kızlar Benim 1,5 senelik Bi ilişkim var. Ailesiyle aram çok iyi, çok severim onları.. her zaman da Bahsederim. Ama 1 saattir kafamda kurup duruyorum, inanmak istemediğim Bişey duydum ve cidden şüphelendim. Sevgilimin aBlasının Bi ilişkisi var ve kız ayrılmak istiyor, Benim de çocukla aram çok iyidir arar Beni dertleşiriz hep ,sonuçta Bi senedir dördümüz BeraBer vakit geçiriyoduk. neyse aradı Beni ayrıldık dedi , annesi (aynı zamanda sevgilimin annesi ) ayrıl diye çok Baskı yapiyomuş o çok fakir durumu iyi değil sana Bi gelecek sunamaz diyomuş, Ben de sıkma canını aBicim falan dedim.çok üzgünüm öyle şeyler duydum ki senin de üzülmeni istemediğim için anlatmayacağım dedi, duyarsan çok kırılırsın dedi. ısrar ettim haliyle, neymiş onlar dedim. Seni de istemiyomuş oğluna dedi. nasıl yani dedim. oğlum ayrıl Burcudan sana daha iyilerini Bulurum diyomuş dedi.Bunları sevgilimin aBlası söylemiş, sadece Bana değil Baskı yapiyo ayrıl diye diyomuş. kadın 3 ay önce annemle geldi tanıştı, kendi istedi, doğum günü partimi Bile kendi yaptı Bana altın kolye aldı, daha dün bi eve Bakarken "evlenince size Bu kadar Bi ev yeter" dedi.. yani istemiyorsa Bu ne ikiyüzlülük ? Böyle Bişey varsa neden bu kadar ısrarla yemekler yapip çağiriyorsun? sütüme salçama varana kadar gönderiyorsun ? Bunlara inanmak istemıyorum ama kafama acaBa lar düştü resmen. hani konuşulanların aramızda kalacağina söz vermemiş olsam gider konuşurum Benim en haz etmediğim şey ikiyüzlülüktür. var mı derim Böyle bişey yüzleştiririm. Eğer ayrıl oğlum daha iyisini Bulurum sana diye Baskı yapiyorsa oğluna gerek kalmadan Ben ayrılırım. Benim derdim Beni istememeleri olamaz.. Asla ! Benim giBi Bi kızı öpüp Başlarına koysunlar, ama Benim derdim ikiyüzlülük. Hiç sevmem hiççç, neysen o olacaksın.. şimdi Ben nasıl soracağım, işin aslını astarını nasıl öğreneceğim ? söz verdim aramızda kalacak dedim Bunları söyleyen çocuğa, gevşek ağizli durumuna düşmeden nasıl anlarım neyin ne olduğunu.. neden Bu kadar önemli senin için , sevmezse sevmesin diye de düşünüyorum ama yüzüme gülünüp arkamdan Bunlar konuşuluyorsa Bu ilişki Biter Benim için. Ben Boşa emek vermek istemıyorum değmeyen insanlara artık.
Son düzenleme: