yazdıklarını okuyunca düşündüm de bir insan 6 yıllık ilişkisini kolay kolay silemez hadi sildi diyelim mutlaka geçerli bir açıklama yapar onca yılın hatrına yaşanmışlığın hatırına. bence erkek arkadaşının psikolojik olarak sıkıntısı olabilir, eğer gururlu biriyse sana anlatmaya çekinmiştir ya da ne bileyim zaman geçtikçe tanıdığın adam da değişmiştir. bilemiycem ama inşallah Rabbim hayırlı bir şekilde sana hayırlı bir evlilik hayırlı bir eş nasip eder. yorumlarını okuyunca senin kalbinde saklanan dua huzurunu hissettim sanki. sana hiç kızmadım, seni hiç kınamadım haddime de değil zaten biliyorum ki aşk insanı sarhoş eder ve yapmam dediği şeyleri öyle bir anda yapıverirki aşk da hayrete düşer aşık da hayrete düşer. tüm suç aşık olmak mı ? hayır aşk güzel şey ama dozunda güzeldir her şey... ama o doz öyle bir ince çizgideki aşkın sarhoşluğundan o çizgiyi istemeden geçebiliyoruz. İnsanlık fıtratı hata yapmayı gerektirir. Çünkü Allah da diyor ki 'Siz hiç hata yapmamış olsaydınız günah işlememiş olsaydınız sizi helak eder ve sonra günah işleyip işlediği günahtan ötürü pişmanlık duyan, bana tövbe eden kullar yaratırdım ' diyor. demek ki neymiiiş; günahlarımız kulluğumuzun bir parçasıymış ama pişmanlığın içinde dökülen tövbelerimiz yoksa günahlarımız kulluğumuzun bir parçası olmaktan çıkar. inanıyorum sen pişmanlığın doruğundasın. Rabbimin affı ve merhameti geniş canım sen bıkmadan usanmadan Rabbimizin kapısından ayrılma sakın.
bilmiyorum ama içimde huzura dair bişiler uyandırdın bende. Sana bi kitap tavsiye edeyim; Halit Ertuğrulun Aysel adlı kitabını oku o kadar yardımcı olacak ki sana garanti veriyorum. güzel günler seni bekliyor bence çok bekletme o günleri