içimden geldi yazdım derdimi

benimde 6 yıllık bir beraberliğim var şuan kendisi askerde gelmesine 68 gün kaldı ve biz 3 gün önce ayrıldık 3 gündürlü ben hiç bir şekilde haber alamıyorum.ayrıldığımız zaman sadece biterse bitsin dedi:14:kafayı yemek üzereyim

mesajını görünce ben yazdım sandım:( benimde 6 yıllık ilişkim var 3 gün önce bitti ve şuan askerde 60 günü kaldı :( seni çok iyi anlıyorum :14::14:

uzun zamandır yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum bir aydır bu sitedeyim ve bana çok iyi geliyorsunuz
öncelikle lütfen yargılamayın beni beni zaten yiyip bitiriyor bu durum
6 yıl görüştüğm insanla yaşadıklarım
ilk görüşmeye başladığımızda benden bir beklentin olmasın diye söyledim ona ve yıllarca olmadı da bir beklentisi
ayrı şehirlerdeyiz biz bir gün yanına gittiğimde ki bu yeni yakın 4 ay önce filan bazı şeyler yaşadık 6 yıl çok sevdim ve çok güvendim bu olduktan sonra ben çok ağladım beni alnımdan öpüp sen ayıp bir şey yapmadın bu kadar beklememiz bile mucize zaten bu yıl evleneceğiz ne olur üzülme dedi çok sevdim ve karşı koyamadım ve ne oldu ayrıldık nişanımıza bir ay kala çekti gitti başka yerde yazmıştım bilen bilir
evet biliyorum yanlış yaptım yıllarca kızdım evlenmeden bir şey yaşayan kızlara neye güveniyorlar dedim kötü gözle baktım ve bu duruma düştüm
inanır mısınız ayrıldığımızda tek laf etmedi bu konuyla ilgili psikolojim o kadar bozuk ki onu suçlamıyorum zorlamadı beni sonuçta sevdiğim insandı hayatımı geçireceğim adam sandım
düşündükçe bitiyorum başka biriyle onunla yaşadıklarımı yaşamak Allahım çok zor inanın dua ediyorum durmadan kendimi temiz hissedemiyorum
kimseye bir şey anlatamıyorum psikologum dışında ailemin yüzüne bakamıyorum

tatlım öncelikle çok yıpratma kendini toparlan biraz kendiini düşün o senden daha değerli değil...bende şuan canı yanan biri olarak söylüyorum..kolay değil ama hayat devam ediyor..bütün erkekler değilsede yüzde 90 aynı malaesef vicdansız :(

ayrılmamız da ayrılma gibi değildi zaten
tek kelime etmedi msj attım bi şeyler yaşadıktan sonra tipik erkek lafları sen benim namusumsun filan namusuna sahip çıkamadın ama sen giderken tüm bunları neler yaşayacağımı düşünmüşsündür o kadar düşüncelisin ki bunları hesaba katmışındır dedim tek laf etmedi

Canim burda ne yazsak faydasiz bence.

COk iyi anliyorum seni..biz kizlar böyleyiz iste inaniyoruz aptal gibi. Ama kendini yiyip bitirmeninde bir manasi yok. Olmus birsey zamani geri ceviremezsin.

Bence takmaamaya calis( biliyorum söylemesi kolay)

Kendisi Allahindan bulsun insallah. Bir kizi ortada birakmak neymis görsün!

Yargılamayın demişsiniz ya kimsenin yargılamaya hakkı yok ki ? Ama sizin ve sizin durumunuzdaki insanların yaşadıkları genç kızlara ders olmalı.

Önemli olan o kişinin bırakıp gitmesi değil, ne olursa olsun evlenmeden önce ÇOK ÇOK GÜVENİLSEDE birlikte olunmamalı.

Ne oldu, aklınızda ne kaldı ? O anlık zevk için bu psikolojiyi yaşamaya değmiyor.

Bırakmamışta olabilirdi, hala sizinlede olabilirdi.Ama evlendikten sonraki helalliğin verdiği mutluluğu asla tadamıyor insanlar.

