Icimden geldi ama

Siz iyi niyetle hediye vermek istiyorsunuz ama diğer velilerin kulağına giderse fesatlananlar olabilir. Öğretmenin diğer çocuklara eşitliğini sorgulayabilirler. Ben siz olsam hediye vermezdim, öğretmen olsaydım da kabul etmezdim hediyenizi. Öğretmen arkadaşlar kızmasın alınmasın ama velilerden hediye alınmasını doğru bulmuyorum, bitki çayı vs fark etmez. Hediyenin tutarı ister 5 TL ister 5 bin TL olsun verilmemeli alınmamalı.

Bence çok hoş, keşke benim velim olsanız

Ben de öğretmenim yapılsa hoşuma giderdi tabi sizi maddi olarak sıkıntıya sokmayacaksa

Bencede yanlış anlaşılır

Samimiyetsiz buluyorum ben bizim kızın sınıfında da var böyle iki anne ay her ay bir hediye diyip para topluyor du en sonunda konuştuk da sadece özel günlerde öğretmenler günü yılbaşı falan alınıyor

Sizin öğretmen zaten iyileşmiş olacak

Bilemedim, öğretmenler günü, doğum günü vs. hadi neyse ama bu kadın yıl içinde 3 kere daha hastalansa hepsinde hediye mi götüreceksiniz. Bence hediye yerine canı gönülden bir geçmiş olsun, çocukların yokluğunda nasıl eksik hissettiğine dair birkaç güzel söz, iyi dilekler yeterli gibi. Düşünceniz çok ince ama ben öğretmen olsam yersiz bulurdum sanırım.

Belli ki zarif bir insansınız.
Ben de öğretmenim. Açıkçası evimde olmayacağından değil ama düşünülmek hissi gerçekten mutlu eder.

Bu kıdem olarak üst ya da bu tarz kişilere hediye işi bitse keşke. Bence çocuğun elinden yapılmış bir geçmiş olsun kartı güzel bir jest ama diğerleri için ben de hiç hoşlanmıyorum. Diğer veliler de kendini zorunlu hissediyor. Pastil de çok anlamsız geldi bitmiş gitmiş hastalık için. İyi niyetiniz çok hoş ama madem fikir sordunuz bence yapmayın.

kolonya limon kolonyası değil de başka bir koku olabilir şahsen daha şık bulurum. Diğer hediyelerde de sıkıntı yok bence hoş bir şey

Ben bir öğretmen olarak sevinirdim bence gayet hoş.

Bence çok hoş bana şöyle bir hediye gelse hemen mutlu olurum

Düşünceniz çok tatlı bence . Alacağınız şeylerde gerçekten bir öğretmenim işine yarayacak şeyler. Kendimde anaokulu öğretmeniyim ve her okul çıkışında boğazımda bir yanma oluyor çünkü sürekli konuşuyoruz şarkılar söylüyoruz, pastili çantamdan hiç ayırmam. Vitaminli çayda süper fikir çocuklarla iç içe olduğumuz için çok sık hasta olabiliyoruz. Kolanyada keza öyle sürekli kullandığımız bişey

Amaaan alın kolonya, pastil verin gitsin . Tersinize giderse geri istersiniz kolonyayla pastil

Şaka bı yana ben pahalı hediyelerden ve bu hediyelerin alınması için velilerin baskısından rahatsızım. Yoksa kek börek kolonya pastil nolcak cnm alın verin gitsin

hediye sevilmez mi ya kimden gelirse gelsin, bana da bazen guzel hediyeler geliyor, gecen baklava getirmisti biri, gerci o biraz sitemkar bir hediyeydi, bana izin vermiyorsun al sen ye diyordu ama hosuma gitti

Yani gereksiz geldi bana ama verebilirsiniz, neyi yanlış anlayacak, alt tarafı anasınıfı öğretmeni , sanki not için rüşvet mi veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…