- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
selam bayanlar..bu aralar ıcımde bır korku war nedense.sürekli her anımda aklıma düşüyor ben pkoyum genc kızlıgımdan berı benımle pko.duzenlı adet nedır bılmem.şu gün adet günüm dıyemem yok cunku.ilaç almadan gelmez benım adet evlıyım.1 sene yasmın kullandım we cocuk ıstegımden dolayı braktık..1 sene duzenlendı sandıgım adetım tam 3 ay gelmedı..mecbur doktor yolu gorundu.we sonuc ortada PKO... zaten bılıodum..demekkı yasmın gecıcı cozum saglamıs..klomen werdı doktorum.denedık bırde ınofolıc werdı.16mm yumurta oldu ama benım doktor nedense catlatma ıgnesı wurdurmadı gun asırı ılıskı dedı gectı cok kızgınım suan hala:/ belkıde olucaktı.neden bu doktorlar böyle anlamam kı.pahalı para gatırecek tedawılere neden hemen gecırmeye calısırlar.ınsana moral wermek yerıne baska alternatıfler bulmak yerıne neden böle bu ınsanlar???klomen olmadı hemen bana ıgne dedı.klomenden daha kuvvetlı ılaclar warmıs mesela femara gıbı.nedense hemen ıgneye gecelım dıye ısrar ettı...neyse adet oldum ılk klomen sorası...ıkıncı ay klomenı gunde tam 3 e cıkardık.bu kez hıc cewap wermedı yumurtalıklarım acayıp dırencliler..anlamadım gttı...baktık olmuyor gonalf e gectık.tam 14 tane 75 mm ıgne wuruldum.3 yumurtam oldu hepsıde 16mm.catlatma ıgnesı oldum ardından asılama derken gene olmadı.erkenden adet oldum suan ıcımde nedense bır korku war ya hiç olmazsa sorusu benı delı etmek uzere yardım edın banaaaa
Son düzenleme: