İçime sıkıntı oldu bu düşünce normal mi ?

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
Merhaba kızlar 8 hafta 3 günlük hamileyim. Kendimi bildim bileli kız bebeklerini çok severim erkekleri de severim ama kız daha ağır basıyor bir tik hayalimdi bir kız evladımın olması. Bebeğim erkek olursa sanki üzülecek mişim gibi hissediyorum, böyle hissettiğim için de çok üzülüyorum :( benimle ayni durumu yaşayan oldu mu hiç? Bazen de diyorum erkek olsa da çok seversin çünkü genel anlamda cinsiyet ayrımı yapmadan severim bebekleri ama söz konusu kendi bebeğim olunca böyle bir saçma düşünceye girdim maalesef. Sizin güzel ve değerli yorumlarınızı bekliyorum deneyimli anneler.

Ben de siz gibi düşünürdüm
Ta ki aslan oglumu kucağıma alincaya kadar...
Kız ya da erkek fark etmiyor inanın. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun yeterli...
Hatta size aşık aşık bakan bir oğlan çocuğu belki de yüreğinizi çok daha fazla ısıtacaktır.

Bende boyle dusunurdum biz uc kiz kardesiz erkek cocuk nasil bakilir oyunu kiyafeti masildir pek bilmezdim kiz cocugunu cok severdim,rabbim uc tanede kiz nasip etti (yalan degil hala kiz cocuklarina duskunum)ama sandigin gibi erkek olursa sevemem durumun olmuyor,zaten bizim turk analari ogullarina daha duskun oluyor(kv.konularinin coklugu hep bundan).Icin rahat oldun inan oyle olmuyor,kucagina bir al kokusunu icine cek kizmi erkek mi hic aklina gelmiyor bile bebek o cinsiyeti olmuyor ki...

Ben de siz gibi düşünürdüm
Ta ki aslan oglumu kucağıma alincaya kadar...
Kız ya da erkek fark etmiyor inanın. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun yeterli...
Hatta size aşık aşık bakan bir oğlan çocuğu belki de yüreğinizi çok daha fazla ısıtacaktır.
Ne tatlı bir yorum yahu bu :) gözlerimin içi güldü galiba böyle bir şey duymaya ihtiyacım var(di)

Bende boyle dusunurdum biz uc kiz kardesiz erkek cocuk nasil bakilir oyunu kiyafeti masildir pek bilmezdim kiz cocugunu cok severdim,rabbim uc tanede kiz nasip etti (yalan degil hala kiz cocuklarina duskunum)ama sandigin gibi erkek olursa sevemem durumun olmuyor,zaten bizim turk analari ogullarina daha duskun oluyor(kv.konularinin coklugu hep bundan).Icin rahat oldun inan oyle olmuyor,kucagina bir al kokusunu icine cek kizmi erkek mi hic aklina gelmiyor bile bebek o cinsiyeti olmuyor ki...
Ya ben aslında galiba annem yüzünden erkek çocuklarına biraz da olsa mesafeliyim. Annem abim tek olduğu icin hep oğlum oğlum der kızları çok görmezdi yıllarca bu benim sinirimi çok bozdu ve şimdi hamileyim abim,babam,annem,kayınvalidem erkek erkek diye tutturmuşlar gıcık oluyorum duruma ama dediğin gibi kucağıma aldığımda benim icin sadece bebek olacak cinsiyeti pekde umursamam büyük ihtimal

Kendi kızımı o kadar mi sevmem? Yoksa kendi çocuğum ne olursa olsun başkalarınınkinden daha mi çok severim demek istedin ?
Kız olmuş erkek olmuş geri planda kalır.
Bence de kız çocukları daha şirin, cana yakın, oğlum var ama hala kızlar bir başka derim.
Ama keşke kızım olsaydı demiyorum, iyi ki tüm özellikleriyle bu şekilde bir oğlum olmuş.

Kız olmuş erkek olmuş geri planda kalır.
Bence de kız çocukları daha şirin, cana yakın, oğlum var ama hala kızlar bir başka derim.
Ama keşke kızım olsaydı demiyorum, iyi ki tüm özellikleriyle bu şekilde bir oğlum olmuş.
Allah bağışlasın yavrunu :) ah birazcık daha büyüsün fındığım belki bu duyguların hic biri kalmaz

Merhaba kızlar 8 hafta 3 günlük hamileyim. Kendimi bildim bileli kız bebeklerini çok severim erkekleri de severim ama kız daha ağır basıyor bir tik hayalimdi bir kız evladımın olması. Bebeğim erkek olursa sanki üzülecek mişim gibi hissediyorum, böyle hissettiğim için de çok üzülüyorum :KK43: benimle ayni durumu yaşayan oldu mu hiç? Bazen de diyorum erkek olsa da çok seversin çünkü genel anlamda cinsiyet ayrımı yapmadan severim bebekleri ama söz konusu kendi bebeğim olunca böyle bir saçma düşünceye girdim maalesef. Sizin güzel ve değerli yorumlarınızı bekliyorum deneyimli anneler.
beyniniz sizinle oyun oynuyor, olay sadece bu. vicdan yapmayın..ikisini de cok sevip onun icin herseyin en iyisini yaparsınız, düşünceniz: Saglikli olsun ona şunları alacam derdi olsun. besik, kıyafet vs bakin netten, alisverislere bakarsanız eminim zihninizi yönetmekte basarili olursunuz.. bu arada saglikla dogsun, hayirli olsun bebeğiniz....

