- 20 Temmuz 2007
- 4.228
- 664
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alsebe canım sen beni karıştırdın sanırım.anlayamadım da ne demek istediğini.
Ne alaka kardeşim,kasap et derdinde koyun can derdindeha birde bence bu mubarek ramazanda faizede bulaşmadığınız çok iyi olmuş nacizane fikrim
bu arada belki alakalı değil ama kredi çekmediğiniz iyi olmuş.eşim evlenmeden çekmiş,evimiz var ama kredi hala bitmedi.çok zor.benim kendi fikrim.kaç sene ödüyorsunuz.faizi çok var bir de tabii.allah yardımcınız olsun.
Ne alaka kardeşim,kasap et derdinde koyun can derdinde
Kızcağız giden paraya yanıyor,siz faizden bahsediyorsunuz ramazanı bahane ederek..
Bu devirde faizsiz borç,borçsuz ev yoktur,varsa da vardır,onların tercihidir.Arkadaş tercihini faizi çatır çatır ödeyeceği bir borçlanma şekli olan krediden yana kullandıysa bu kimseyi enterese etmez![]()
Canım senin gerekçen haklı,yaşamışsın ve arkadaşını uyarmışsın.kızlar ben çektiğim için yazdım . faiz olayı da , yani ödüyoruz ama bitmiyor faizi çok yani sırf faizini ödüyorsun bir kaç sene onu demek istedim.yanlış anlaşılmayayım da. sonuçta arkadaşımıza fikrimi söyledim.ben başka bir şey anlatmak istedim.yanlış anlaşılırsam çok üzülürüm.
ha birde bence bu mubarek ramazanda faizede bulaşmadığınız çok iyi olmuş nacizane fikrim
Bence senin fikrinin arkadaşa hiç bir olumlu katkısı olmadı,neden yazdın o da ayrı bir muamma,haramı helali kimse senden öğrenmeyecek,fikrin de ancak elinde patlayacak,bu da benim naçizane öngörümşakkıdıbuda benim fikrim benim fikrim de seni ilgilendirmezzemuszemus
Bence senin fikrinin arkadaşa hiç bir olumlu katkısı olmadı,neden yazdın o da ayrı bir muamma,haramı helali kimse senden öğrenmeyecek,fikrin de ancak elinde patlayacak,bu da benim naçizane öngörümşakkıdı