Ayrıca ölüm var bu dünyada.Herkes bunu unutuyor..Evlenmeden o kişi ölebilirde v.s

Elbetteki bu bakış açısı ve inandıklarıyla ilgili..Bunlar benim düşüncelerim.

Sizleri düşünen erkekler asla size yaklaşmaz..Fıtratına yenilip yaklaşıyorsa kadın devreye girmeli,izin vermemeli.

Her zaman söylüyorum; ZORAKİ KÖTÜ HALLER HARİCİNDE ALLAH KORUSUN, bir kadının izin verdiği sınırca bir erkek o kadına yaklaşır, yaklaşabilir.

Şimdi siz hayatınızı yeniden kurmalısınız.Daha temkimli olarak ve yaşadıklarınızdan ders çıkararak.

İnşaallah çok mutlu olursunuz çok.

Yargılamayın demişsiniz ya kimsenin yargılamaya hakkı yok ki ? Ama sizin ve sizin durumunuzdaki insanların yaşadıkları genç kızlara ders olmalı.

Önemli olan o kişinin bırakıp gitmesi değil, ne olursa olsun evlenmeden önce ÇOK ÇOK GÜVENİLSEDE birlikte olunmamalı.

Ne oldu, aklınızda ne kaldı ? O anlık zevk için bu psikolojiyi yaşamaya değmiyor.

Bırakmamışta olabilirdi, hala sizinlede olabilirdi.Ama evlendikten sonraki helalliğin verdiği mutluluğu asla tadamıyor insanlar.

Ayrıca ölüm var bu dünyada.Herkes bunu unutuyor..Evlenmeden o kişi ölebilirde v.s

Elbetteki bu bakış açısı ve inandıklarıyla ilgili..Bunlar benim düşüncelerim.

Sizleri düşünen erkekler asla size yaklaşmaz..Fıtratına yenilip yaklaşıyorsa kadın devreye girmeli,izin vermemeli.

Her zaman söylüyorum; ZORAKİ KÖTÜ HALLER HARİCİNDE ALLAH KORUSUN, bir kadının izin verdiği sınırca bir erkek o kadına yaklaşır, yaklaşabilir.

Şimdi siz hayatınızı yeniden kurmalısınız.Daha temkimli olarak ve yaşadıklarınızdan ders çıkararak.

İnşaallah çok mutlu olursunuz çok.

evet haklısınız
işte keşkeler için çok geç
umarım çok mutlu olurum bu yaşadıklarımdan sONRA Allahım affeder ve beni çok mutlu eder

uzun zamandır yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum bir aydır bu sitedeyim ve bana çok iyi geliyorsunuz
öncelikle lütfen yargılamayın beni beni zaten yiyip bitiriyor bu durum
6 yıl görüştüğm insanla yaşadıklarım
ilk görüşmeye başladığımızda benden bir beklentin olmasın diye söyledim ona ve yıllarca olmadı da bir beklentisi
ayrı şehirlerdeyiz biz bir gün yanına gittiğimde ki bu yeni yakın 4 ay önce filan bazı şeyler yaşadık 6 yıl çok sevdim ve çok güvendim bu olduktan sonra ben çok ağladım beni alnımdan öpüp sen ayıp bir şey yapmadın bu kadar beklememiz bile mucize zaten bu yıl evleneceğiz ne olur üzülme dedi çok sevdim ve karşı koyamadım ve ne oldu ayrıldık nişanımıza bir ay kala çekti gitti başka yerde yazmıştım bilen bilir
evet biliyorum yanlış yaptım yıllarca kızdım evlenmeden bir şey yaşayan kızlara neye güveniyorlar dedim kötü gözle baktım ve bu duruma düştüm
inanır mısınız ayrıldığımızda tek laf etmedi bu konuyla ilgili psikolojim o kadar bozuk ki onu suçlamıyorum zorlamadı beni sonuçta sevdiğim insandı hayatımı geçireceğim adam sandım
düşündükçe bitiyorum başka biriyle onunla yaşadıklarımı yaşamak Allahım çok zor inanın dua ediyorum durmadan kendimi temiz hissedemiyorum
kimseye bir şey anlatamıyorum psikologum dışında ailemin yüzüne bakamıyorum

