İçime kurt düştü..

Arkadaslar sosyal medyada biriyle tanıştım. Birbirimizden hoşlandik ve tanışmaya karar verdik. Whatsappta konuşmaya başladık. Bu bana kendi fotolarini, is kimliğinin fotoğrafını, ailesinin fotolarini gönderdi güven vermek için, her şey çok iyiydi. Ben de ailemin fotosunu gönderdim. Çok güzeller dedi. Sonra, dayısını çok seviyormus onun fotosunu gönderdi. Yanında genc biri. Herhalde gençliği dedim ama benzetemedigim için de sordum, dayının yanındaki kim diye. O meğer öncesinde dayım ve kuzenim diye yazmış. Sonrasında bir sürü foto daha gönderdiği için arada görmemişim ben. O soruma cvp vermeyince, dayının yanındaki yakışıklı kim dedim bu sefer. Kuzenim dedi. Ben de, kuzenine de yakışıklı dedim ama kimin kuzeni dimi dedim güldüm. 2 saat kadar sonra telde konuşurken durup dururken ablan da hoşmuş dedi. Ben de bozuldum ama çaktırmadim. Bunu söylemesi ne alaka? Ne gerek vardı ki? Kısas mi yaptı sizce. Kaç yaşında adam yapar mı böyle bişey? Kısas değilse daha kötü, beni tanımaya başlamış biri ablama neden iltifat ediyor ki? Biz evlenince her zaman gorecek ablami sonuçta. Icime kurt dustu. Bem de güzelim ama sadeligi seviyorum. Ablam her zaman bakımlıdir. Ona da dedim bak ben sadelikten yanayim. Tabii makyaj yaptigim da olur yerine göre. Ama doğal halim budur. Sen eğer süslü seviyorsan baştan söyliyim dedim. Hayır dedi. Ama iste ablama durup dururken hoş demesi beni korkuttu. Ablam boşandı. Daha sonraki bi konusmamizda konu nasıl açıldı hatırlamıyorum, ablan ne zaman boşandı dedi. Belki o dogal bir soruydu ama e şimdi ilkinde hoş dediği için boşanmasini sorması da rahatsız etti beni. Ne diyorsunuz kızlar?
E sen kuzene yakışıklı diyince sorun yok o sorunca mı var anlamadım zaten öyle bir güvensizlik varsa devam etmeyin

Şunu anladım ki kk kadınlarının çoğu çok aşırı kıskanç.Ortada fol yok yumurta yok ilişki yok flört bile yok denecek kadar az ama adamı ablanızdan kıskanıyorsunuz.Yani çok garip değil mi sizce de? Bence siz ablanızı zaten kıskanıyorsunuz normalde de adam da sorup edince iyice kıskanmışsınız.

Aslını astarını bilmediğiniz adamlarla neden aile resimlerinizi bilgilerinizi kendi resimlerinizi paylaşıyorsunuz? Yapmayın allah aşkına yaa bu ne cesaret bu zamanda?

Ben anlamadım ya. Kocaman adam ben dayımı çok seviyorum nah bu da fotoğrafı der mi ki? Neden videolu konuşmuyor sunuz? Fotoğraflara ne gerek var?

1.. muhabbetiniz sacma aile fotolari falan ne alaka? Neyse diyelim

2. ..onu kastederek kim o yakisikli dediyseniz sorun yok bence

3..2 saat sonra ablan da guzelmis .demesi gereksiz..kisasa kisas diyelim hadi

4...ablan ne zaman bosandi? Demesi benim de midemi bulandirdi.. burda kisasa kisas olamaz!

Fazla bel baglama bu adama.derim

Back
X