İçime Oturdu :(

bu kapora olayı bazı yerlerde veriliyor. mesela ablamlar evi kiralarken ev sahibine 3 ay kirayı peşin vermişlerdi kapora olarak. evden çıkarken geri aldılar...

kapora dan kaporaya fark ediyor olabilir belki..

adamın dolandırıcılığına da çok üzüldüm canım, kredi çekerek iş yapmayı bende seven biri değilim ama giden para da sizin belki zorla topladığınız bir para.

beddue etmenin 7 mahalleye zararı vardır derler, beddue etme sen, Allah a havale et canım..

Rabbim Adalet sahibidir bence senin birşey demene bile gerek yokmuş herşey oratada o parada göz yaşı var nasıl yerler çatır çatır onu rahat ederlermi sanıyorsun ....

kredinizin çıkmaması ve evi alamamanız çok kötü olmuş ama çok kötü olan diğer durumsa beddua etmeniz.bedduanın hertürlüsü kötü lakin siz yinede çocuklarına etmeseydiniz.anne babaların suçunu masum çocuklar neden ödesinlerki.kaldıki ben sizin din bilginiz olduğunuda yazdığınız mesajlardan biliyorum.temennim şu mübarek günlerde bedduanızı geri almanız ve sadece allaha havale etmeniz.allaha emanet olun

kredinizin çıkmaması ve evi alamamanız çok kötü olmuş ama çok kötü olan diğer durumsa beddua etmeniz.bedduanın hertürlüsü kötü lakin siz yinede çocuklarına etmeseydiniz.anne babaların suçunu masum çocuklar neden ödesinlerki.kaldıki ben sizin din bilginiz olduğunuda yazdığınız mesajlardan biliyorum.temennim şu mübarek günlerde bedduanızı geri almanız ve sadece allaha havale etmeniz.allaha emanet olun
Haklısın canım.. Benim onlara mesajda o şekil yazmamın sebebi çok sinir olmam. Beddua kötü ve evet beddua yerine ahımı ALLAH'a havale ettim.

Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkür ederim. Vardır bir hayır demeye çalışıyorum. Elbet vardır fakat işte yalanla dolanla bişeyler vadederek bu şekilde üstelikte saygısızca davranışlar beni bu derece sinirlendirdi. ALLAH sorsun diyorum. Verimeyecek bir para için söz veripte bizden olağandan yüksek bir rakamı alıpta rahatça yemeleri dokunuyor.

Neyse.. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Allah korkusu olmayan insanlar yapar ancak resmen dolandırmışlar yaa. kuranı kerim de diyorki. eğer birinde borç aldıysanız yada maddi işe girdiyseniz aranızda biriniz yazsın ve yanınızda üçüncü şahıs şahit olarak bulunsun.

Sağolun arkadaşlar. ALLAH'a havale ediyorum. Yalanla dolanla yapılan işlerden hayır gelmez..

ya zeten tapuyu neden başta aldınızki anlamadım. ilk önce başvurup bekleyecektiniz kredi çıkarsa evrakalrınız hazırlayıp gidecektiniz. herşeyde bir hayır vardır takma kafana biryerlerinden çıakr muhakkak. bizde geçen sene ev aldık müteahhitin bize yapmadığı kalmadı eşim dövüyordu nerdeyse hemde eşimin arkadaşı bu. oluyor böyle şeyler mevlam size hayırlı olanı versin.

ya zeten tapuyu neden başta aldınızki anlamadım. ilk önce başvurup bekleyecektiniz kredi çıkarsa evrakalrınız hazırlayıp gidecektiniz. herşeyde bir hayır vardır takma kafana biryerlerinden çıakr muhakkak. bizde geçen sene ev aldık müteahhitin bize yapmadığı kalmadı eşim dövüyordu nerdeyse hemde eşimin arkadaşı bu. oluyor böyle şeyler mevlam size hayırlı olanı versin.

Amin canım.. Sağol. Kredi başvurusubu tapuya istinaden istediler bizden. Tapu fotokopisinide belgelerle birlikte istediler. Artık bir hayır vardır demek ki diyorum. ALLAH ıslah etsin böylelerini..

bence kendinizi üzmek yerine bunda da vardır bir hayır deyip unutun. hakkınızın hesabı öbür tarafta sorulacak zaten, ama yine de suçsuzlara beddua etmeyin bence. beddua iki uçludur derler, bir ucu döner size uğrar allah korusun.

Back
X