Bence çok hoş, keşke benim velim olsanızMerhaba hanımlar sevgili veliler ve öğretmenler hepinize danışıyorum çünkü yalnış anlaşılmak istemiyorum.
Olay şu;Oğlumun anaokulu öğretmeni hastaydı 1 haftadir eğitim yoktu,kadının çocuğumda emeği cok yaklasimi da güzel ilgili merhametli bende ayıptır söylemesi, mini kolonca vitaminli çay ve pastil alıp paket yaptim .p.tesi verecektim fakat annemler ve esim hoş olmayacağını düşünüyor yalnış anlar belki diyor siz ne dersiniz
Geçen hafta çocukları teslim aldık akşam gruba yazdı iyi değilim diye bu hafta da iyi olmadığı için okul yoktu yani öyle bir imkanım olamadı.ilk hastalandığında yapsaydınız daha hoş olurdu. sanki geç kalmış gibisiniz.
Ben de öğretmenim yapılsa hoşuma giderdi tabi sizi maddi olarak sıkıntıya sokmayacaksaMerhaba hanımlar sevgili veliler ve öğretmenler hepinize danışıyorum çünkü yalnış anlaşılmak istemiyorum.
Olay şu;Oğlumun anaokulu öğretmeni hastaydı 1 haftadir eğitim yoktu,kadının çocuğumda emeği cok yaklasimi da güzel ilgili merhametli bende ayıptır söylemesi, mini kolonca vitaminli çay ve pastil alıp paket yaptim .p.tesi verecektim fakat annemler ve esim hoş olmayacağını düşünüyor yalnış anlar belki diyor siz ne dersiniz
Bencede yanlış anlaşılırMerhaba hanımlar sevgili veliler ve öğretmenler hepinize danışıyorum çünkü yalnış anlaşılmak istemiyorum.
Bilemedim, öğretmenler günü, doğum günü vs. hadi neyse ama bu kadın yıl içinde 3 kere daha hastalansa hepsinde hediye mi götüreceksiniz. Bence hediye yerine canı gönülden bir geçmiş olsun, çocukların yokluğunda nasıl eksik hissettiğine dair birkaç güzel söz, iyi dilekler yeterli gibi. Düşünceniz çok ince ama ben öğretmen olsam yersiz bulurdum sanırım.Merhaba hanımlar sevgili veliler ve öğretmenler hepinize danışıyorum çünkü yalnış anlaşılmak istemiyorum.
Ben bir öğretmen olarak sevinirdim bence gayet hoş.Merhaba hanımlar sevgili veliler ve öğretmenler hepinize danışıyorum çünkü yalnış anlaşılmak istemiyorum.
Olay şu;Oğlumun anaokulu öğretmeni hastaydı 1 haftadir eğitim yoktu,kadının çocuğumda emeği cok yaklasimi da güzel ilgili merhametli bende ayıptır söylemesi, mini kolonca vitaminli çay ve pastil alıp paket yaptim .p.tesi verecektim fakat annemler ve esim hoş olmayacağını düşünüyor yalnış anlar belki diyor siz ne dersin
Düşünceniz çok tatlı bence . Alacağınız şeylerde gerçekten bir öğretmenim işine yarayacak şeyler. Kendimde anaokulu öğretmeniyim ve her okul çıkışında boğazımda bir yanma oluyor çünkü sürekli konuşuyoruz şarkılar söylüyoruz, pastili çantamdan hiç ayırmam. Vitaminli çayda süper fikir çocuklarla iç içe olduğumuz için çok sık hasta olabiliyoruz. Kolanyada keza öyle sürekli kullandığımız bişeyMerhaba hanımlar sevgili veliler ve öğretmenler hepinize danışıyorum çünkü yalnış anlaşılmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?