Icimden hicbirsey yapmak gelmiyor

Hep mi böyleydiniz yoksa korona sonrasi mi bu hal olustu?

Yemek bulasik temizlik camasir alisveris cocuklarin dertleri
Ustume olu topragi atilmis gibiyim
Hersey gozumde buyuyo gunluk isler markete gitmek cocuklara bakmak her sey
Kisisel temel bakim bile zoruma gidiyo
Ben gibi olan varmi
Canımm hepberaber bir pandeminin ortasındayız.Bu ruh hali çok normal ama fizyolojik olması da olası.Bi kan verip vitamin/mineral değerlerine baktırırsan iyi olur.Özellikle B12,D vitamini ve magnezyum eksikliğinde depresyon,kronik yorgunluk hali yaşanabiliyor.

Enerjimiz bitti, ruhumuz çekildi, gözlerimizin feri söndü, sesimizin neşesi gitti, gülüşlerimiz soldu, sevdiklerimize sarılmayı, ailemizi, arkadaşlarımızı özledik,
yani en azından pandemi kurallarına bağlı yaşayan bize öyle oldu :)
Normaldir, kötü bir zaman geçiriyoruz, cocuklar sürekli evde, çalışanlar gergin. ekonomi kötü vs vs.
kendinizi mutlu edecek rutinler bulmaya bakın.
varda imkanınız ara sıra açık havaya, yürüyüşe çıkın.
işleri biriktirmeyin, eşinizden yardım isteyin.
Umarım neşenizi bulursunuz 🙏🏻

Ben gibi olan varmi
Ne zamandandir boylesiniz ara ara boyle oluyor mu uzun suriyor mu oluyorsa

Tam olarak sizin gibiyim once vitamin eksikliğinden diye düşünüp dahiliyeye göründüm vitaminlerle ilgili değil deyince psikiyatriye gittim depresyon tanıdı konuldu

Herkeste var olan durum. Bunaldık, inanın benim de günlük temizlik, yemek bile canımı sıkıyor artık; zorla ittire ittire yapıyorum. Sorumluluklarım olmasa gün boyu yatarım, öyle bir bıkkınlık.

Son düzenleme:
Maalesef bu aralar bende öyleyim., 3aydır annemleri görmüyorum çok özledim bunaldım. Sürekli evde olmak aynı şeyleri yapmak insanı çok yoruyor. 3tane çocugum var. Büyüklerin dersleri küçüğün yaramazlıkları. Çok şükür vakit geçiyor ama psikolojik olarak çok yorgunum. Evde eşimle çocuklarımla temizlikle yeni yemekler tatlılar yaparak vakit geçirmeye çalışıyorum

Ben gibi olan varmi
Bende bugün kahvaltıda bı yumurtayı bile baştan savma yaptım bicimsiz tatsız bişey oldu 😂dönem dönem geliyorlar biz kadınlara .
Mesela dün kuafore gidecektim başlarım kuaförüne dedim

Ben gibi olan varmi
Bende böyleyim. Hic enerjim yok. Insanlara tahamülüm bile kalmadi.

Ben gibi olan varmi
Pandemi sebebi ile herkes yaygın bir durum oldu bu artık.

Arkadaşlar yazmış zaten çoğumuz bu durumdayız.. Ben o kadar bunaldım ki sıkıntıdan bunalmışlıktan midem bulanıyor yatıyorum sürekli artık😔

Bende aynıyım. Bekarım. Ve hiç bir şey yapmıyorum gündüz koltukta gece yatakta uyuyorum. Saksıdaki çiçek bile benden daha aktif galiba diye düşünüyorum.
Yiyeceğim kahvaltı bile zul geliyor. Bu saatte yatağımdayım ihtiyar gibi.
Hayat enerjimi sanki bir sünger sildi attı.
Bilmiyorum ne olacak böyle...

Bende inadına evde lakerda , sucuk, turşu yapımı, mobilya boyama yeni şeyler öğrenme, spor ve yoğun saha çalışmaları ile geçiriyorum pandemiyi...

Aslında bir yerde kendi içimize dönmek ve kendimizi geliştirmek için bir fırsat oldu pandemi. Yani en azından benim için öyle oldu. Özellikle esnek çalışma bayağı dinlenmemi sağladı

Ben gibi olan varmi
Bende bugün öyle hissettim uzun zamandır sırtımdan göğsüme gelen aniden yükselen bi karıncalanma ısırık hissi basınçlı bir şey yaşıyorum.
Sonra internette araştırdım yine mezara götüren yazılar okudum 😅 biraz tembellik iyi bence obur türlü çok yoruluyor insan . Icinizden gelmiyorsa yapmayın

Al benden de o kadar. Sohbet etmeyi ozledim. Giderek yalnizlasiyorum. Dort duvar arasinda bir yasam. Bu oyle bir hal aldi ki evde birsey bitse markete gitmeye bile usenir oldum.

Back
X