tatlım psikolojinin bozuk olmasını anlıyorum fakat cokyanlıs bır ınsana guwenmıssın. bazı erkekler kız kardesıne yapılmasını ıstemedıgı seylerı yapmaz. bazılarıda bu lafın arkasına saklanır ama aslında istediğini yapar. baskasıyla o yasadıklarınıdusunmekten once kendını toparlaman lazım dıye dusunuyorum. bu ülkede bayan olmak cok buyuk sorumluluklargerektırıyor veen ufak hataya yer yok hayatımızda. ama bızde guvenyoruz bızde yanılıyoruz. yaşadıkların basıma gelmedi ama gelebilirdi. herbayan için gecerli bu. toparlan ve hayatından ve dusuncelerınden o adamı cıkar en basında. senden degerlı kımse yok bu hayattta dıye dusun. zaman gecer sen asık olursun ve bu olanları anlatırsın ona oda kabul eder belkı. suzamanlarını hatırlamazsın bıle. hayat ne gosterıcek bılemeyız hıc bırımız. ama umudunu hıc kaybetme bence..

ben onun o an yanlış insan olduğunu düşünmedim ki
insan 6 yılını geçirdiği insanın yanlış olduğunu nasıl düşünür düşünse o adamla işi ne
en son görüşmemizde gözlerime aşkla bakıp çok mutlu olacağız diyen adamın yanlış olduğunu düşünmemiştim
annesi gderken çok mutluydu evleneceğiniz için ne oldu dedi ne olduğunu siz biliyorsunuz dediki annesi daha bilmiyor ayrıldığımızı
hepimiz doğru sanıyoruz karşımızdaki adamı biz yıllarca bir hayat paylaştık destek olduk birbirimize zor günler yaşadık seviyoruz deyip bırakmadık bütün bunlar karşındakine gvenmek için yetiyor yetmiyorsa kime güveneyim diyorum

canım bol bol dua edip tövbe istiğfar etmekten başka yapacak hiçbişey yok.Allah affetsin ve yardımcın olsun...bir erkeğe ne kadar güvenilirse güvenilsin evlenmeden önce böyle şeylerden uzak durmak lazım.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın...

Son düzenleme:
duualara sığınıyorum
bir de anneciğimin duaları ahh canımın içi ne çok üzülüyor bir bilse buz dağının altında kalan kısmını daha da üzülür
ona baktıkça daha da burkuluyor içim

Nefret ediyorum bu tip vicdansız Allah korkusu olmayan erkeklerden yaa tek dertleri can yakmak :( evet büyük hata etmişsin ama olanla ölene çare yok geçmişi unut aklından çıkar kolay değil anlamaya çalışıyorum ama kendini yıpratmanında bi faydası yok dua et bir daha vicdansız Allah korkusu olmayan birileri çıkmasın karşına umarım bundan sonrası için seni güzel şeyler bekler ...

canm moralini bozma olan olmuş olmuşla ölmüşe çare bulunmaz bundan sonra hayatına yeniden başla
geçmişe sünger çek zor olsada yap
çünkü hayat devam ediyor

bu zamana kadar beklememiz mucize diyen adamdan ne beklenir ki? uçkurunu düşünüp beklemenin bi mucize olduğunu düşünen adamdan ne beklenir?isterse on yıl görüş.helalin olmayana el süren adamdan ne beklenir?

seni zorlamamış.sende hata yapmışsın ama sakın tıbbı müdahale ettirip evleneceğin adamdan bu yaşadıklarını gizleyip günaha girme.çok okuyoruz öyle seyler

bu zamana kadar beklememiz mucize diyen adamdan ne beklenir ki? uçkurunu düşünüp beklemenin bi mucize olduğunu düşünen adamdan ne beklenir?isterse on yıl görüş.helalin olmayana el süren adamdan ne beklenir?

