İçimden gelen şey...

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.424
748
aslında utanarak yazıyorum buraya ama doktora gitmeden once sıze sorayım dedim..

evleneli daha 2,5 ay oldu..:asigim:

evlenmeden once doktora gidip hatta muayene bile oldugum halde ilk bir hafta o kadar denemeye rağmen birlikte olamadık..

sonrası kendınden geldı ..

muayene olurken doktoruma akıntım oldugunu normal olup olmadıgını sormustum o da bana hap ve krem vermıstı geçti..

ama şimdi eşimle birlikte olurken ki daha alısamadım bıle zevk denen bırseyı daha yasayamadım bıle..:çok üzgünüm:

birlikte olurken içimden beyaz,katı,içinde parçaçıklar bulunan birşey eşimin penisine bulaşıyor..hatta çokkk olmasa da büyük bir bölümünü ara ara kaplıyor..:bbo:

önce belki prezarvetiftendır dedık ama simdi prezarvetifsizken de oluyor..

önceden yoktu simdi de ara ara oluyor..

zevk alıyorsundur ondandır yoksa bosalıyor musun dıyor ama yok yanı zaten o kadar kısa bır sure de bosalamam kı..:dilcikar:

artık çıkar içimden bakayım bulaştı mı yıne fılan dıyorum ordan bılıyorm..tabi eşimde konsrtrasyon fılan kalmıyor..kaydirigubbakcemile3

eşim boşalıyor sonra ben kendım tatmın oluyorum klistorımle oynarak..o zaman bosaldıgımda boyle bırsey olmuyor..

içimden gelen sey ne anlaamdım bunları yasayan var mı aranız da :utangac:

evet tatlım aynı sey benım basımda da var malesef :çok üzgünüm::çok üzgünüm: parca parca böle hindistan cevizi falan gibi beyaz parcacıklar...aynen bizimki de aynı şeleri sölüodu banabenneyaptımki ama ben fark ettım ki üşüttüğüm zamanlar oluo genellıkle..üşütmemeye dikkat et tatlım.bide vajinanı sabunla falan yıkama o da alerjilk yapıo:1no2:

ama bir kat çorap bir de patik giyiyorum ben..jellerin zararlı oldugunu duydugumdan beri de kullanmıyorum..

utanıyorum da eşime karşı.:çok üzgünüm:.anlamadım bu neyse.:1no2:.

canım,anlattığın şey enfeksiyona benziyor.hatta doktorlar gelen beyaz parçalar için 'peynir kesiği gibi' tabirini kullanıyorlar.ihmal etme,bir doktora git.bununla ilgili ilaçlar,fitiller var.çok iyi bilmiyorum ama iltihap varsa ilerleme yapabilir,önlemini al.

Biliyorum bu durumu ve bunun nedeni mantar ve iltihaptır...
Bendede olmuştu çünkü... ilaç ve krem ile geçiyor...
Korkulcak bir şey yok geçmiş olsun..a.s.

Canım bende evliliğimin 5. haftasında böyle bir problem yaşamıştım..
Sonra doktora gittim enfeksiyon dedi..İlaç kullandım çok akıntım oldu, sonrada kaşıntı yani burnumuzdan geldi...

benim cinsel hayatım yok ama
bende de olmuştu bir aralar
söylemesi ayıp küçük abdeste çıktığımda
aynen yukarda bir arkadaşın dediği gibi
hindistan cevizi parçaları gibi birşeyler geliyordu
kaşıntı,yanma da bir taraftan...cinsel hayata etkisi ne
bilmem ama ben doktora gittim tek kapsüllük hap verdi,
kaşıntı ilacı bir de hemen geçti hiçbirşeyim kalmadı
biran önce gidin doktora bence...korkulck birşey değil kanımca

canım,anlattığın şey enfeksiyona benziyor.hatta doktorlar gelen beyaz parçalar için 'peynir kesiği gibi' tabirini kullanıyorlar.ihmal etme,bir doktora git.bununla ilgili ilaçlar,fitiller var.çok iyi bilmiyorum ama iltihap varsa ilerleme yapabilir,önlemini al.

zaten doktor soruyor cinsel hayatın var mı diye
duruma göre ya ilaç ya da fitil veriyor...

ayyy bende de oluyor
2 aylık evliyim yumurta akı gibi bişey yapışmış olyor ben inceliyorum kokusuda var
ama ben pko oldugum için endişelenmiyorum
bu ay ilaç kullanmamışdım ve bu akıntı oldu

güzelim o iltihap her yerini sarana kadar hiç mi belin agrımadı senin karnın sancımadı ya da sıkıntıdan ilişkiyi hissetmezsın annem hiç durma koş koş doktora bir fitil bir tablet bitti gitti ama bugünlük sana dogal çözüm sirke+limonlu büyük parça bir pamugu tampon yapıp içine sok bunlar antiseptiktir mikropları öldürür içini gıcır gıcır yapar

güzelim o iltihap her yerini sarana kadar hiç mi belin agrımadı senin karnın sancımadı ya da sıkıntıdan ilişkiyi hissetmezsın annem hiç durma koş koş doktora bir fitil bir tablet bitti gitti ama bugünlük sana dogal çözüm sirke+limonlu büyük parça bir pamugu tampon yapıp içine sok bunlar antiseptiktir mikropları öldürür içini gıcır gıcır yapar

canımmm
sakın böyle birşey yapmaa
sakın içine sokma sirke+limonlu pamuğu
amann allah korusun
hangi devirde yaşıyoruz doktor var
içini gıcır gıcır falan yapmaz böyle birşey
allah muhafaza daha kötü şeyler olabilir:1shok::1shok:

daylight benim ne belim ağrıyor ne karnım sancıyor ne de akıntım var..

zaten ıcımden gelen seyın kokusu da yok ..ilişki sırsında bır rahatsızlıkta vermıyor

görüntü itibarıyle çirkin o kadar..

canım bahsettıgın sey mantar
arkadaşın dedığı gıbı aslında önermek ıstemıyorum ezbere önermek ıstemıyorum ama ben olsam aynı ılacı dr gıtmeden kullanırdım
ark kullandıgı ılac tek kapsullu olan ılac flucandır ya da baska ısmı ıle pıyasa sürülen bır ılac sen fluzole teklı kapsul al bır adet bır tane var ıcınde zaten bır tane alıyosun bıtıyo
bırde neopenotran fıtıl var ondan da akşamları yatarken bır tane atarsan
gececektır normal sabun kullanma sakın orası ıcın bırde dırek genıtal bölge ıcın ıntım lıkıtler var onlardan kullanın kesınlıkle onlar alerjı falan yapmıyo tabıı bılındık bı marka almak daha doğru sebamed gıbı

gecmıs olsun canım yenıden...

tesekkur ederım..

sabun jel kullanmıyorum zararlı oldugunu duydugumdan berı kı zaten oyle limon fılan da sürmem asla..

doktora gorunmek en ıyısı sanırım

Back
X