içime şüphe düştü !

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.683
13.982
773
Diğer
kızlar Benim 1,5 senelik Bi ilişkim var. Ailesiyle aram çok iyi, çok severim onları.. her zaman da Bahsederim. Ama 1 saattir kafamda kurup duruyorum, inanmak istemediğim Bişey duydum ve cidden şüphelendim. Sevgilimin aBlasının Bi ilişkisi var ve kız ayrılmak istiyor, Benim de çocukla aram çok iyidir arar Beni dertleşiriz hep ,sonuçta Bi senedir dördümüz BeraBer vakit geçiriyoduk. neyse aradı Beni ayrıldık dedi , annesi (aynı zamanda sevgilimin annesi ) ayrıl diye çok Baskı yapiyomuş o çok fakir durumu iyi değil sana Bi gelecek sunamaz diyomuş, Ben de sıkma canını aBicim falan dedim.çok üzgünüm öyle şeyler duydum ki senin de üzülmeni istemediğim için anlatmayacağım dedi, duyarsan çok kırılırsın dedi. ısrar ettim haliyle, neymiş onlar dedim. Seni de istemiyomuş oğluna dedi. nasıl yani dedim. oğlum ayrıl Burcudan sana daha iyilerini Bulurum diyomuş dedi.Bunları sevgilimin aBlası söylemiş, sadece Bana değil Baskı yapiyo ayrıl diye diyomuş. kadın 3 ay önce annemle geldi tanıştı, kendi istedi, doğum günü partimi Bile kendi yaptı Bana altın kolye aldı, daha dün bi eve Bakarken "evlenince size Bu kadar Bi ev yeter" dedi.. yani istemiyorsa Bu ne ikiyüzlülük ? Böyle Bişey varsa neden bu kadar ısrarla yemekler yapip çağiriyorsun? sütüme salçama varana kadar gönderiyorsun ? Bunlara inanmak istemıyorum ama kafama acaBa lar düştü resmen. hani konuşulanların aramızda kalacağina söz vermemiş olsam gider konuşurum Benim en haz etmediğim şey ikiyüzlülüktür. var mı derim Böyle bişey yüzleştiririm. Eğer ayrıl oğlum daha iyisini Bulurum sana diye Baskı yapiyorsa oğluna gerek kalmadan Ben ayrılırım. Benim derdim Beni istememeleri olamaz.. Asla ! Benim giBi Bi kızı öpüp Başlarına koysunlar, ama Benim derdim ikiyüzlülük. Hiç sevmem hiççç, neysen o olacaksın.. şimdi Ben nasıl soracağım, işin aslını astarını nasıl öğreneceğim ? söz verdim aramızda kalacak dedim Bunları söyleyen çocuğa, gevşek ağizli durumuna düşmeden nasıl anlarım neyin ne olduğunu.. neden Bu kadar önemli senin için , sevmezse sevmesin diye de düşünüyorum ama yüzüme gülünüp arkamdan Bunlar konuşuluyorsa Bu ilişki Biter Benim için. Ben Boşa emek vermek istemıyorum değmeyen insanlara artık.

Son düzenleme:
canım, önce bi sakin ol, belkide böyle bişey yok emin olmadan ne kendini üz ne karşındakileri
açıkcası bu çocuk konu kendisiyken neden gelipte sana bunları anlattı anlamadım, diyelim ki iyi niyetle anlattı o zaman görümcenle beraberkende anlatabilirdi, neden şimdi, neden görümcenden ayrılınca
ayrıca dediğin gibi yazdıkların çok tezat yani bi taraftan sana bu kadar ilgi alaka, diğer taraftan bu kızı istemiyoruz, yani bu kadar çelişki olması bana pek normal gelmedi, kim bu derece rol yapabilir ayol, olmaz diyede bişey yok ama ne bileyim
bence sen aranız iyi hoş muhabbetiniz güzelken sevgilinle, tatlı tatlı ağzını ara sevgilinin, eğer doğruluk payı varsa illa ki ipucu verir

çok üzgünüm öyle şeyler duydum ki senin de üzülmeni istemediğim için anlatmayacağım dedi, duyarsan çok kırılırsın dedi. ısrar ettim haliyle, neymiş onlar dedim.

ya bi de bu yem atma olayı hiç hoş değil, senin hakkında da konuşuyolarmış ama üzülme diye söylemicem:bbo:
var mı böyle bişey, söyliceksin ki, ısrar etsin diye zarf atıyosun

aynı şey bizimde başımızda... gelme gitme diyemiyoruz mecbur güleryüz gösteriyoruz kıza... kızda çok pişkin sağolsun hiç bişiy anlamıyor...en ufak bişiyde kardeşimle karşı karşıya bırakıyor bizi... kardeşime söylediğim de resmen boğaz boğaza kavga ettik... en iyisi inada bindirmesin diye susuyoruz şuan ayrılacakları günü iple çekiyoruz ailecek... ama bazı şeyler surata söylenmiyor tabii... bence o çocuk ailenin sizin hakkınızdaki laflarına şahit olmuş... galiba aileden pek onay alamamışsın... zamanını boşa harcama...

Allah Allah bu kadar uzun ilişkide annesinin sana bunu hissettirmemesi garip geldi bana...bence böyle bişey yoktur,çocuk kendi sevgilisiyle arası bozuldu diye sinirini sizin ilişkinizden çıkarıyor da olabilir.ya da çocuk kıza kötü davranmıştır,sevgilinde bunu öğrenip çocuğa tepkisini koymuştur,çocukta kin beslemiştir sevgilinle aranızı bozmak için söylüyordur bunu

inan herşey olabilir canım,benimde kardeşimle sevgilimin arası çok iyidi,sevgilimin bana yaptığı kötü bişeye kardeşim şahit olmuş tesadüfen,şimdi kardeşim sevgilimden nefret ediyor,ve ben bişey yapamıyorum,sevgilime de anlatamıyorum bunu,çünkü olacakları kestiremiyorum,

ben biraz hayalperestimdir,ne bileyim belki çocuk ablanı dövmüştür,kötü davranmıştır,sevgilinde tepkisini vermiştir,çocukta sizin aranızı bozmaya kalkmıştır belki,bence bu işin altında kesinlikle bişeyler var

çünkü annesi sevgiline ayrıl dese,bence sevgilin senle annesini aynı ortama sokmazdı,aranıza mesafe koyardı böyle yüzgöz etmezdi,''aman annem burcunun yanında pot kırmasın yoksa çok kötü şeyler olur'' diye düşünüp sizi birbirinizden uzak tutardı.

bence kesinlikle bilmediğin şeyler var..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım, önce bi sakin ol, belkide böyle bişey yok emin olmadan ne kendini üz ne karşındakileri
açıkcası bu çocuk konu kendisiyken neden gelipte sana bunları anlattı anlamadım, diyelim ki iyi niyetle anlattı o zaman görümcenle beraberkende anlatabilirdi, neden şimdi, neden görümcenden ayrılınca
ayrıca dediğin gibi yazdıkların çok tezat yani bi taraftan sana bu kadar ilgi alaka, diğer taraftan bu kızı istemiyoruz, yani bu kadar çelişki olması bana pek normal gelmedi, kim bu derece rol yapabilir ayol, olmaz diyede bişey yok ama ne bileyim
bence sen aranız iyi hoş muhabbetiniz güzelken sevgilinle, tatlı tatlı ağzını ara sevgilinin, eğer doğruluk payı varsa illa ki ipucu verir

canım çok haklısın. çelişkiler olmasa zaten Burda konu açmam "doğrudur olaBilir" der geçerim. ama kadın her fırsatta ne kadar değer verdiğini hissettirir, yani herşeyimi düşünür, suratımı asık görsün oğluna kızar, oğluna Baskı yapar askere git gel de nişanınızı yapalım diye, Beklemiyorum yani Böyle Bişeyi o kadından. doğruysa eğer valla helal olsun süper rol yapmışsın derim yani.. sevgilimin ağzını arasam huyumu Biliyorum gerisi gelir, o da gider aBlasını mahveder sen nasıl Benim ilişkimi karıştırırsın nasıl iftira atarsın anneme diye.. Daha öncesinde annesi çok gergindi ben de onlardaydım, aşkım Ben eve gideyim annen çok gergin misafir çekemez insan Böyle gerginken Bilirim dedim diye sevgilim Bana nasıl kızdı "annem seni misafir olarak mı görüyor senden mi rahatsız olacak" diye. sen sana verilen değeri görmüyo musun da sen misaifr misin de... şimdi Böyle Bişeye inandiğima Bile kızar, ama işte yok mu o "acaBa"... içime kurt düştü Bi kere..

