İçime mi atmalıyım ?

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
ben derdim bitmeyecek hanımlar anladım :2: bir arkadaşım eşimle birlikte yemeğe davet etti neyse gittik neyse sonra başka aileleride davet ettiler bir hayli kalabalıklaştık tanıştık hoşbeş derken tanıştığım bayanlardan biriyle hemşeri çıktık ordan burdan derken kendini övmeye başladı işte ben saçıma hergün fön çekerim yok makyajsız gezmem ( buarada bende haftasonu olduğu için saçbaş darmadağın gittim :2: ) falan filan derken bu hemşerim olacak bayan bana dönüp sen böyle niye geziyosun sende kendine bak demesin mi:5: ilk defa tanıdığım insanın bu patavatsızlığı moralimi çok bozdu sizce bu kişiye karşı nasıl tavır almalıyım görüşelim falan dedi ama ben çok bozuldum sizce görüşmeli miyim ?:26:

Ben şahsen görüşmezdim önemli olan insanın kalbini kırmamak makyaj,fön önemli değil ruhunu okşamak karşındakinin o önemli süslü,boyalı bebeği ne yapayım içinde ruh olacak,ruh

beni ençok kıran üzense herkesin içinde tek dönüp bana söylemesi halbuki orda benim gibi gündelik haliyle gelen diğer bayanlarda vardı sanki beni daha öncede tanıyormuş gibi dönüp sadece bana söylemesi çok rencide etti beni:14:

Eğer kimsenin duymayacağı şekilde sana söyleseydi kesinlikle arkadaş olmalısın derdim ama kadın tam bir malmış...bu arada onun saçı makyajı nasıldır doğal mı abartı mı merak ettim

Eğer kimsenin duymayacağı şekilde sana söyleseydi kesinlikle arkadaş olmalısın derdim ama kadın tam bir malmış...bu arada onun saçı makyajı nasıldır doğal mı abartı mı merak ettim

canım yeminle ben abartılı biri olarak güzel bir bayan göremedim karşımda siyah düz saşları var göz kalemi vardı gözünde ve far bunun dışında göz altları sanki mor mordu abartılı olarakta giymemişti siyah kazak siyak keten pantolon bukadar ama nedense bana taktı sadece :26:

Samimi olsaydın ne konuşacağın belli "göz makyaj markan ne?nemlemdiri kremim en pahalısı,amerikadan getirtiyorum,yakında yüzümü gerdireceğim bla,bla,bla

şimdi takıntı yaptım hanımlar gidip gelip aynaya bakıyorum saçımla başımla oynuyorum acaba çok mu paspalım diyorum eşim dahi farketti ne oldu sana böyle taktın bu kadını çok mu önemli diyor ama ben kendime yediremiyorum neden sadece bana söyledi diye kendimi yiyorum :5:

hic kafana takma, görüsme bence
keske esinede söylemeseydin. pek cok özgüvenin olmasada yinede özgüvenli gözük herkese, esine.
bosver milleti.
ben olsam görüsmezdim

ben derdim bitmeyecek hanımlar anladım :2: bir arkadaşım eşimle birlikte yemeğe davet etti neyse gittik neyse sonra başka aileleride davet ettiler bir hayli kalabalıklaştık tanıştık hoşbeş derken tanıştığım bayanlardan biriyle hemşeri çıktık ordan burdan derken kendini övmeye başladı işte ben saçıma hergün fön çekerim yok makyajsız gezmem ( buarada bende haftasonu olduğu için saçbaş darmadağın gittim :2: ) falan filan derken bu hemşerim olacak bayan bana dönüp sen böyle niye geziyosun sende kendine bak demesin mi:5: ilk defa tanıdığım insanın bu patavatsızlığı moralimi çok bozdu sizce bu kişiye karşı nasıl tavır almalıyım görüşelim falan dedi ama ben çok bozuldum sizce görüşmeli miyim ?:26:

onca sus pus bile munasebetsilzligini kapatamamis demedin mi arkadasim ?:9:

maharet sacda, makyajda degil , eline, diline,gerekiyorsa kalbine sahip olmali.. kadin olmayi sirf makyaj ve sac olarak algilamakda iyiymis !

ne gorusuceksin allah askina, munasebetsizle..

hic kafana takma, görüsme bence
keske esinede söylemeseydin. pek cok özgüvenin olmasada yinede özgüvenli gözük herkese, esine.
bosver milleti.
ben olsam görüsmezdim

:26: eşim farkedince içimde tutamadım kendiside çünkü moralimin bozuk olduğunu anladı beni üzen neden sadece bana dedi aslında çirkin bir bayanda değilim ama insanların can sıkıcı muhabbetlerine dayanamıyorum takıyorum :43:

onca sus pus bile munasebetsilzligini kapatamamis demedin mi arkadasim ?:9:

maharet sacda, makyajda degil , eline, diline,gerekiyorsa kalbine sahip olmali.. kadin olmayi sirf makyaj ve sac olarak algilamakda iyiymis !

ne gorusuceksin allah askina, munasebetsizle..

keşke canım söyleyebilsem benimde eksikliğim bu eşim hemen lafı yapıştırıverir ben öyle kalakelırım bazen eşimi taktir ediyorum ben kalp kıramam sonrada böyle kendimi yerim

:26: eşim farkedince içimde tutamadım kendiside çünkü moralimin bozuk olduğunu anladı beni üzen neden sadece bana dedi aslında çirkin bir bayanda değilim ama insanların can sıkıcı muhabbetlerine dayanamıyorum takıyorum :43:

bence sen güzel bir bayansin.
hatta sacin basin daginikken, ve bu hanimda seni görünce böyle dogal halinle bile güzel oldugun icin, seni cok kiskandi .
hic takma canim benim.
ne yazikki cevremizde böyle kendini bilmez dangalaklar, patavatsizlar cok.
cekemiyolar tatlim, bosver.

bence sen güzel bir bayansin.
hatta sacin basin daginikken, ve bu hanimda seni görünce böyle dogal halinle bile güzel oldugun icin, seni cok kiskandi .
hic takma canim benim.
ne yazikki cevremizde böyle kendini bilmez dangalaklar, patavatsizlar cok.
cekemiyolar tatlim, bosver.

canım tşk ederim moralim düzeldi :9:

Düşündüğün şeye bak tatlım ya.
Kadınla bir kere daha buluş ama en güzel halinle.
Sen de ona aynı şeyleri söyle.:1:
Bir daha da görüşme:34::34:

Düşündüğün şeye bak tatlım ya.
Kadınla bir kere daha buluş ama en güzel halinle.
Sen de ona aynı şeyleri söyle.:1:
Bir daha da görüşme:34::34:

haklısın toprağım sanırım haddini bildirmek böylesine birde şehirli havaları gece boyu yedi bitirdi beni :51: sanırım aynısını ona yapmak çok işe yarayacak :52:

Keşke o kadar çok fön çektirmeseymiş saçına, o ısı beyni etkiliyor sonra da böyle ne dediğini bilmeden konuşup durur.Takmayın bence, bakım hergün makyaj yapıp fön çekmek demek değil sadece.

bazı insanlar kendilerini eksik gördüğü için sürekli karşısındakini eleştirme psikolojisiyle yaşarlar senin için ay şuna bak ya bu haliyle bile güzel diye içinden geçirdiğine yüzde yüz garanti verebilirim

Back
X