Tatammm Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 2.613 1.856 133 35 18 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Tatammm #21 1var1yok .!.: Bir söz var, hiçbir şey yapmadan da yoruluyor insan. Düşündükleri ağır geliyor mesela diye. Yaşadıklarının aynını yaşıyorum, ve extra bir de boşanma süreci var üstüne eklenen, sen düşün benim halimi. Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun ne diyim Dua edin
1var1yok .!.: Bir söz var, hiçbir şey yapmadan da yoruluyor insan. Düşündükleri ağır geliyor mesela diye. Yaşadıklarının aynını yaşıyorum, ve extra bir de boşanma süreci var üstüne eklenen, sen düşün benim halimi. Genişletmek için tıkla... Allah yardımcınız olsun ne diyim Dua edin
defne-28 Nirvana Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 26.142 30.505 798 36 18 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Tatammm #22 Tatammm .!.: Bilmiyorum ya buraya yazarken bile yorgunum sanki Genişletmek için tıkla... Bende öyle sanki sürekli uyumak istiyorum .
Tatammm .!.: Bilmiyorum ya buraya yazarken bile yorgunum sanki Genişletmek için tıkla... Bende öyle sanki sürekli uyumak istiyorum .