuşsun yani.Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfenölecek gibi hissediyorum
#askacısı #birderdimvar
Sorma. Ki karadeniz erkeği kırk bin kez düşünür evlenmek için. Öyle hadi evlendirelim durumunu asla yemez. Kaç kişi tanıdım hiçbiri evlenmeyi öyle karambole getirecek insanlar değildi. Aksine seneler sürüyor çok güvensiz bir erkek modelidir. Yani bariz yalan. Doğuda oluyor bunlar kabul ama karadeniz asla. Ayrıca şu da var, genelde hısım akrabadan oluyor bu gelin damat adayları. Babasının bilmemkiminin kızıdır ve belki de senelerdir lafı geçiyordur. Haberi olmaması bu yüzden de imkansız.Karadeniz erkeklerine kimse zorla bsiey yaptramaz benim anne tarafim karadenizli.hic duymadim boyke sacmaligi bu devirde.seninki olaya razi gelmis gayette.kendinizi kandirmayin bence daha fazla onun icin
CANIM EGER HALA SITEYE GIRIYORSAN AYNI DURUMU BEN YASAMISTIM 1 BUCUK YIL KADAR GORUSTUGUM VE COK SEVDIGIM SEVGILIM OLACAK HERIF O SAGLIKCIYDI BEN UNIV OKUYORDUM AMA AYNI MEMLEKTLI OLDGUMUZICIN SUREKLI GORUURDUK HEP YANIMA GELIRI YADA BEN SUREKLI MEMLEKTE GIDERDIM.UNIVERSITEDEN MEZUN OLDUGUMDA GELDIM MEMLKETTE 1-2 AY KADAR DAHA YURUTTUK SONRA SAHTE BI HESAPTAN BANA MESAJ GELDI SEVGILINIZI DENEDIM AMA RESMEN BANA ASILDI MESAJALRDA VS DIYE SEVGILMLE OLAN KNSMALARI GODNERDI BENDE SEVGILIME GODNERDIM VE AYRILDIM 2 HAFTA BOYUNCA PESIMDEYDI AFFETTIRMEK ICIN NEYMIS ESKI SEVGLILERINDEN BIRIYMIS ZATEN SAHTE OLDGUNU ANLAMIS SADECE EMIN OLMAK ICIN KIZA YURUMUS .BEN YINEDE DINLEMEDIM 3.HAFTADA FACESINI FALAN DONDURUNCA AFFETTIM 1 AYDA OYLE BURUK VE GUVNIM SARSILMIS SEKILDE KONUSTUM AMA YINEDE BUNUN FARKINDA OLDGUU ICIN PESIMDE TIPKI BIR KOPEK GIBIYDI. BEN SORMADAN BIRSEYLERI ANALTIR RAPOR VERIR SIRF GUVENIMI KAZANMAKICIN NELER YAPARDI. YINE BISEY OLDU AYRILDIK. 3 GU NSONRA GORUSMEK ISTEDIK GORUSTUK GELDI BENI ALDI ARABAYLA OYLE YAKINLASMA OLMUSTU BANA EVLILIKTEN SOZ ETMISTI.BARISMAMISTIM TAM OLARAK AMA YINE PESIMDEN KOSUCAK SANDIM. HAZIRLIKLARA BASLADIM BEN AILELERDE BIZI BILIYORDU 1HAFTA SONRA ERKEK KRDESININ SOSYAL HESABINDA ABIMIN KIZ ISTEME MERASIMI DIYE BI ALBUM GORDUM SOK OLDUM. BENIMKINE KIZ ISTIYOLARMIS. UZULDUM TABI AMA AYRIL BARIS BI DURUM OLDUGU ICIN NEDENSE UZUNTUMU COK UZATMADIM. NISANDAN SONRA BENI ANNESININ NUAMRASINDAN ARADI NUAMASINI BILE DGISTIRMIS. BEN ULASMAYIM DIY E AMA ZATEN HICARAYIP HESAP BILE SORMADIM. ISTE SENDEN COK OZUR DILERIM AILEMIN BASKISIYLA BIRI ILE TANISTIRILDIM BIANDA KENDIMI SOZLU BULDUM COK HIZLI OLDU VS COK OZUR DILERIM DEDI. YALAN TABI BENDE IYI YAPMISSIN ALLAH BOZMASIN SOYTARI BIRDAHA BANA ULSIRSAN BENDE NISANLINA ULASIRIM BILGIN OLSN DEDIM KAPATTIM.BUD EVIRDE AILE BASKISI DIYE BISEY YOK HELE ERKEKSE ERKEK ISTEMEDIKTEN SONRA AILE HICTE ZORLAMAZ KIZ COCUGU OLSA NEYSEDE ERKEK COCUGU HERYERDE BASKINLIGINI KOYAR. DEMEKKI ONCEDEN KIZLA TANISMIS GORUSMUS KI BU DURUMA KADAR GELMISLER BIDE AILELER ZORUYLA DIYOLAR SAKIN INANMA. FOTOLARDA GAYET MUTLULAR. ARADAN 2 YIL GECTI BENDE BIRIYLE TANISTIM VE NISANLIYIM SUAN COKTA HUZURLUYUM. O ESKI SEVGILMDE 1YILDIR FALAN EVLILER NISANI KISA TUTTULAR HEMEN EVLENDILER GECEN ANNESINI NISNTAGRAMNDAN BENI EKLEMIS BENDE SOK OLDUM ANNESI NE ALAKA BENI EKLIYOR DIYE BI BAKTIM MESAJ ATTI MERABA BEN X.. HALA UNUTAMIYORUM BIRKEZ OLSUN KAHVE ICELIM BNILMEM NE NISANLIMLA ORTAK KULLANIYODUK INSTAGRAMI ALLAHTAN OZAMAN SIFREMI VERMEMISTIM DAHA BEN NSIANLANCAM UZAK DUR YOKSA ESINE YAZICAM DEDM TAMAM SON KEZ SEN NISANLANMADAN GORUSELIM DEDI YUH YA.DIREKT ENGELLEDIM.HIIC UZULME BAK ADİLERE EVLYKEN BILE ULASIYOR. O KIZLADA OCNEDEN GORUSYODUR ZATEN SANADA ALSITIGI ICIN BIR ANDA BIRAKMAK ISTEMEMISTIR BIRAZ DAHA TAKILAYIM NISANLANACAGM ZAMAN KESERIM ILETISIMI DEMISTIR SENNLE HERSEYINI PAYALSMISTIR.SNRA CIKIP GITMISTIR . UZULDUM VALLA SENN ICIN AMA OTURUP YASINI TUTMA SAKIN.Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfenölecek gibi hissediyorum
#askacısı #birderdimvar
.