aynı şey bizimde başımızda... gelme gitme diyemiyoruz mecbur güleryüz gösteriyoruz kıza... kızda çok pişkin sağolsun hiç bişiy anlamıyor...en ufak bişiyde kardeşimle karşı karşıya bırakıyor bizi... kardeşime söylediğim de resmen boğaz boğaza kavga ettik... en iyisi inada bindirmesin diye susuyoruz şuan ayrılacakları günü iple çekiyoruz ailecek... ama bazı şeyler surata söylenmiyor tabii... bence o çocuk ailenin sizin hakkınızdaki laflarına şahit olmuş... galiba aileden pek onay alamamışsın... zamanını boşa harcama...

yok gülüm yooook. Ben sizin gelin hanım gibi pişkin değilim.. istenmediğim yere gitmem.. Ben vejeteryanım diye etsiz yemekler yapilir gün Boyu yalvar yakar çağirilir öyle giderim. BaBası evime sütümü yumurtamı gönderir.. yani sevgilimden çok onlar düşünür sever Beni,, merak etmeyin sizin anlattiğiniz "genelleme" içerisinde değilim Ben. Yüzsüz yaptın çıktın Valla Beni.. Ben zaten çelişkileri anlatıyorum farkındaysan. öyle gittiğimde soğuk olsalar gene anlarım istenmediğimi Bi daha da ayağimi atmam, ama oğullarından çok kendileri çağirir, kadın zorla geldi annemle tanişti yahu, Başka Bi konumda anlatmıstım resmen emrivaki yaptı geldi annemle tanıştı annem istemediği halde, zamanımı da Boşa harcamam aBla emrin olur şu işin aslını Bi öğreneyim de hele.. !

kızlar sevgilimin aBlası bu çocuktan ayrılmak için Bahane arıyordu. Beni Bırakmıyor ne desem de Bıraksa diyordu, en son annem seni istemiyor, seni Bana yakıştırmıyor demiş. laf lafi açmış annesini iyice kötülemiş, annem Bizim mutluluğumuzu istemiyor aynı Baskıyı şafağa da yapiyor sana Burcudan iyilerini bulurum diyor demiş, yani çocuk ailenin içine giren Biri değil, direk kadından bişey duyması mümkün değil, sevgilimin aBlasından duymuş Bu lafları.. hadi ayrılmak için bahane uydurdun Benim ilişkimi neden kattın ? Ben şimdi kime ne soracam ?

ben senin yerinde olsam sevgilimin annesiyle veya önce sevgilimle konuşurum açık açık. sen iki yüzlü durumuna düşcen diye b u insanın kusura bakma ama belkide hayatını değiştiricek. ne olursa olsun ciddi ve konuşulması gereken bişey. bu ufak bişey değil bana göre. ben olsam konuşurdum

Allah Allah bu kadar uzun ilişkide annesinin sana bunu hissettirmemesi garip geldi bana...bence böyle bişey yoktur,çocuk kendi sevgilisiyle arası bozuldu diye sinirini sizin ilişkinizden çıkarıyor da olabilir.ya da çocuk kıza kötü davranmıştır,sevgilinde bunu öğrenip çocuğa tepkisini koymuştur,çocukta kin beslemiştir sevgilinle aranızı bozmak için söylüyordur bunu

inan herşey olabilir canım,benimde kardeşimle sevgilimin arası çok iyidi,sevgilimin bana yaptığı kötü bişeye kardeşim şahit olmuş tesadüfen,şimdi kardeşim sevgilimden nefret ediyor,ve ben bişey yapamıyorum,sevgilime de anlatamıyorum bunu,çünkü olacakları kestiremiyorum,

ben biraz hayalperestimdir,ne bileyim belki çocuk ablanı dövmüştür,kötü davranmıştır,sevgilinde tepkisini vermiştir,çocukta sizin aranızı bozmaya kalkmıştır belki,bence bu işin altında kesinlikle bişeyler var

