İçimden hiçbir şey gelmiyor

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Ruh halim çok ilginç. Sosyal fobim oluştu gibi. Çok çekingen bir insan oldum son zamanlarda. Kimseyle konuşamıyorum. Öyle tuhaf ki. Tek başıma kafeye geldim. Bir insan suratıma baksa kafamı çeviriyorum bir şey sormasın merhabq demesin diye. Galiba çok suratsız görünüyorum artık dışardan. Neden böyle bilmiyorum. Ruh gibi geziyorum ortalıkta. Nasıl değişir bu durum bilmiyorum veya değişir mi onu da bilmiyorum. Yalnızlık değil canımı sıkan zaten yalnız kalmamak için bir çabam da yok. Çoğu şey bunaltıcı gelmeye başladı.

Olur öyle arada sırada. Belki havalardandır. Zira Ankara daki hava insanı bunalıma sürükleyecek kadar kasvetli.

Olur öyle arada sırada. Belki havalardandır. Zira Ankara daki hava insanı bunalıma sürükleyecek kadar kasvetli.
Sürekli bir kulaklık kulağımda öyle geziyorum ve kaybettim bugün hemen yenisini alıcam. Yani dışardan ne düşünüyor insanlar bilmiyorum. Ama kibirli olduğumu düşünüyorlar da olabilir

Dert etme lutfen bosver.Gecici bir durum oldugunu sen de biliyorsundur.Insan bir sure yalniz kalinca tanimadigi bir cevrede olunca icine kapaniyo.Her sey yabanci geliyor.
Alisinca, tekrar insanlarin arasina karisinca duzelirsin.Bu sureyi boyle gecirmen gerekiyorsa gecir.Inan kimse seni uzun uzun yargilamiyordur bu niye boyle diyesana oyle geliyo..
Gene de cok insanlardan kopma.Tanimadigin insanlarla bile olsa arada bir iki kelime et

Öyle bir iki kişi vardı birinin tayini çıktı gitti diğeri öğretmendi o da tatile gitti bilmiyorum ya ilk geldiğimde daha iyiydim sanki zamanla çok durgunlaştım

bende bir zamanlar kendi basıma kafeye gider otururdum genelde ders calısırdım ama cok kafa rahatlatıyor .

bazen böyle gecis dönemleri gerekli en azından düsünmek hayatta beleri yanlıs yapıyoruz kimler fazla anlamak için

Öyle bir iki kişi vardı birinin tayini çıktı gitti diğeri öğretmendi o da tatile gitti bilmiyorum ya ilk geldiğimde daha iyiydim sanki zamanla çok durgunlaştım
Cunku ilk basta yeni bir heves heyecan oluyor.Insan tam olarak ne oldugunu anlamiyor.Sonra birden boyle bir anda yalnizlik cokuyo.

Ama dedigim gibi gecici,zamanla benimsersin,alisirsin.Ayni seyleri ben de yasadim.Eger su an yalnizsan da tadini cikar etrafi gez tanimaya calis.Sadece cok dusunme.
Sevgiler

Aynı ruh halindeyiz.
Ben de artık saçıma başıma bakmıyorum. Eskisi ladar dısarı çıkmıyorum. Alışvrriş yapmak bana iyi gelirdi artık onu bile yapmıyorum.
Fönsüz dışaı çıkmazdım, dus aldıktan sonra taramak bile zor geliyor:)
Cilt bakımı falan hal getire...
Eskiden olsa havalardan dicem ama artık yaz da geldi yani bahar yorgunluğu falan diyip kaçamıyorum da. Tatil planı bile yapamıyorun. Amaaan yine içim şişti

Bence çalışıyorsan bir hafta izin al ve sadece gez toz,hiçbir şey için endişelenme sahilde otur yanına bir arkadaşını falan al,alışveriş yap. Geçer inşallah

Benim de benzer salaş salaş şeylerle dolaşıp duruyorum saçımlq da ilgilenniyorum kuaföre gideyim diyorum sonra erteliyorum.Alışveriş de yapasım yok artık. Anlamsız gelmeye başladı ki alışveriş yaptığımdq ben vaktib nasıl geçtiğini anlamayan biriydim

Öyle yapmaya çalışıyorum bugün de 1 2 saat dolaştım ama çok da gezesim gelmedi hemen dönesim geliyor

Tek başıma oturuyorum ama bundan sıkılmadım galiba. Zaten başkaları olsa onlarla plan yapacak halim de yok. Yorulmuş gibiyim

Çoğu insan bu durumda arkadaşlar soyutluyoruz kendimizi herşeyden ama hiç iyi bişey değil güven yok kimseye kazık yemekten korkuyoruz sonumuz ne olcak böyle

Bende öyle ruh gibiyim. Zombi gibi yaşıyorum, gece yatmak bilmiyor, sabah erkenden uyanıyorum. Yüzüm gözüm çökmüş durumda. Devamlı kilo veriyorum. Boşanma aşamasındayım, 1 ay sonra dava açacağım, kendimi toplamam lazım. Oysa ne hayallerim vardı,iş araştıracaktım, ehliyete yazılacaktım, spora başlayıp yüzmeye vs gidecektim.. ne çabuk pes ettim. . Gidişatımdan korkuyorum.

Hiçbiri için enerjin yok değil mi canım sürekli bir şey yapmadan yorulmuş gibi oluyor insan

Bir çeşit depresyon olabilir canım. Bunun farkında olman çok güzel. Bence bir uzmandan yardım almalısın. Hayat çok güzel günlerini boşuna bu şekilde heba etme. Yerinde olmak isteyen milyonlarca insan olabilir dünyada. Elinde olan fırsatları değerlendir.

Hiçbiri için enerjin yok değil mi canım sürekli bir şey yapmadan yorulmuş gibi oluyor insan

Bir söz var, hiçbir şey yapmadan da yoruluyor insan. Düşündükleri ağır geliyor mesela diye. Yaşadıklarının aynını yaşıyorum, ve extra bir de boşanma süreci var üstüne eklenen, sen düşün benim halimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…