İçime oturdu bişey diyemedim?

Cips paketini açamayan sinancığına açtıran doktor hanım kızımızı da unutmayalım🤷‍♀️

Konu sahibesi kadın kötü birşey dememiş bu kadar büyütülecek birşey yok.
ben de bayramda kayinvalidenin yaninda acamadim su sisesini. oglu parmagini iki saniye oynatip benim siseyi acti diye kadin kizardi, OGLUM ELIN ACIDI MI diyor. yok koptu.

hayir yani ben basimdaki bu belaya bile gulup geciyorum cogu zaman, millet kayinvalidesinin nelerine takiliyor. keske bir gunlugune benimkini verebilsem konu sahibine :D

Kaynvaliden o an kendi kızı olsa onada o cevabı verirdi. İleri yaş köy kadınları tipiktir onlara alınmak kırılmak olmaz tamam der geçersin. :)) dert etme böyle şeyleri bunun kıymetle ilgisi yok üslubu bu şekilde birçocğunun

Merhabalar uzun süredir sitenin takipçisiyim okur ve fikir verirseniz sevinirim..
Kısa tutacağım, önce kendimden bahsedeyim..
Çok hazırcevap değilim,kinci değilim,kolay kolay kırmam kimseyi ama tersim pistir.
Kayınvalidem ise Egenin köyünde büyümüş çalışkan denebilecek biri. Karektere daha doğrusu bana davranışına girmeyeceğim çıkamayız..:)

Konuya gelirsek. Bi yere eşya taşıyorduk. Kayınvalidem de yanımızda beraber kaldıracağız yükü. Ben ağır dedim ve kaldırmak istemedim ki ameliyat oldum bikaç ay oldu. Cevabı:"Ne ameliyat mı kaldı kaç ay oldu kaldır kaldır biz neler taşıdık"
Sadece yğzüne baktım ve siz alışkınsınız diyebildim. Başka cevap vermedim. Sonra normal davrandım.

O an kıymetsiziz ama bu kadar da belli etme yahu dedim. Tabi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım? Bu kadar da affedici olmak istemiyorum arrık. Sağolun şimdiden fikirler için.
Affedilecek bişey yok ortada, bildiğini oku geç , sıradan kv kafası işte..

Back
X