• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime ata ata ne hale düştüm ..

Bodrum09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
44
6
1
33
Kızlar ..

Benim 2 senelik bir ilişkim var ve 1 aydır Küsmüstük biz. . Ayrilik.. kisacasi.. Bu 1 ay içerisinde whatsappa kızlar eklemis engellenmiş 6 -7 tane kızla konuşmuş feysde de aynı şekilde devam etmiş biz ayriyken.. ben kimseyle iletişim kurmadim o nasıl yapar bunu şimdi öğrendim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum benimle ciddi düşünüyor ama ben bunları gördüm gerçekten ne yapmam gerekir sizce bu durumda

Birde bana dürüst olduğunu gösterdiğini söylemez mi dürüstlük mu bu söylemesi çok pişkin herseyden soğutana kadar devam ediyor piskinlige

baristiniz mi ki? suan beraber misiniz? Neden ayrilmistiniz? Yaslar kac? Hemen alternatif arayisina gecmis, cabuk vazgecmis gibi gorundu gozume ama yine de sen bilirsin

Canım çok durust bu adam hiç kacırma..
Dememizi beklemiyorsun heralde
Durustluge vurgu yapmışsında hiçbirsey ıfade etmıyor bu yakalanacagını dusundugu ıcınde söylemiş olabılır
Hemen 1 ayda solugu baskalarında aldıysa sen bı dusun "benimle ciddi düşünüyor" kısmını..

Valla karakter meselesi. Hemen koşa koşa başkasına gitmeyi nasıl becerebiliyorlar hayret? Sen unuturum güveniyorum diyorsan sadece bir kez şans ver. Ama yok yapar diyorsan da hiiç alma hayatına olan sana olur.

Kızlar ..

Benim 2 senelik bir ilişkim var ve 1 aydır Küsmüstük biz. . Ayrilik.. kisacasi.. Bu 1 ay içerisinde whatsappa kızlar eklemis engellenmiş 6 -7 tane kızla konuşmuş feysde de aynı şekilde devam etmiş biz ayriyken.. ben kimseyle iletişim kurmadim o nasıl yapar bunu şimdi öğrendim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum benimle ciddi düşünüyor ama ben bunları gördüm gerçekten ne yapmam gerekir sizce bu durumda

seninle ciddi,
diğerleriyle ciddiyetsiz..
oooh boş kalmıyo yani..
şutla:KK14:

Ne yapmam gerektiğini anladım sadece doğrusunu insan idrak edemiyor insan sevince mantık devreden çıkıyor sanırım

Back
X