- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
- Konu Sahibi dderya3484
Beni yanlış anlamanı istemem ama biraz fevri davranıyorsun. Tamam yaptıklarını hoş karşılayamıyor olabilirsin ama sende çok olumlu bir tavır sergilememişsin. Tavsiyem onlarla ilgili bir yargıya varmadan önce bundan sonraki hal ve hareketlerine bakman. Bir havlu, bir yazma getirseydi de o zamanda getire getire bi yazma getirmiş diycektin.
Herkesin değer yargıları aynı değil, olaya senin arkadaşların,ailen gibi bakmıyor olabilirler.
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler biraz hoş gör insanları karartma içini oldukları gibi kabul et :)
Haklisiniz 10 kisiden 9 u getire getire bi yazmami getirmis derdi o yuzden benim icinde bu kaniya varabilirsiniz...
Ama ben demezdim! Maddi olarak bi beklenti icinde degildim, sadece kiz alirken biraz emek verilir, ben hic bi zahmete sokmadim kimseyi, sadece nişanda misafir bile gelirken eli bos degildi, böyle bir isteksizlik sorumsuzluk ilgisizlik hissettim...
Biz birbirimizi cok seviyoruz sevgilimle... sadece onunla olan iliskime bakmak yerine annesiylede iletisimimiz guzel olsun isterdim, iliskiler maddiyat uzerine kurulu olmadigi icin manevi bi destek yeterliydi bana! Umarim ifade edebilmisimdir...
Uzak duranin dibinde oturmak dogru gelmiyor bana, bi kucuk hediyeyi akil edemeyip gelin almaya geliyor ama:) bizde gelin aldik ter doktuk resmen... ama ben?