Benim arkadasim da istenmeyen bir gebelik yasadi ve madem oldu bari kiz olsun modundaydi. Zaten gebeliginden 9 ay boyunca hic mutlu olmamisti. Dogurunca ise oglusum asagi oglusum yukari oldu. O sevdiyse sen de emin ol seversin :)

Merhaba kızlar 8 hafta 3 günlük hamileyim. Kendimi bildim bileli kız bebeklerini çok severim erkekleri de severim ama kız daha ağır basıyor bir tik hayalimdi bir kız evladımın olması. Bebeğim erkek olursa sanki üzülecek mişim gibi hissediyorum, böyle hissettiğim için de çok üzülüyorum :KK43: benimle ayni durumu yaşayan oldu mu hiç? Bazen de diyorum erkek olsa da çok seversin çünkü genel anlamda cinsiyet ayrımı yapmadan severim bebekleri ama söz konusu kendi bebeğim olunca böyle bir saçma düşünceye girdim maalesef. Sizin güzel ve değerli yorumlarınızı bekliyorum deneyimli anneler.
Ben de öyle düşünürdüm ki ciddi ciddi erkek çocuk hiç sevmezdim ben ama şimdi oğlum bir yana , dünya bir yana.. İyiki de erkek olmuş , erkek çocuklarının annelerine olan aşkla bağlılığı bambaşka... İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız gerçek aşkı:KK200:

Benim bebeğim erkek, hep şöyle hayal ediyorum onu.
Yıllar geçmiş kocaman bi adam olmuş boyumu geçmiş iş güç sahibi olmuş, ben mutfakta iş yaparken ya da tv izlerken gelip benim yanağımı sıkıyor naber kız fıstık diye :))
Kızın da erkeğin de güzelliği ayrı, ikisininde başka başka tatlılıkları var. Ama evlat, gönlünüzden kız geçebilir bu çok normal kimin geçmiyor ki zaten, herkesin kendinden bile gizlese gönlünden geçirdiği bi cinsiyet oluyor mutlaka.
Ama kız da olsa erkekte olsa bal bunlar bal ya :)

Bugün altını bezlediğin kakasını sildiğin küççük oğlan yarın sana naber fıstıkk diycek bide böyle düşün :anne:

O his bendede var biliyor musun.Kizim olsun istiyorum saclarini soyle yaparim soyle elbise giydiririm falan.Sonra diyorum saglikli noksansiz versin de kiz oglan farketmez.Ama hep duam Allah im bana hayirli saglikli kiz cocugu ver diye:)Rabbim gonlumuze gore versin.

Ben kiz bebek cok isteyen bi insanim. Daha cok sevmek degil benimkisi kiz bebekle daha cok sey paylasabilcekmisim gibi gelir bana. Sevgi emin ol farketmiyo.
Biz bebegimin erkek oldugunu ogrendik. (degismezse tabi) Uzulmedim. Sadece kiz olsaydi nasil olurdu diye bi dusundum. Ve suan cok mutluyum. Oglum diye seviyorum karnimi. Ona mavi patik aldik bile. O kadar heycanliyim ki.

Hep erkek hissetmis ama kendimi kiz fikrine alistirmistim. Benim icin kiz fikrinden kopmak erkek fikrine alismak cok zor olmadi. Buyuk bi heycanla oğlumuzu bekliyoruz :)

bende kız isterdim.. bıcır bıcır gelirdi kız çocukları bana.. baba kız aşklarına bayılırdım... ama allah bana öyle güzel erkek evlat verdiki... hayran hayran onu izliyorum bazen.. evlatta kız erkek farketmiyormuş onu anlamış oldum.. hayırlı evlat ne büyük lutuf şu kötü dünyada.. allahım evlatlarımızla imtihan etmesin..

Hele bi cinsiyet öğrenmek için git de o an sana ister kız desin ister erkek çok çok farklı duygulara giriyorsun. Ben bir ablayım. Eşimin de ablası var. Ben de başta acaba ilki kız olsa bi abla figürü olsa diye düşündüm. Ama doktor bebeğin cinsiyeti erkek deyince dünyam değişti sanki hep bi erkek bebek bekliyomuş gibi oldum. Şimdi bir paşam var :)
Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin :)

Back
X