- 11 Aralık 2018
- 41.578
- 258.420
- 598
Cevap alan da yatağa yüz üstü kendini atıp ağlıyor şu anBen kimse yorum yapamz demedim zaten dikaktli okuyunuz. Anlamadan suçlayıcı yorum yapan cevabını alır zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap alan da yatağa yüz üstü kendini atıp ağlıyor şu anBen kimse yorum yapamz demedim zaten dikaktli okuyunuz. Anlamadan suçlayıcı yorum yapan cevabını alır zaten.
Baya eksik konu. Zahmet olmazsa bir güncelleyin.Birincisi kimseyi suçlamıyorum
İkincisi alıngansın vs gibi yorumlara amenna. Beğwn ifadesi bırakıp geçtim. Doğrudur ben hassas düşünüyorum demek ki dedim
. Farklı bakış açılarına açığım ama bunu ifade etmenin yolu var. Beni suçlayan kesin hükümlü yorumlara elbette cevabım var. Konuyu eksik bulan ya da anlamayan ister soru sorabilir isterse de bu ne der geçer göz ardı edebilirler
Arrık orasını bilemem yatağa mı atar başka vi şe mi bilememCevap alan da yatağa yüz üstü kendini atıp ağlıyor şu an![]()
Evet üslup cok önemliydiArrık orasını bilemem yatağa mı atar başka vi şe mi bilemem
Böyle cevaba böyle üslupEvet üslup cok önemliydi
Merhabalar uzun süredir sitenin takipçisiyim okur ve fikir verirseniz sevinirim..
Kısa tutacağım, önce kendimden bahsedeyim..
Çok hazırcevap değilim,kinci değilim,kolay kolay kırmam kimseyi ama tersim pistir.
Kayınvalidem ise Egenin köyünde büyümüş çalışkan denebilecek biri. Karektere daha doğrusu bana davranışına girmeyeceğim çıkamayız..:)
Konuya gelirsek. Bi yere eşya taşıyorduk. Kayınvalidem de yanımızda beraber kaldıracağız yükü. Ben ağır dedim ve kaldırmak istemedim ki ameliyat oldum bikaç ay oldu. Cevabı:"Ne ameliyat mı kaldı kaç ay oldu kaldır kaldır biz neler taşıdık"
Sadece yğzüne baktım ve siz alışkınsınız diyebildim. Başka cevap vermedim. Sonra normal davrandım.
O an kıymetsiziz ama bu kadar da belli etme yahu dedim. Tabi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım? Bu kadar da affedici olmak istemiyorum arrık. Sağolun şimdiden fikirler için.
Dolunaydan sanmistim bendeSon günlerde sanırım sıcaklardan forumda çok fazla drama queen annecim
İkisi birleşmiş olabilir, ondan bu yoğunlukDolunaydan sanmistim bendesafi.naz
Ameliyatının üstünden 2 ay geçmiş, ben de apandisit oldum, 3 gün rapor istedim de Dr. 2 gün bile çok demiştiHadi ameliyat apandistmiş.
Eşya neymiş?
Çekirdekle bekliyorum.
Ameliyatının üstünden 2 ay geçmiş, ben 3 gün rapor istedim de Dr. 2 gün bile çok demiştikucakta çocukla mesaiye devamke...ama tabii benim kız o dönem 9-10 kilo anca vardı, belki ondan patlamamışımdir. Bu vicdansız kv konu sahibine 50 kiloluk çimento torbası da tasitmis olabilir, detayları bilmediğimiz için yorum yapamıyorum
Sevgilinin yanında pet şişe açamayan ama evde damacana kucaklayan kızlar geldi aklıma![]()
Dr. kısmısı Nazdan niyazdan anlamıyor bacım, bana kalsa 2 sene yatardim dikişlerim vaaağğrrr benim diyeBabaannem gibi konuşucam şimdi ama "canının kıymeti yok mu senin? Feyz al konu sahibinden"
![]()