İçime daraltı çöküyor bir anda

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
28
24
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. İyisinizdir inşallah.
Buraya bilmem bir fikir almak veya böyle bir şey başkasından oluyor mu? Olunca ne yapılır merak ettim?
bu olay sürekli akşamları/geceleri oluyor uyumadan önce. Birden derin nefes almam gerekiyor içim o kadar ama okadar daralıyor ki. Bir anda sıcaklık basıyor, bağırasım geliyor, dışarıkendimi atasın geliyor,tabi kendime hakim oluyorum bi duşa girince rahatlıyorum biraz. Bu neen oluyor?
Bir de soru değil ama içimi dökmek istedim. Ben aşırı aşırı ama anlatamayacağım kadar ince detaylı birisiyim. Şu konuda, birisine bir şey söyleyince, mesela ne kadar iyi birşey söylesem de o kadar ince, dibine kadar düşünüyorum ki kötü bir şey veya kötü bir ses tonuyla söylediğimi kendimi inandırıp kötü hissediyorum. Çok aşırı hassas oldum. Benim bu sorunum gittik çe daha fazla artıyor, her söylediğim birşey den sonra kendimi kendime kötü hissettiriyorum😳🤷🏻‍♀️

Ne zamandır var bu durum? Nefes daralması ve ölecekmişsiniz gibi bir his oluşuyor mu? Yaklaşık kaç dakika sürüyordur? Yalnızca yatmadan önce mi oluyor başka zamanlarda da hissettiniz mi?

normalde yatmadan önce oluyor, bilmiyorum bu anda yalnız kalıyorum o yüzden aklıma bir sürü şeyler geliyor ama gün içinde başka şeylerle uğraştığım için mi ordan emin değilim. Ama hep uyumadan önce oluyor. İçim darlanması 2/3 aydık var. Ölme hissi eskiden oluyordu ama şimdi yok. Ama hassas olmam herşeyi ince düşünmem, birisini incittim mi diye kendimi yiyip bitirmem 1 senedir var

normalde yatmadan önce oluyor, bilmiyorum bu anda yalnız kalıyorum o yüzden aklıma bir sürü şeyler geliyor ama gün içinde başka şeylerle uğraştığım için mi ordan emin değilim. Ama hep uyumadan önce oluyor. İçim darlanması 2/3 aydık var. Ölme hissi eskiden oluyordu ama şimdi yok. Ama hassas olmam herşeyi ince düşünmem, birisini incittim mi diye kendimi yiyip bitirmem 1 senedir var
Bendede kendimi bildim bileli var bende şöyle bir şey oldugunu hissediyorum ve nefesim kesiliyor birine bir şey oldu diyip hüngür hüngür ağlıyorum ayda 1 kez olur banada ama ne zaman içim daralsa bir şey cikiyor. Çok can sıkıcı bir drum

İç daralması panik atak başlangıcı falan olabilir diğerine gelince de kendiniz acaba alıngan bı yapiya mi sahipsiniz? Kendisi çabuk alınan kişiler genelde çok düşünürler böyle.

Bendede kendimi bildim bileli var bende şöyle bir şey oldugunu hissediyorum ve nefesim kesiliyor birine bir şey oldu diyip hüngür hüngür ağlıyorum ayda 1 kez olur banada ama ne zaman içim daralsa bir şey cikiyor. Çok can sıkıcı bir drum
Geçmiş olsun diyim aynen çok kötü🤷🏻‍♀️

İç daralması panik atak başlangıcı falan olabilir diğerine gelince de kendiniz acaba alıngan bı yapiya mi sahipsiniz? Kendisi çabuk alınan kişiler genelde çok düşünürler böyle.
Normalde çok şaka kaldırabilen birisiyim yani gerçekten kolay kolay birşeye alınmam ama ne biliyim bu durum var işte🤷🏻‍♀️

Eğer uzun süredir yalnız kalıyosanız olabilir düşünmeyin çok fazla arkadaş ortamınız nasıl ? İnsan kendini bi işe verince unutuyro her şeyi

Bende uzaninca nefesim daralıyor geç dalıyorum sizde de öylemi

Biz buna vicdan diyoruz herkes bu sesi duyamaz. Aşırı hassas insanlar daha cok duyarlar. Kırmaktan korkan bir yapınız var .
Ben de önceleri boyleydim ama bu kadınlar kulübü beni bu konuda torpuledi. Size de çok güzel yorumlar geleceğini bu durumdan kurtulacaginizi umit ediyorum.

Back
X