- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Neresinden tutsam elimde kalan bir hayat..hak ettiğimi yaşıyorum evet ama hiç bir şeyi değiştirecek gücü kendimde bulamıyorum.eşimi çok severek evlendim.annesi hep bizim ilişkimizin ortasında oldu en başta o olmak üzere ailecek düşüncesiz davrandılar rahat nefes aldirmadilar her an iç içe olmak istediler.hiç insan gibi değer vermedi annesi. çok fedakarlık yapmıştım evlenirken.onun için mi bilmiyorum değersiz oldum,her şeyi idare eder,hiç bir şeyden rahatsız olmaz gibisinden çok rahat davrandılar.annem başka şehirde şu an annemin evindeyim hiç dönesim yok evime.hafta sonlarini hep onlarla geçirmekten gına gelmişti.eşimle bu yüzden Çok kavgalar ettik soğudum her şeyden.evliligime dair en ufak hevesim kalmadı.şimdi annemin evinde kafam rahat ama annemin hayatı da normal değil.evi aşırı derecede eşyalarla dolu.oraya buraya atılmış asla düzen yok.hiç bir şeyi atmak istemiyor.ev işlerine gidiyordu oralardan getirdiği dünya kadar ıvır zıvır dolu neyi nereye koyacagimi bilmiyorum.bekarken de annemin bu huyundan daginikligindan illallah etmiştim çalışırken1 izin gunum vardı resmen evde işlerle savaşır içinden cikamazdim.evin bu hali,annemin böyle rahatsız bir hayatı tercih etmesi beni çok üzüyor.eşimin gönlünü alarak geldim elimden geldigince uzun kalmak istiyorum ama nerden baslayacagimi bilmiyorum evine dokununca annem kiziyor zaten başa çıkmak çok zor.gücüm de yok.bu negatif enerjiden nasıl kurtulurum tavsiyesi olan var mi