seni zorlamamış.sende hata yapmışsın ama sakın tıbbı müdahale ettirip evleneceğin adamdan bu yaşadıklarını gizleyip günaha girme.çok okuyoruz öyle seyler

Bence de... Kesinlikle bunu ilerde birlikte olacağın insandan saklama canım. Bu hata belki; kimine göre değil, kimi erkek namusu bu şekilde değerlendirmez ona göre dürüst olman en büyük temizliktir. kendini kirli hissetme güvendiğin insanla birlikte olmuşsun. Sen yeter ki bundan sonra dürüst ol doğru bildiğin yoldan şaşma. Kendini kötü hissediyorsan Rab'bime sığın. Biliyorum o senin karşına seni her halinle mutlu edicek olan şahsı çıkarıcak. Yolun her daim açık olsun...

Bence de... Kesinlikle bunu ilerde birlikte olacağın insandan saklama canım. Bu hata belki; kimine göre değil, kimi erkek namusu bu şekilde değerlendirmez ona göre dürüst olman en büyük temizliktir. kendini kirli hissetme güvendiğin insanla birlikte olmuşsun. Sen yeter ki bundan sonra dürüst ol doğru bildiğin yoldan şaşma. Kendini kötü hissediyorsan Rab'bime sığın. Biliyorum o senin karşına seni her halinle mutlu edicek olan şahsı çıkarıcak. Yolun her daim açık olsun...

bir şeyleri gizleyerek zaten olmaz en başta yalan söylemiş olurum kendime karşımdakine ya sonra yalan üstüne kurulan ne kadar dayanır
umarım karşıma seveceğim biri çıkar ve mutlu olurum
teşekkür ederim

erkeklere güvenmeyeceksin ne olursa olsun yaa sırtlarını dönüp gitmeyi çok ii bilirler....sana yapılana kızıyorum ama sana kızmıyorum sadece beni zorlamadı demene takıldım tamam oldu diyelim bu sekil arkasını dönüp gitme hakkı varmı burası ing veya abd felan degilki yıklmayan bi tabu öylede gidecek

Bu tarz erkeklerden nefret ediyorum..ama onlara erkek demeye 1 milyon şahit lazım..

bunların bacılarına aynı şey yapılsa kıyamet kopar ama..Ama Allah büyük bu dünyada olmasa ahirette hesabını verecek muhakkak..

Allahından bulsun...

maillerine bakabiliyorum bugün gördüm ki kredi kartı borcunu ödememiş ve kredi kartı bin beş yüz lira nakit çekim hem de tek seferde.
kredi çekmişti birkaç ay kalmıştı bitmesine bu ay kredisini de ödememiş
ne oluyor anlamadım

erkeklere güvenmeyeceksin ne olursa olsun yaa sırtlarını dönüp gitmeyi çok ii bilirler....sana yapılana kızıyorum ama sana kızmıyorum sadece beni zorlamadı demene takıldım tamam oldu diyelim bu sekil arkasını dönüp gitme hakkı varmı burası ing veya abd felan degilki yıklmayan bi tabu öylede gidecek

karşımdakini dürüst bir adam sandım 6 yıl bir şeyini yakalamadım etmedim
evet gitmek en iyi yaptığı şeymiş onu gördüm. beni en çok düşünen insan(?) bana kıyamayan adam(?)
beni zorlamadı derken yani şöyle yorumlar yapan çıkardı eee bir şey olmuş sen de istemişsin neden bu kadar üzülüyorsun ki?
verdiğimiz kararların arkasında durmalıyız ama ben böyle olacağını bilemedim
biz hep el ele olacağız sandım

sice ailemden birine anlatmalı mıyım?
her şeyimi paylaştığım bir ablam var ben ayrıldıktan sonra çok ağladım o zamanlarda sormuştu bir şey var mı söyle diye susz muştum
sizce ne yapmalıyım
siz destek oldunuz biraz rahatladım ablamla da konuşayım mı

Back
X