İçimden gelmiyor.

Tatlım üniversite senemde benimde senin gibi böyle bir problemim vardı. Bir arkadaşım (tabi bu benim bildiğim) derslerim çok iyi olduğu için beni kıskanırdı öğretmenler beni överdi o hemen kendini öne atardı sınıf 1.siydim, yeni hocalar sorduğu zaman işte derslerle aranız nasıl filan diye sınıftakiler hemen beni söylerlerdi o arkadaşım ise her defasında " hocam bende ebru dan sonra gelen kişi olarak kendimi tanıtayım" gibi laflar ederdi çok çok yakın bir arkadaşım değildi, bnm kendi yakın arkadaşlarım farkedip söylemişlerdi bana " ben hadi canım olur mu öyle şey saçmalamayın " derdim tabi onlar öyle söyleyince derslerdeki hareketlerine ve bana karşı olan hareketlerine dikkat ettim o devamlı bana yanaşmaya çalışırdı ve gerçektn kıskandığını gördüm ve o günden sonra asla sıkı fıkı olmadım çünkü böyle insanlardan yarardan çok zarar gelir, kıskançlık insanın beynini uyuşturur insanı ele geçirir böyle insanlardan uzak durmak gerek canım... Sen de çevrendeki bu uyuşuk beyinlilerden uzak dur şekerim en güzeli valla

ne düşünürlerse düşünsünler sen derslerine bak bende ünide okuyorum ve ne kadar garip insan tanıdıysam burda tanıdım hiç birine takılmıyorum banada soğuk diyorlar içim almıyorsa yokumo kadar

mezun olduktan sonra kimseyi görmeyeceksin zaten.madem notların iyi derslerine çalış.bölüm 1.si ol.o arkadaşınla da çok yakın olma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…