İçime Oturdu :(

canımcığım geçmiş olsn . nolur artık üzme kendini .anlıorum sıkıntını ama bu saatten sonra yapıcak birşey yok gibi.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Mutlaka çıkacak onlardan bir türlü. . .

sakın her ne olursa olun beddua etmeyin , heleki çocukalrı işe hiç karıştırmayın lütfen.
Allaha havale edin lütfen ve ondan medet umun

alsebe canım sen beni karıştırdın sanırım.anlayamadım da ne demek istediğini.

gozyasi, keske guvenmeseydiniz sonucta,
tanidiginiz biri degil ki emin olurdunuz,
yabanci...
etraftan buyuklerden uyaran olmadi canim ciddi uzuldum,
ama onlarda hakli,
kapora bu ama verecegiz deyip vermemeleri olmamis ...

gözyaşı canım hakkınızda hayırlsı olsun o zaman. sıkma canını o para onlardan çıkar mutlaka.allah beterinden sakınsın.

malum HZ süleyman tüm hayvanlaın dilini bilirmiş
adamın biri bana da öğret diye yalvarmış hz süleyman da sana öğretemem çünkü sen bunu kaldıracak kapasitede değilsin demiş
Adam çok ısrar edince adama kapısının önünde ki köpekle horozun dilini öğretmiş
birgün hizmetçi sofrayı sirkelemiş köpek hepsini yemiş horoza bırakmamış horozda benim rızkımıda yedin demiş
köpek demiş ki üzülme yarın bu evin atı ölecek bizde ziyfet çekeceğiz
adam bunu duymuş koşarak atı satmış ertesi gün yine hizmetci sofrayı sirkelemiş köpek hepsini yemiş horaz ona demiş ki niye benim rızkımıda yedin köpek şöyle cevap vermiş yarın hizmetci ölecek o yüzden evde bol yemek olacak sende yarın gönlünce yersin
adam bunu da duymuş hemen satmış hizmetciyi tabi çok mutlu iyikide hayavanların dilini öğrendim bayağı kar ettim diye
ertesi gün horoz köpeğe demiş ki sen dedin ki, at ölecek ölmedi sen dedin hizmetci ölecek ölmedi ikisini de efendi sattı hep senin yüzünden aç kaldım köpek şöyle cevap verir sen hiç merak etme sen bugün doyacaksın çünküm efendi ölecek evde de çok yemek olacak eğer at ölseydi hizmetci ölmeyecekti hizmetçi ölseydi efendi ölmeyecekti bazı musibetler aslında daha büyük bir belayı önler
♥gözyaşı bence sende hiç üzülme gideceği vardıysa o para gider daha kötü olaylarlada elinizden gidebilirdi sen sabırlı ol Allahü teala daha hayırlısını sana nasip eder belki ileride daha uygun fiyata ev alabilirsin vs.

Bence peşini bırakma,sürekli ara,kolay kazanılmıyor para.
Ne adi insanlarmış yuh yani,boğazlarında kalsın,geçemesin,yutkunsun da midesine inemesin inşallahhhh Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
ha birde bence bu mubarek ramazanda faizede bulaşmadığınız çok iyi olmuş nacizane fikrim
Ne alaka kardeşim,kasap et derdinde koyun can derdinde :kızgın:
Kızcağız giden paraya yanıyor,siz faizden bahsediyorsunuz ramazanı bahane ederek..
Bu devirde faizsiz borç,borçsuz ev yoktur,varsa da vardır,onların tercihidir.Arkadaş tercihini faizi çatır çatır ödeyeceği bir borçlanma şekli olan krediden yana kullandıysa bu kimseyi enterese etmez :kahve:

Koskoca kadın başkasının alınterini nasıl kolayca kabul edip yiyebilecek..
Mübarek günlerde..
bizler o kişiye göre daha toy insanlarız..
Bizim aklımıza gelen onun aklına gelmiyor mu sanki?ışine gelmiyor sadece..
Ama ona da yar olmaz merak etme..
ınşallah Bir süre sonra hatalarını anlayıp paranızı iade ederler..
Etmezlerse de,Allaha havale edersin..