çünkü annesi sevgiline ayrıl dese,bence sevgilin senle annesini aynı ortama sokmazdı,aranıza mesafe koyardı böyle yüzgöz etmezdi,''aman annem burcunun yanında pot kırmasın yoksa çok kötü şeyler olur'' diye düşünüp sizi birbirinizden uzak tutardı.

bence kesinlikle bilmediğin şeyler var..

yok kuzum yaa.. sürekli Bi aradaydık zaten öyle ara bozacak Bi insan değil ki.. sadece sevgilimin aBlası ayrılmak istiyordu uzun zamandır, çocuk Bırakmıyordu en sonunda annem ayrılacaksın diye tutturdu demiş işte.. ya kim niye ayriliyosa ayrılsın banane ? Benim derdim değil ki ? Tek derdim bu ikiyüzlülük nerden çıktı ? bu laf niye çıktı.. aslı varsa valla bitiririm Bu ilişkiyi Ben.. derdim emin olmak.. söz verdim.. aramızda kalacak dedim.. yoksa gidip sorarım Böyle Bi laf duydum doğru mu derim..

yok kuzum yaa.. sürekli Bi aradaydık zaten öyle ara bozacak Bi insan değil ki.. sadece sevgilimin aBlası ayrılmak istiyordu uzun zamandır, çocuk Bırakmıyordu en sonunda annem ayrılacaksın diye tutturdu demiş işte.. ya kim niye ayriliyosa ayrılsın banane ? Benim derdim değil ki ? Tek derdim bu ikiyüzlülük nerden çıktı ? bu laf niye çıktı.. aslı varsa valla bitiririm Bu ilişkiyi Ben.. derdim emin olmak.. söz verdim.. aramızda kalacak dedim.. yoksa gidip sorarım Böyle Bi laf duydum doğru mu derim..

canım kusura bakma uykuluyum biraz anlayamadım,ilişkini neden bitirecekmişsinkibilmiyorumkismile

ben senin yerinde olsam sevgilimin annesiyle veya önce sevgilimle konuşurum açık açık. sen iki yüzlü durumuna düşcen diye b u insanın kusura bakma ama belkide hayatını değiştiricek. ne olursa olsun ciddi ve konuşulması gereken bişey. bu ufak bişey değil bana göre. ben olsam konuşurdum

direk aBlasıyla konuşsam diyorum canım. sonuçta laf ondan çıktı. ayrılmak için "annem seni istemiyor" dedin Bizim ilişkimizi neden kattın ? sormam lazım.. iş onda Bitiyor.. inanmak istemiyorum böyle Bişey söylediğine annesinin, kadın aldiği 2 kuruş maaşla bana sürpriz doğum günü yaptı adananın en güzel yerinde, gidip Böyle söylemişsin desem nasıl kırılır.. hani salak değiliz Belli yaşa gelmişiz Bazı şeyleri görmüş geçirmişiz gözünden anlıyoruz kimin bizi sevip sevmediğini, 1.5 senedir Bu kadın Bana ismimle hitap etmedi yaa aşkım Bitanem diye hitap eder, cidden çok iyidir aramız, her firsatta Bahsederim, Benim deli olduğum şey Bu laf niye çıktı niye ? hiç yakışmadı yani..

canım kusura bakma uykuluyum biraz anlayamadım,ilişkini neden bitirecekmişsinkibilmiyorumkismile

aBo kurBan olurum çok tatlı bi yorumdu kız =)) Canım Ben daha önce bi nişanlılık geçirdim.. Ben artık öyle Bi insanla evlenirim ki ailesi ailem olsun isterim, Bu lafın aslı varsa (ihtimal vermek istemiyorum) Bu ilişki Biter Benim için çünkü "aile" herşeyden önemli Benim için.. ikiyüzlü bi kadın Benim "annem" olamaz. yüzüme böyle iyi olan Bi kadın, Bana prensesler giBi davranan Bi kadın arkamdan oğluna ayrıl diyorsa yok aBi, Bana fazla yapmacık gelir artık, sevmem Ben. insan dediğin mert olacak özü sözü bir olacak. sevmedin mi Beni Sevmedim diceksın sevip sevmediğin Belli olacak. Sen Bana kızın giBi davran herkese gelinim diye tanıştır arkamdan ayrıl de.. Bu laf doğruysa Ben Böyle ananın emdirdiği oğlu da almayayım !

