İçime öküz oturdu kalkacak gibi degil

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
Oy oy oy hanımlar içimde bir öküz var deh desemde gitmiyor.
Pazartesi günü ilk evlilik yıl dönümümüz. Bende ilk olduğu için şöyle romantik olmasa da en azından özel birşey bekliyorum. Beklentimi eşime söyledim aldığım cevap 'ne yapıcaz ki para yok alırız iki bira içeriz'
Doğum günüm geçti tık yok, yıl başı tık yok bari evlilik yıldönümünde bir yemeğe götür dimi nerde! Gerçekten yorulduğumu ve tiskindiğimi hissediyorum bu evlilikten

Pazartesi günü ilk evlilik yıl dönümümüz. Bende ilk olduğu için şöyle romantik olmasa da en azından özel birşey bekliyorum. Beklentimi eşime söyledim aldığım cevap 'ne yapıcaz ki para yok alırız iki bira içeriz'
Doğum günüm geçti tık yok, yıl başı tık yok bari evlilik yıldönümünde bir yemeğe götür dimi nerde! Gerçekten yorulduğumu ve tiskindiğimi hissediyorum bu evlilikten

Peki içinizdeki bu soğumadan bahsettiniz mi eşinize?

O öküz eşin olabilir demedi deme. İlk yılda böyle şeyler hissetmek çok normal değil ama hayat şartları be güzelim. Sıkma canını. Maddi durum olsa bişeyler yapardınız. Evde keyfini çıkarmayı deneyin.

ben alıştım canım biz bir çikolataya bağlıyoruz işi :) takma kafana evlenince bunlar hödükleşiyor.

bazı insanların fıtratı böyledir cnm..
öncelikle eşine bunu sen öğretmeye çalış. yap diyerek değil yaparak..
güzel bir sofra hazırla.. küçük bir hediye maddi olması şart değil manevide olur. sonrada çıkın dolaşın romantik parklarda falan..

kendi kendine zehir etme hiç..

illede hediye maddi mi olur deseydin ne bileyim en sevdiğin müzikleri bir cd de toplar resimlerinizden oluşan slayt yapar bunun için paraya gerek yok yada içinden gelen duygularla mektup şiir yazabilir ya da en kötü bir gül alabilir vs yani öküz değil canım hayvanlara hakaret olur buna düşüncesiz diyelim geçelim

bu düşüncelerini eşine neden söylemiyorsun peki:KK14:

şimdi hediye almadığı için,
seneye bırak hediyeyi hatırlamadığı için,
ertesi sene bırak hatırlamayı, hatırlatmana rağmen kutlamadığı için katlanarak üzülmeye devam edeceksin.
Ya da bu duruma alışmayı tercih ediceksin, seçim senin :KK51:

Siz hediy aliyormusunuz peki esinize? Yil basi, dogum günü vs?
Madem durumunuz yok, adam napsin? Bi resim cizer artik ... :KK51:

Siz esinize, kendi evinizde bi güzel sofra donaltsaniz? Mum isigi falan? Hatta beraber yapin yemegi... güzel bir filim izleyin beraber :) bunun cagresi bol... hemen sogulur mu öyle ....:63:

Ben çok mu iyi niyetliyim bilmiyorum ama en azından hatırlıyor olması daha güzel değil mi? Maddi açıdan iyi olmayabilir durumu belki,bir de öyle baksanız. Benim eşim mesela beni ilk öptüğü günü bile hatırlar,her sene hatırlatır; işin tuhafı ben çoğu zaman unutuyorum. Hediye almasa da hatırlasın,ay bir şiir bile yazsa ne kadar değerli:KK48:

eşim hiç bir özel günü hatırlamıyor
ilk yıl dönününde uyudu , ikinicde tarihi karıştırdı ,
dogum gunleri sevgılıler gunu fılan fıstan hıc
gecende yıldonumu gectı gene
trıp attım, sehır dısındaymıs
bana ne getırmıs

kestane şekeri :cool: Allahın öküzü dıyorum bende
aldım parasını elınden , paraya kıyamadıgım için uzun zamandır sulandıgım ayakkabıyı alıcam.

buyuk tepkı vermezsenız bızım gıbı olursunuz vallahı adam dogum gunumde helva fılan kavurtmasa bari !

para yok demiş ne bekliyorsunki

paranız olmadığını söylemiş eşiniz.
belki de gerçekten olmadığı için plan yapamıyordur.

hiç öyle düşünme ona sen bir şey yap yapmazsa tabi ki de trip baş kurtarıcı ama çok değil biraz yap ki bunalmasın hem belki ona bile gerek kalmaz utanır sen yaptın o yapmadı diye

Bizim Türkiye'deki erkekler genelde evlenene kadar romantik .Evlendikten sonra "nasılsa artık cepte." mantığıyla davranıyorlar.Ben mesela doğum günlerine çok önem veririm.Sevdiğim insan kutlamasaydı acayip bozulurdum galiba .

X