bu arada belki alakalı değil ama kredi çekmediğiniz iyi olmuş.eşim evlenmeden çekmiş,evimiz var ama kredi hala bitmedi.çok zor.benim kendi fikrim.kaç sene ödüyorsunuz.faizi çok var bir de tabii.allah yardımcınız olsun.

kızlar ben çektiğim için yazdım . faiz olayı da , yani ödüyoruz ama bitmiyor faizi çok yani sırf faizini ödüyorsun bir kaç sene onu demek istedim.yanlış anlaşılmayayım da. sonuçta arkadaşımıza fikrimi söyledim.ben başka bir şey anlatmak istedim.yanlış anlaşılırsam çok üzülürüm.

Ne alaka kardeşim,kasap et derdinde koyun can derdinde :kızgın:
Kızcağız giden paraya yanıyor,siz faizden bahsediyorsunuz ramazanı bahane ederek..
Bu devirde faizsiz borç,borçsuz ev yoktur,varsa da vardır,onların tercihidir.Arkadaş tercihini faizi çatır çatır ödeyeceği bir borçlanma şekli olan krediden yana kullandıysa bu kimseyi enterese etmez :kahve:

buda benim fikrim benim fikrim de seni ilgilendirmezzemuszemus

kızlar ben çektiğim için yazdım . faiz olayı da , yani ödüyoruz ama bitmiyor faizi çok yani sırf faizini ödüyorsun bir kaç sene onu demek istedim.yanlış anlaşılmayayım da. sonuçta arkadaşımıza fikrimi söyledim.ben başka bir şey anlatmak istedim.yanlış anlaşılırsam çok üzülürüm.
Canım senin gerekçen haklı,yaşamışsın ve arkadaşını uyarmışsın.
Ama diğer arkadaş ramazanda faiz olmaz gibi bir şey demiş.Nerde kaldı artık faizsiz dönem..
Lafım sana değil bitanem,sen tecrübeni aktardın:teselli:

ha birde bence bu mubarek ramazanda faizede bulaşmadığınız çok iyi olmuş nacizane fikrim

faiz bulaşılacak birşey mi??
iyiki kredi çıkmamış, adamların parası yanmış ama ne mutlu ki fazie bulaşılmamış mı??
başımızı sokacak bir evimiz varsın olmasın yeter ki fazie bulaşmayalım mı?:kızgın:

konu sahibi arkadaşım;
ne yazık ki sözümüz senettir lafı eskilerde kalmış.
evet hoş bir durum değil yaşadığınız, keşke karşılıklı bir imza falan atsaydınız..

dilarem tamam canım yanlış anlaşılmayayım da.
gözyaşım hakkında hayırlısı olsun canım.üzülme rabbim onu çıkartır onlardan.

burdada din işin içine girdi ya. yok kredi almayın yok faiz haram pes diyorumda başka bir şey demiyorum.
insanlar çok kolay ev alıyor sanki. o kadar para dedelerinden kaldı ya millete... borçla alıyor insanlar ne yazıkki ev.kredi alarak. yoksa başlarını sokacak bir evleri nasıl olur. herkesin 100 milyar pat diye verecek peşin parası yok maalesef. artık 2009 dayız. yapmayın lütfen.
gözyaşı. geçmiş olsun. keşke bir belge alsaydın. ben evimi alırken evsahibine kapora verdim. ama bir belge verildi bana. verdiğime dair. emlakçı vardı arada tabii.

buda benim fikrim benim fikrim de seni ilgilendirmezzemuszemus
Bence senin fikrinin arkadaşa hiç bir olumlu katkısı olmadı,neden yazdın o da ayrı bir muamma,haramı helali kimse senden öğrenmeyecek,fikrin de ancak elinde patlayacak,bu da benim naçizane öngörümşakkıdı

Bence senin fikrinin arkadaşa hiç bir olumlu katkısı olmadı,neden yazdın o da ayrı bir muamma,haramı helali kimse senden öğrenmeyecek,fikrin de ancak elinde patlayacak,bu da benim naçizane öngörümşakkıdı

ya burası insanların fikirlerini açıkladıkları bir portal değil mi benim için de senin öngörün hiiiççççççç önemli değil kaydirigubbakcemile3

Back
X