- 16 Mart 2015
- 102
- 70
- 48
- Konu Sahibi nemli_bulut
-
haftada bir aradigimda beni evladima hasret biraktin diyor annem dusunun iki jaftada bir aramami. ne uzak olmama izin veriyorlar ne yakin delircem. hergun aramaliymisim ama yok icimden gelmiyor. aradigim saatte bile birseyler buluyorlar. sen beni 9.00 da aramazdin hayirdir gibihaftada bir arıyosan iki haftada bir ara. canını sıkmalarına da izin verme. kimi çağırıp kimi çağıramayacağına onlar karışamaz ya.
kusura bakmayin. okadar karmasigim ki..Valla okurken ben bile bunaldım. Çok karışık anlatmışsınız.
keske kizsalar ama sadece ben sucluyum. fiiii tarihinde ben ona bisey demisim.de neden demisim. dava acsan zama asimina girer ama yok onlarda oyle bisey. isitip isitip eski mevzular onume geliyor.Senin evine gelenine akrabalarinla iliskine mudahele edemez etmemeli..
Ayrica ablaya hakaret eden kardese mudahele etsinler..Arayıp bizi cekmeye devam et diye sana baski yapacaklarina simarik kardese kizsinlar
inan aben de anlamadim. en buyik sorun halamlarin bana gelmesi.Eski konularini bilmiyorum ama anne evlat kardes nasil boyle dusman gibi oluyo ?
iki evladim demisim zamaninda iki evladi olan herkes ailesini bir kenara mi birakiyir diyorlar. kizimin yemeklerine neden tuz koymadigimi aglayarak anlattim anneme okadar uzerime geliyorlar evlatlarim konusunda.hayatta herkes gider siz eşinizle baş başa kalırsınız
saygınızı bozmayın ama kimseye de sizi huzursuz edicek fırsatı vermeyin
bakın iki küçük bebeğiniz var onlara odaklanın
haftada bir aradigimda beni evladima hasret biraktin diyor annem dusunun iki jaftada bir aramami. ne uzak olmama izin veriyorlar ne yakin delircem. hergun aramaliymisim ama yok icimden gelmiyor. aradigim saatte bile birseyler buluyorlar. sen beni 9.00 da aramazdin hayirdir gibi
kusura bakmayin. okadar karmasigim ki..
keske kizsalar ama sadece ben sucluyum. fiiii tarihinde ben ona bisey demisim.de neden demisim. dava acsan zama asimina girer ama yok onlarda oyle bisey. isitip isitip eski mevzular onume geliyor.
inan aben de anlamadim. en buyik sorun halamlarin bana gelmesi.
iki evladim demisim zamaninda iki evladi olan herkes ailesini bir kenara mi birakiyir diyorlar. kizimin yemeklerine neden tuz koymadigimi aglayarak anlattim anneme okadar uzerime geliyorlar evlatlarim konusunda.
kizima kahhvaltusini ayri ayri yediriyordum. o bulamaca alistirdi halen daha oyle baska turlu yemiyor. mudahale ettigimde cocuklarinibpaylasmiyirsun oluyor. arkadaslarinin kizlari kocalarini birakip birakip annelerine geliyormus hatta kirkini orada cikariyorlarmis ben neden gelmiyormusum. kirkimin icinde ben yaagimda yaticakmisim o baa sadece emzirmek icin bebegi vercekmis banabakcakmis ben hayallerini suya dusurmusum. dusunun ya bunun icin beni sucluyor. sezeryandan hemen sonra ayaga kalktim diye suclu oldum ben.
artik cok yoruldum. evlatlarima odaklansam ona bile izin vermiyorlar. bu ulkeden bu sehirden cekip gitsem rahat edecekler.
halaminda kimsesi yok. hic evlenmedi 60 yasinda beni cocugu yerine koyuyor. kiramam ki kalbini...
bir güzel azarlayın...bak bir daha yapıyor mu..bu davranışı....gram akıl yok sende gerizekalı dedi. cevap vermedim.
konuşma benimle bir daha deyin...kız kardeşim aradı yine beni suçluyorlar
sustum kavga
susmayın...etmemek için
cevap vereceksiniz aksi taktirde başınız çok ağrır...siz dolar patlarsınız...niye susuyorsunuz onlar sussuncevap veremem yalan söylemeyim konuşursam da sesim yükselir
söylemeyin bir bahane uydurun...halamların bana gelmesini istemiyor
yararı varsa gelsin engellemeyin...bana da yararlatı var
iki tane çocuğunuz var.çok yoruldum anemi kardeşlerimi aramak içimden gelmiyor...içinizden gelmiyorsa aramayın...hesap vermek zorunda değilsiniz...siz hep beni suçluyorsunuz sonra gelip benle konuşuyorsunuz..ne iş de...
tek çözüm sensin konuşmak istemiyorsan konuşma şu davranışınızdan dolayı küsüm de...çözümü var mı bilmiyorum ama çok bulanığım....
her birine ayri ayri cevap vermissiniz. ne kadarctesekkur etsem az.bir güzel azarlayın...bak bir daha yapıyor mu..bu davranışı....
konuşma benimle bir daha deyin...
susmayın...
cevap vereceksiniz aksi taktirde başınız çok ağrır...siz dolar patlarsınız...niye susuyorsunuz onlar sussun
söylemeyin bir bahane uydurun...
yararı varsa gelsin engellemeyin...
iki tane çocuğunuz var..sinir stresten uzak durun...gerginliğiniz çocuklara yansır...ailenize tavrınızı net koyun sizi rahatsız etmeye çekinsinler....bu stresle çocuklara nasıl bakıyorsunuz.. .gözünüzü seveyim...
tek çözüm sensin konuşmak istemiyorsan konuşma şu davranışınızdan dolayı küsüm de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?