kızlar sevgilimin aBlası bu çocuktan ayrılmak için Bahane arıyordu. Beni Bırakmıyor ne desem de Bıraksa diyordu, en son annem seni istemiyor, seni Bana yakıştırmıyor demiş. laf lafi açmış annesini iyice kötülemiş, annem Bizim mutluluğumuzu istemiyor aynı Baskıyı şafağa da yapiyor sana Burcudan iyilerini bulurum diyor demiş, yani çocuk ailenin içine giren Biri değil, direk kadından bişey duyması mümkün değil, sevgilimin aBlasından duymuş Bu lafları.. hadi ayrılmak için bahane uydurdun Benim ilişkimi neden kattın ? Ben şimdi kime ne soracam ?

Kimseye birşey sormamalısın bence.
Durgun suyu bulandırmanın alemi ne?
Duydukların ile yaşadıkların(anne ve abla ile ilşkinde)arasında bir bağ kurarsın da kadından zaten biraz şüphe duyuyorsundur da o zaman tamam.
Herşey yolunda...İkiyüzlü davranan insan illa ki açık verir zaten.Üstelik oğlu için katlanan annede öyle extra sevgi gösterilerinde bulunmaz.
Güzel ilişkine güzel güzel devam et.Yok ben illa öğrenmeliyim diyorsan da anlatana inanmış bir şekilde olmasın bu.
Sonra durduk yere seni seven insanların sana bakışı değişir.

bence dirak annesiyle başbaşa konuş derim. ablası sonuçta eger varsa evet böle demez. annesini korur ve inkar edebilme ihtimali var. bence açıkça konuş. şimdiden ne kadar açık olursan o kadar net bir ilişkin olur. madem annesi sölemiş durumu direk konuş annesiyle. kibarca anlat konuyu. zaten böle bişey yoksa anlarsın. kırılcak bişey yok senin yerinde kim olsa aynısını yapar emin ol

Kimseye birşey sormamalısın bence.
Durgun suyu bulandırmanın alemi ne?
Duydukların ile yaşadıkların(anne ve abla ile ilşkinde)arasında bir bağ kurarsın da kadından zaten biraz şüphe duyuyorsundur da o zaman tamam.
Herşey yolunda...İkiyüzlü davranan insan illa ki açık verir zaten.Üstelik oğlu için katlanan annede öyle extra sevgi gösterilerinde bulunmaz.
Güzel ilişkine güzel güzel devam et.Yok ben illa öğrenmeliyim diyorsan da anlatana inanmış bir şekilde olmasın bu.
Sonra durduk yere seni seven insanların sana bakışı değişir.

senin giBi düşünüyorum canım.. zaten kadın Buna inandiğimi düşünürse çok kırılır. Beni 1.5 senedir çocuklarından ayırt etmedi.. hani oğlunun hatrına bi yere kadar sever, ama oğlu evde yokken Bile Beni aratır etsiz yaprak sardım gel ye der.. ne Bileyim zaten aramız çok iyidir, dün Bile BeraBerdik, size ilerde Böyle Bi ev yeter dedi, hayal kurar hep oğluyla benim geleceğimiz hakkında.. aileme çok değer verir, annemi kaç defa çağirdi annem gitmez ama, kendini zorla davet ettirdi size gelmek istiyorum dedi annem davet etmedi, erken dedi, sonra Beni eve Bırakırken emrivaki yaptı, yani oğlunun ayrılmasını isteyen Bi insan Böyle davranırsa ya şizofrendir ya da başka Bişey.. sevgilimin aBlası ayrılırken annem istemiyor diye bahane uydurdu bunu da aBartmak için Bizi de olaya dahil etti Bak Burcuyu Bile istemiyor sadece seni değil demek istedi.. sanırım olay Böyle.. ama gene de çok kırıldım. Ben sizin ayırılık hikayenize sakız olacak insan mıyım ? bunu en azından aBla hanımla konuşmam lazım..

