İçime attıklarım..

Merhaba kısaca anlatayım ben kayınvalidemi belli aralıklarla ararım ama o beni neredeyse hiç aramadı yani aramaz ama ben bir kere aramasam hemen ortalığı ayağa kaldırır beni kocama şikayet eder kocam da bana kızar. Ama benim hakkım yok neden beni aramıyorsunuz demeye...çünkü kocam bana karşı onları savunur. Bir kere aramayım o arasın desem kocam bana kızar yani aramak zorundayım ama omlar beni aramasa da ben sesimi dahi çıkarıp birşey demiş değilim onlara... hep içime atıyorum bu konuyu..haksızlık değil mi?bir kez aramasam kıyamet koparırlar ama beni hiç aramazlar ve Benim şikayet etmeye hakkım yok.. sizce suçlu kim ve ben ben yapmalıyım?
Takmamaya başlayabilirsiniz. Birkaç günde bir arayıp bikaç dakika konuşup kapatın.

Takmamaya başlayabilirsiniz. Birkaç günde bir arayıp bikaç dakika konuşup kapatın.
Evet ben de öyle yapıyorum ama zoruma giden şu ki,aramasam hemen kocama şikayet ederler,o neden aramıyor ben neden kocama söyleyince kocam bana bağırıyor :( ben mi abartıyorum acaba..

Evet ben de öyle yapıyorum ama zoruma giden şu ki,aramasam hemen kocama şikayet ederler,o neden aramıyor ben neden kocama söyleyince kocam bana bağırıyor :KK43: ben mi abartıyorum acaba..
Hayır abartmıyorsunuz ama bu şekilde eşiniz size cephe alıyor. Onların ağzına laf vermeyin.
Asıl sorun eşinizde zaten.

Hayır abartmıyorsunuz ama bu şekilde eşiniz size cephe alıyor. Onların ağzına laf vermeyin.
Asıl sorun eşinizde zaten.
Evet ve Karakterler çok farklı. Bazı adamlar karısını kırmamak için kırk takla atarken bazısı da dışarıdan biri kadar bile değer vermiyor..bu özellik değişir mi bilmiyorum varsa formülü bilmek isterim 😁

Evet ve Karakterler çok farklı. Bazı adamlar karısını kırmamak için kırk takla atarken bazısı da dışarıdan biri kadar bile değer vermiyor..bu özellik değişir mi bilmiyorum varsa formülü bilmek isterim 😁
Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Eğer annecilik içine işlediyse değişmez :olamaz:

Merhaba kısaca anlatayım ben kayınvalidemi belli aralıklarla ararım ama o beni neredeyse hiç aramadı yani aramaz ama ben bir kere aramasam hemen ortalığı ayağa kaldırır beni kocama şikayet eder kocam da bana kızar. Ama benim hakkım yok neden beni aramıyorsunuz demeye...çünkü kocam bana karşı onları savunur. Bir kere aramayım o arasın desem kocam bana kızar yani aramak zorundayım ama omlar beni aramasa da ben sesimi dahi çıkarıp birşey demiş değilim onlara... hep içime atıyorum bu konuyu..haksızlık değil mi?bir kez aramasam kıyamet koparırlar ama beni hiç aramazlar ve Benim şikayet etmeye hakkım yok.. sizce suçlu kim ve ben ben yapmalıyım?
Her zaman Gelinler Kvleri aramak zorundalar peki ya Damatlar onlar Kvleri aramak zorunda degil mi ? Bu ne cifte standart böyle ..

Kvlern hemen hemen geneli böyle sen onları aramakla yükümluymussn gibi bı görüş var nedense bilmiyorum ama bu böyle ben kendi kvdemde de gördüm bunu kendisi pekk kimseyi aramaz kendi kızını da aramazdi görümcem atardı hep annesini eee o kızı yani biliyor sonuçta ve annesi arıyor ama ben aramıyordm çünkü ben şahsi olarak gelin olarak o evin içine ailenin ortamına yeni girdim onlarn beni kendilerinden gibi hissetrmek için kızını aramasa bile beni araması alıştırması gerekirdi ki sonra zaten o aramasa bile ben onu arardm sürekli annemi aradgm gibi ama yok bencil olmazsak olur mu olmaz mecbur arayacz onlar aramasada olur bı hafta aramadm kp eşimi aramış eve bı geldim annen ağlıyor ee neden beni hiç aramiyolar gelinim de aramıyor demiş ve biz 1 aylık evliydk bu olduğunda eşimde aramazdi annesini hiç ben ariyodm zaten baktım aramaynca bende aramadm 1 hafta arar sandm kadın ağlayıp şikayet etmiş çocuk gibi o gün bugün hiç aramadm😂😂 yalnz değilsin eminm çoğu böyle şikayet etmedim eşim bana hak verdi zaten anne sen hiç aramamissn hep bu kızdan beklemeyin demisti .

Her zaman Gelinler Kvleri aramak zorundalar peki ya Damatlar onlar Kvleri aramak zorunda degil mi ? Bu ne cifte standart böyle ..
Evet damatlar da aramalı ben söylüy
cevabı bilen varsa beri gelsin😂

Back
X