Akrabayı akrabaya şikayet ederseniz kan bile çıkar. Paylaşmamak da iyi değil ama paylaşacağınız kişi arkadaş olsun. Görüşmeyi kestiğinizde bile size bi sıkıntı verecek biri olmamalı.Günaydın arkadaşlar herkese, sabah sabah içime dert olan konuyu sizinle paylaşmak istedim, ben genelde içimdeki sıkıntıları dile getirerek rahatlayan biriyim ,ve bu kimi zaman başıma dert açtı, fakat bu huyumdan kurtulamadım, ve artık günümüzde güvenebileceğimiz insan hiç yok ,ben genellikle ,annemle yada x akrabayla bi sorun olduğunda kuzen lerime anlatırım ve tabi (Akrabası olanlar bilir ) bu mantıksız bisey, ketum biri olmak istiyorum lütfen Akıl verin
ketum olmak istiyorsan bir akrep burcundan ders al, sonra gel bir de bana öğretGünaydın arkadaşlar herkese, sabah sabah içime dert olan konuyu sizinle paylaşmak istedim, ben genelde içimdeki sıkıntıları dile getirerek rahatlayan biriyim ,ve bu kimi zaman başıma dert açtı, fakat bu huyumdan kurtulamadım, ve artık günümüzde güvenebileceğimiz insan hiç yok ,ben genellikle ,annemle yada x akrabayla bi sorun olduğunda kuzen lerime anlatırım ve tabi (Akrabası olanlar bilir ) bu mantıksız bisey, ketum biri olmak istiyorum lütfen Akıl verin
Şimdiye kadar ne bir akrabama nede arkadaşlarıma sırrımı derdimi anlatmadım gerek te yok anneme kardeşime anlatırım.Annenize anlatın kardeşleriniz var ise onlara anlatın ama başkalarına anlatmayın.Günaydın arkadaşlar herkese, sabah sabah içime dert olan konuyu sizinle paylaşmak istedim, ben genelde içimdeki sıkıntıları dile getirerek rahatlayan biriyim ,ve bu kimi zaman başıma dert açtı, fakat bu huyumdan kurtulamadım, ve artık günümüzde güvenebileceğimiz insan hiç yok ,ben genellikle ,annemle yada x akrabayla bi sorun olduğunda kuzen lerime anlatırım ve tabi (Akrabası olanlar bilir ) bu mantıksız bisey, ketum biri olmak istiyorum lütfen Akıl verin
Arkadaşım yokAkrabayı akrabaya şikayet ederseniz kan bile çıkar. Paylaşmamak da iyi değil ama paylaşacağınız kişi arkadaş olsun. Görüşmeyi kestiğinizde bile size bi sıkıntı verecek biri olmamalı.
Güvenecek insan diyorsunuz da eşe kardeşe bile güven yok bu devirde. Hangi güvenden bahsediyoruz :)
Kime karsi ,şöyle anlatayım mesela amcam küçükken bi dönem bize bakmış ve yıllar boyu başımıza kaktı durdu ,emin olun ben kaç katını yaptım ona minnet ten duygusundan kurtulmak icin, geçen yine gelip azarladı tel.imi kaldırmadım diye e anlatacak kimsem olmadığı icin anlatıyorum bende ama sonra insan acaba diyor ilerde sorun olur mu .....Derdini Anlatmakta, disa donuk olmakta sikinti yok bence de is dedikodu sekline burunuyor ise olmamali. O zaman o kisiye karsi hic yuzunuz kalmaz.
Bence sizin gibi daha iyi bu devirde herkes çıkarcı, güven sıfırEmin olun sizin yerinizde olmak isterdim bi derdim olsa kimseye anlatmadan icimde tutuyorum ve bu daha kötü herkese değilde guvenebildiginiz insanlara derdinizi anlatmaniz sizin acıdan çok iyi rahatsız olmayın bence
Arkadaş edin o zaman komşu filan yok mu ne bileyim kursa gidin arkadaşlık kurunArkadaşım yok
Sizinki daha guzel benimki is aciyie basimaBence harika bir özelliğiniz var.
Ben dertten çatlasa anlatamam.
İğrenç bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?