Icime dert oldu

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.966
3.744
333
Günaydın arkadaşlar herkese, sabah sabah içime dert olan konuyu sizinle paylaşmak istedim, ben genelde içimdeki sıkıntıları dile getirerek rahatlayan biriyim ,ve bu kimi zaman başıma dert açtı, fakat bu huyumdan kurtulamadım, ve artık günümüzde güvenebileceğimiz insan hiç yok ,ben genellikle ,annemle yada x akrabayla bi sorun olduğunda kuzen lerime anlatırım ve tabi (Akrabası olanlar bilir ) bu mantıksız bisey, ketum biri olmak istiyorum lütfen Akıl verin

Emin olun sizin yerinizde olmak isterdim bi derdim olsa kimseye anlatmadan icimde tutuyorum ve bu daha kötü herkese değilde guvenebildiginiz insanlara derdinizi anlatmaniz sizin acıdan çok iyi rahatsız olmayın bence

Hersey herkese anlatilmaz once bu konuda anlasalim..😊..anlatmaniz gereken konulari sadece annenize anlatin insanin biricik dostudur anne..ihanet etmez size..(anne gibi anne tabi)

Günaydın arkadaşlar herkese, sabah sabah içime dert olan konuyu sizinle paylaşmak istedim, ben genelde içimdeki sıkıntıları dile getirerek rahatlayan biriyim ,ve bu kimi zaman başıma dert açtı, fakat bu huyumdan kurtulamadım, ve artık günümüzde güvenebileceğimiz insan hiç yok ,ben genellikle ,annemle yada x akrabayla bi sorun olduğunda kuzen lerime anlatırım ve tabi (Akrabası olanlar bilir ) bu mantıksız bisey, ketum biri olmak istiyorum lütfen Akıl verin
Akrabayı akrabaya şikayet ederseniz kan bile çıkar. Paylaşmamak da iyi değil ama paylaşacağınız kişi arkadaş olsun. Görüşmeyi kestiğinizde bile size bi sıkıntı verecek biri olmamalı.
Güvenecek insan diyorsunuz da eşe kardeşe bile güven yok bu devirde. Hangi güvenden bahsediyoruz :)

Ben olsam derdimi buraya yada akraba olmayan birine soylerdim.
Yada ablaniz anneniz vs.

Ben eğer birine anlatırsam acaba o kişi bunu bir gün bana karşı kullanır mı diye dert edeceğim bir derdim varsa yani ileri de karşıma çıkmasını istemediğim bir sırsa bu genelde sahile gidip denize anlatıyorum ben anlattıktan sonra o dalgalarıyla birlikte alıp savuruyor sırrımı ne kimse öğreniyor ne de ben endişe ediyorum bir gün ortaya çıkarsa diye ha bir de anlatıp anlatıp içimi dökmüş olmanın verdiği rahatlıkta bonusu :KK36:

Ben hayatımda bu konuda kazık yediğim için en sevdiğim insan dediğime bile sır vermiyorum artık çünkü devir çok garip ve insanların sağı-solu belli olmuyor.

“Derdiniz varsa gidin denizlere anlatın, kedilere, bulutlara anlatın, pencere pervazındaki çiçeklere anlatın. İnsana dert anlatılır mı?” demiş turgut uyar..
bende genelde tutamam içimde özellkle ikili ilişkimde .. bu ii değil mesela şikayetmiş gibi algılanıyr ama tutamıyorum kendmı..
nerede ne sekılde içinizi döktgnuzu biliyorsanz sorun yok..
iş hayatında haksızlıga ugradıysanz konusun..
ikili ilişkiler de kendinz çözün
akrabaya vs asla ve asla dert anlatmayın buna kuzen yegen vs dahil..
kısacası bu devırde babana dahil guvenme..

ketum olmak istiyorsan bir akrep burcundan ders al, sonra gel bir de bana öğret :D :D

Şimdiye kadar ne bir akrabama nede arkadaşlarıma sırrımı derdimi anlatmadım gerek te yok anneme kardeşime anlatırım.Annenize anlatın kardeşleriniz var ise onlara anlatın ama başkalarına anlatmayın.

Aramızda kalsın diye anlatılan laflar maalesef bazen bize karşı geri dönüyor bir bakmışsın o laflar geri sana geliyor yanlarına 2 misli katılarak.

Akrabayı akrabaya şikayet ederseniz kan bile çıkar. Paylaşmamak da iyi değil ama paylaşacağınız kişi arkadaş olsun. Görüşmeyi kestiğinizde bile size bi sıkıntı verecek biri olmamalı.
Güvenecek insan diyorsunuz da eşe kardeşe bile güven yok bu devirde. Hangi güvenden bahsediyoruz :)
Arkadaşım yok :(

Derdini Anlatmakta, disa donuk olmakta sikinti yok bence de is dedikodu sekline burunuyor ise olmamali. O zaman o kisiye karsi hic yuzunuz kalmaz.

Derdini Anlatmakta, disa donuk olmakta sikinti yok bence de is dedikodu sekline burunuyor ise olmamali. O zaman o kisiye karsi hic yuzunuz kalmaz.
Kime karsi ,şöyle anlatayım mesela amcam küçükken bi dönem bize bakmış ve yıllar boyu başımıza kaktı durdu ,emin olun ben kaç katını yaptım ona minnet ten duygusundan kurtulmak icin, geçen yine gelip azarladı tel.imi kaldırmadım diye e anlatacak kimsem olmadığı icin anlatıyorum bende ama sonra insan acaba diyor ilerde sorun olur mu .....

Emin olun sizin yerinizde olmak isterdim bi derdim olsa kimseye anlatmadan icimde tutuyorum ve bu daha kötü herkese değilde guvenebildiginiz insanlara derdinizi anlatmaniz sizin acıdan çok iyi rahatsız olmayın bence
Bence sizin gibi daha iyi bu devirde herkes çıkarcı, güven sıfır

Back
X