- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
Kızlar öğretmenim. Öğrencilerimi de cok seviyorum .Ama onlari sevdigim gibi keske okuldaki diger ogretmenleri de sevebilsem.Bu sene geldim bu okula ayni ilcedeyim Ogretmenler kendi aralarinda grup kurmuslar hic birseye dahil etmiyorlar beni ,geldigimden beri anlamadigim bir sekilde surekli laf sokuyorlar.Ben il ici yapinca o okulda gorevlendirme arkadaslari baska okula gitmis,beni mi suçluyorlar anlamiyorum zaten.Örnek vereyim ;tenefuste baska siniftan ogrenciler kavga ettiginde bi sekilde hallediliyor,ogretmenler odasinda konusu dahi acilmiyor.Benim siniftan olunca sen mi simartiyorsun, daha etkili cezalar ver.Hele iclerinden bir X kisisi var ,gun asiri laf sokuyor.Gecen haftada bu cok fazla oldu.Cok basit şeylerde sen yeterli gelmiyorsun cocukalra ,gerekirse döv , ben yeterli gelmedigini dusunuorum.Ya da gündelik hayatla ilgili konular oldugunda alttan alta laf soktu durdu. Tek bekar benim okulda, evlenmedigim icin bile laf soktu.En son cocugunu okula gondermeyen bir veli ile sorun yasadim.Onu baska bir ogretmen e anlatirken geldi dinlemeye calisti ben de sinirle bagirdim, bi git basimdan ya X diye. Bunca zaman susmustum cok gereksiz yerde patladim.Veli bana bagirinca X kişisi duymus idareciyi yollamis ben yollamistim idareciyi kiza da iyilik yaptik bagirdi dedi.Ben de kusura bakma cok sinirliydim bagirmamam gerekiyordu sana ama o an sinirden ne yaptigimi bilemedim dedim kızlar .Bundan sonrasinda nasil davranmaliyim,nasil hemen size laf sokup uzenlere cevap veriyorsunuz nolur bana da ogretin, girtlagima dayanana kadar cevap vermiyorum sonra gereksiz bir yerde patlayiveriyorum