Ne gibi farklar gördünüz ki? :44: Muhabbeti, sohbeti, paylaşımı o kadar iyiyse neden düşünmediğinizi anlamadım güzel olabilirdi tabi bana düşmez :44:
Şöyle anlatayım farkları ;
Ben sabah 6 da kalkıp, akşam 9 da eve gelip, bütün gün çalışmış halde akşam evimle ilgilenecek, ya da arkadaşlarımla vakit geçirecek enerjiye sahibim, o ise 10 civarı uyukluyor=)
Ben spor giyimi seviyorum, arada klasik çizgilerimde vardır ancak o sadece takım elbise giyiyor.
İçkiyle aram çok iyi değil, ancak içki içeceğim zaman, hafif müzikli bir mekanda, votka ya da cin türü en fazla iki kadeh içilebilecek ve çok vakit kaybedilmeyecek türden şeyler severim, o ise sanat müziği eşliğinde ağdalı rakı-balık muhabbetlerini seviyor.
Msn, mail,mesaj vs.. kullanamıyor, iletişim araçları konusunda çok geri,
Benim kitaplarla aram çok iyi, bol okurum , o gözleri bozuk olduğu için okumuyor.
Benim seyahat etmek gibi, alış-veriş etmek gibi aktivitelerim var ama bunlar onu yoruyor.
Birde tabiki fiziksel özellikler var; o bana göre çoookkk çökkün, beni arzulaması doğal ama benim onu arzulamam mümkün değil.
21 yaşında boyu kadar bir oğlu var ilk evliliğinden, benim çocuğum yok ve bu yüzden hayata bakışlarımız farklı
X bir konuda görüş belirtsem ben daha tecrubeliyim sen bilmezsin diyebiliyor, ona göre tüm düşüncelerim genç ve toy =)
O artık bazı şeyleri yaşamış ve bitirmiş, sıra emekliliğini geçireceği bir hayat arkadaşında ama benim yapacak çok şeyim var. Onun heves etmediği, bıktığı bir çok şeyi ben daha hiç yaşamadım.
Arkadaş olarak iyi anlaşmak, telefonda sesimin tonundan bile beni anlayabilmesi, daha genç olduğum için beni şımartması çok hoş, böyle şeyler her kadının hoşuna gider ancak bunlar yetemediği şeyleri kapatmak için yapılıyorsa biraz bunaltıcı oluyor. evlilik için iyi anlaşmak yeterli değil yani