bence sana karşı da bu tarz düşünceleri olsa sen mutlaka hissederdin burcu !
ikiyüzlülük te bi r yere kadar ,bir yerde illaki bir ayarı kaçar ,falsosu olurdu bu insanların ...
şimdi bu olay sonrası sen bunları açıklayamayacaksın ve bunlar senin içini kemirip ,seni meşgul edecek , hatta onları karşı tutum ve davranışlarını da istemeden ve farketmeden de olsa değiştirecek...
önce bir kafanı topla bakalım ,bir düşün ,bugüne kadar onlarla yaşadığın anları,zamanları değerlendir ...
olsa mutlaka fark ederdin bence..bir insan sevilmeyip ,istenmediğini hisseder canım ya...
bana kalırsa bu abinin dediklerini bir müddet te olsa kulakarkası yap ve etkilenmeden bu söylemlerden ilişkilerine kaldığı yerden devam et ..zaman sana göstercek zaten ..kişilerin bakışları aynası ,buna dikkat et mesela...
bilemiyorum öyle insanlar var ki ,kendi yaşadıkları mutsuzluklarına başkalarını dahil etmek ister,önce seninle başlar ,seni onların üzerine salar ,sen mutsuz olunca ,onlarında mutsuz olmasını ister ama arada sen piyon olursun yok yere ..bu da bir ihtimal...

pandora, bu çocuğu sevgilimin annesi istemiyordu bu doğru ama nedenleri vardı işte.. Bana sürpriz doğum günü partisi yapıldı ve annesi organize etti, Bu çocukta geldi ve orda huzursuzluk çıkardı, sevgilimin aBlasını diğer misafirlerden kıskandı ve surat astı sürekli.. kadın da Ben hiç hoşlanmadım kızım madem çok sevmiyorsun ayrıl dedi kızına .Benim yanımda konuşuldu Bunlar hatta kadın Benim de fikrimi aldı. sen ne diyorsun kızım dedi ki ailevi meselelerinde hep Benim fikrimi alırlar kadın Bizzat çağirir kızım Böyle Böyle sen ne diyosun akıl ver der, Bu derece Beni sever ve saygı duyar. neyse kadın onay vermedi kızının Bu çocukla ilişkisine ve dün ayrılmışlar.. ama tek neden asla kadının onay vermemesi değil, kız sevmiyor zaten, vakit geçiriyodu Bu da Bahanesi oldu.. annem istemediği için ayriliyorum lafi tamamen Bahane ! kızı taniyorum sevse kimseyi takmaz gene görüşür zaten 30 yaşında bu kız annesinin lafına Bakıp ayrılmaz. ama işte Bu ona Bahane oldu. annem istemiyor mecburum ayrılmaya demiş, bunu derken de annesini çook kötülemiş annem Burcuyu da istemiyor Baskı yapiyor ayrıl diye demiş, çocuk da Beni aradı anlattı, anneyi o da kötüledi, seBeBimiz oldu dedi, sizin de seBeBiniz olacak sizi de ayırır bu kadın dedi hatta Bihterin annesine Benzettim aynı o kadını falan dedi. Ben de laf söyletmedim. aBicim öyle deme dedim, Bilmedğin şeyler var seni de istemiyomuş falan dedi ve konuyu kapattım ! dinlemedim yani. sustum olaBilir dedim ama şimdi daha sakinim. idrak edeBiliyorum yani neyin neden söylendiğini

sana bu kadar guzel yaklasan insanlarin bunlari diyecegine inanmiyorum..bir insan sevmedigini birine tahammul edebilir ama ona ozel seyler yapmaz yada yollamaz..
ama dedigin gibi isin isine sizin iliskinizin katilmasi gereksiz ve kotu olmus.annesini ortaya atmadan seni istemiyorum diyebilirdi..

ablanın eski sevgilisine ne kadar güveniyorsun? benim ilişkim bozuldu onların ki de bozulsun diye düşünüyor belki? kıskançlık ediyor?

bence de öyle olsa mutlaka hissederdi, en ufak bakıştan bile... salla gitsin onun söylediklerini sen yaşadıklarına bak.

Back
X